Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Amin kuzum valla zor gerçekten bazı bebekler. Benimki orta şekerdi diyebilirimAnnen yanında olacaksa sal gitsin ya amaaan İlk haftalar bir afallama geliyor insana uykusuzluk mahvediyor hiç alışkın değilsin sonuçta. Vücut ve ruh sağlığı aniden tepetaklak oluyor insanın. Sonra uykusuz aç yorgun öyle yaşamaya da alışıyor insan. 1 yaş sonrası ise çok daha keyifli bence. Anne dediğinde şarj yükleniyor birden enerji geliyor insana dünyanın en harika duygusu. Ağliycam şimdi yaa

Canım benimde göğüs ucum yok sağdaki yine uğraşınca cikiyor da soldaki hiç çıkmıyor bi de böyle ortadan yarık gibi emzirebilir miyim
Ben gebe okuluna gitmiştim canım orda hiç ucu olmayan memeyi bile tutabilir bebekler demişlerdi. Zaten bebek memenin ucunu tutuyorsa o yanlış emme oluyor. Tamamen kahverengi geniş kısmı kavrayacak şekilde ağzını açabilmesi gerekiyor. Eğer ağzını güzelce açabilirse hiç sorun kalmaz en kötü silikon uçla alıştırma yaparsın ilk başlarda

Ay sorma bacim öldüm dirildim çok zor geçiyor telefona bile bakamiyordum yeni yeni hafifliyor nasilsin napiyorsun durumlar ne
Benim bulantılar gecti çok şükür canım senin de biter artık az kalmış. Etiket yapıyoruz uzun süre gelmeyenlere. Seni de etiketleyecektim kendin yazmana sevindim ben 13. Haftada öğrendim cinsiyeti. Devletteki doktorum da 16da söyledi

Masallah bu sene hep erkekmis diyorlar dogrumubanada herkes erkek diyor
Suan 15+3 gidersem ögrenirim degilmi

Merhaba kizlarrr bebislerin cinsiyetini kacinci haftada oğrendinizz
Canım benim doktorum 12+5te bir kız bir erkek diye söyledi. Öyle tahmin falan da demedi. Ama perinatolog olduğu için daha rahat görmüş de olabilir. 10 gün sonra da fetal dna da doktorumun söylediği gibi çıktı

11 haftada ikili taramaya gittjm bebek ensesini gostermedigi icin perintlojiye yonlendirdi ordaki kiza benziyor dedi ama kucuk tahmin d3di suan 15 haftadayim biraz daha gecsin sonra alisverise basliyim

Canım valla benim aşırı kaygılarım var ya .Normalde rahatıma çok düşkün biriyimdir .Çocuğa bakabilecek miyim filan , yetiştirme konusu hep kafamda büyütüyorum .Bir çocuk yetiştirmek bana çok büyük bir sorumluluk geliyor .İnşaallah sağlıklı olsunlar da bir şekilde büyüyecekler biliyorum ama maalesef bir yanım böyle çok heyecanlıyken bir yanımda kaygılı ama rüyamda filan görüyorum bazen aşırı güzel bir duygu gerçeği kim bilir nasıldır .Şuan düşündüğüm şeyler o zaman onun sevgisi ve varlığıyla bana çok kolay gelecek belki de

Bencede hafif bir araba almak daha mantıklı

Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ama Allahta biliyor kiz istiyorumerkek dedikleri icin gidip bakmadim cinsiyete
ayyy öyle de deme kızzz Allahın zoruna gider ben de çok kız istiyordum erkek olacağına bir süre inanamadım ama kendimizi şartladığımızdan bence. Erkek bebeğim olduğunu düşündükçe şimdi ayrı ısınıyor içim. Sağlıklı olsunlar yeterki

Rabbimden gelene asla isyan etmem dedigim gbi kiz istiyordum ama saglikli olsun cinsiyet fark etmiyor birsey soracam sizde kasik agrisi varmi

Ben de zor alışmıştım ya eşim kız kız bu kız diye diye beni psikolojik baskıladı sanırım

Rabbimden gelene asla isyan etmem dedigim gbi kiz istiyordum ama saglikli olsun cinsiyet fark etmiyor birsey soracam sizde kasik agrisi varmi
Doğru herkesin içinde istediği bir cinsiyet vardır illaki. Kasık ağrısı arada oluyor daha çok regl zamanları gelince oluyor cano ya da bende hapşurunca. Duyduğum bir hurafeye göre kasık ağrısı olursa kız olur bel ağrısı olursa erkek olur derlermş. Benim kasıktan çok hep belim ağrıdı. burada ekstra bilgi olarak kalsın

Ben de zor alışmıştım ya eşim kız kız bu kız diye diye beni psikolojik baskıladı sanırım
ya evet bir de sosyal medyanın da çok etkisi var bence, yok bir babanın kızı olmalı, yok öyle kız çocuğu yok tatlı albenili elbiseleri derken büyüye kapıldık erkenden uyandırdı oluşlar bizi başta kızım kızım dediler benim eşim de aynıydı şimdi de erkek adamın erkek oğlu olurmuş yok maça gidermiş hahaa tabi canım olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…