- 18 Temmuz 2022
- 6.198
- 10.378
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.761
Amin kuzum valla zor gerçekten bazı bebekler. Benimki orta şekerdi diyebilirimYani inşaallah hepimizin bebeği çok uysal ve uyku düzeni olan bebekler olur dilerim ama maalesef çok zor bebekler de var .Benim arkadaşımın bebeği çok zordu asla düzenli uykusu yoktu gram uyku uyuyamıyordu anne .O yüzden her ihtimal dahilinde .Bir de ben bilmiyorum şimdi yeni doğunca kaç saatte kalkıp emziriyoruz her saat mi ? Çocuk uyanmazsa da uyandırıyor muyuz filan hiç bir bilgim yokannem yardımcı olur
Elinden geldigince emzir ucu anca cikar emmiyor diyip pes edersen hem ucu cikmaz hem sutun kesilirCanım benimde göğüs ucum yok sağdaki yine uğraşınca cikiyor da soldaki hiç çıkmıyor bi de böyle ortadan yarık gibi emzirebilir miyim
Ben gebe okuluna gitmiştim canım orda hiç ucu olmayan memeyi bile tutabilir bebekler demişlerdi. Zaten bebek memenin ucunu tutuyorsa o yanlış emme oluyor. Tamamen kahverengi geniş kısmı kavrayacak şekilde ağzını açabilmesi gerekiyor. Eğer ağzını güzelce açabilirse hiç sorun kalmaz en kötü silikon uçla alıştırma yaparsın ilk başlardaCanım benimde göğüs ucum yok sağdaki yine uğraşınca cikiyor da soldaki hiç çıkmıyor bi de böyle ortadan yarık gibi emzirebilir miyim
Canım hoşgeldin nerelerdesin senMerhaba kizlarrr bebislerin cinsiyetini kacinci haftada oğrendinizz
Ay sorma bacim öldüm dirildim çok zor geçiyor telefona bile bakamiyordum yeni yeni hafifliyor nasilsin napiyorsun durumlar neCanım hoşgeldin nerelerdesin senbulantılar gecti mi
Benim bulantılar gecti çok şükür canım senin de biter artık az kalmış. Etiket yapıyoruz uzun süre gelmeyenlere. Seni de etiketleyecektim kendin yazmana sevindimAy sorma bacim öldüm dirildim çok zor geçiyor telefona bile bakamiyordum yeni yeni hafifliyor nasilsin napiyorsun durumlar ne
Masallah bu sene hep erkekmis diyorlar dogrumuBenim bulantılar gecti çok şükür canım senin de biter artık az kalmış. Etiket yapıyoruz uzun süre gelmeyenlere. Seni de etiketleyecektim kendin yazmana sevindimben 13. Haftada öğrendim cinsiyeti. Devletteki doktorum da 16da söyledi
Evet bu sene genelde erkek senesi diyorlarrMasallah bu sene hep erkekmis diyorlar dogrumubanada herkes erkek diyor
Suan 15+3 gidersem ögrenirim degilmi
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ama Allahta biliyor kiz istiyorumEvet bu sene genelde erkek senesi diyorlarr
Canım benim doktorum 12+5te bir kız bir erkek diye söyledi. Öyle tahmin falan da demedi. Ama perinatolog olduğu için daha rahat görmüş de olabilir. 10 gün sonra da fetal dna da doktorumun söylediği gibi çıktıMerhaba kizlarrr bebislerin cinsiyetini kacinci haftada oğrendinizz
11 haftada ikili taramaya gittjm bebek ensesini gostermedigi icin perintlojiye yonlendirdi ordaki kiza benziyor dedi ama kucuk tahmin d3di suan 15 haftadayim biraz daha gecsin sonra alisverise basliyimCanım benim doktorum 12+5te nşr kız bir erkek diye söyledi. Öyle tahmin falan da demedi. Ama perinatolog olduğu için daha rahat görmüş de olabilir. 10 gün sonra da fetal dna da doktorumun söylediği gibi çıktı
Canım valla benim aşırı kaygılarım var ya .Normalde rahatıma çok düşkün biriyimdir .Çocuğa bakabilecek miyim filan , yetiştirme konusu hep kafamda büyütüyorum .Bir çocuk yetiştirmek bana çok büyük bir sorumluluk geliyor .İnşaallah sağlıklı olsunlar da bir şekilde büyüyecekler biliyorum ama maalesef bir yanım böyle çok heyecanlıyken bir yanımda kaygılıAmin kuzum valla zor gerçekten bazı bebekler. Benimki orta şekerdi diyebilirimAnnen yanında olacaksa sal gitsin ya amaaan İlk haftalar bir afallama geliyor insana uykusuzluk mahvediyor hiç alışkın değilsin sonuçta. Vücut ve ruh sağlığı aniden tepetaklak oluyor insanın. Sonra uykusuz aç yorgun öyle yaşamaya da alışıyor insan. 1 yaş sonrası ise çok daha keyifli bence. Anne dediğinde şarj yükleniyor birden enerji geliyor insana dünyanın en harika duygusu. Ağliycam şimdi yaa
Bencede hafif bir araba almak daha mantıklıBenim kardeşimde puset var ben onu kullanıcam zaten kış bebeği olcak dışarı gezmeye çıkartmayacağım için arabaya koyup almam için puset yeterli gelir diye düşündüm sadece hafif olan bebek arabası almayı planlıyorum yazın tek çıkarırım diye
Erkek anası olunca bizEvet bu sene genelde erkek senesi diyorlarr
ayyy öyle de deme kızzz Allahın zoruna giderRabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ama Allahta biliyor kiz istiyorumerkek dedikleri icin gidip bakmadim cinsiyete
olabilir kızzz sanki bizim çocuğumuzun cinsiyeti ne olursa onun senesi oluyor gibiErkek anası olunca bizvalla benim yakınlarım hep kızdı bir ben erkek
Rabbimden gelene asla isyan etmem dedigim gbi kiz istiyordum ama saglikli olsun cinsiyet fark etmiyor birsey soracam sizde kasik agrisi varmiayyy öyle de deme kızzz Allahın zoruna giderben de çok kız istiyordum erkek olacağına bir süre inanamadım ama kendimizi şartladığımızdan bence. Erkek bebeğim olduğunu düşündükçe şimdi ayrı ısınıyor içim. Sağlıklı olsunlar yeterki
Ben de zor alışmıştım ya eşim kız kız bu kız diye diye beni psikolojik baskıladı sanırımayyy öyle de deme kızzz Allahın zoruna giderben de çok kız istiyordum erkek olacağına bir süre inanamadım ama kendimizi şartladığımızdan bence. Erkek bebeğim olduğunu düşündükçe şimdi ayrı ısınıyor içim. Sağlıklı olsunlar yeterki
Doğru herkesin içinde istediği bir cinsiyet vardır illaki. Kasık ağrısı arada oluyor daha çok regl zamanları gelince oluyor cano ya da bende hapşurunca. Duyduğum bir hurafeye göre kasık ağrısı olursa kız olur bel ağrısı olursa erkek olur derlermş. Benim kasıktan çok hep belim ağrıdı. burada ekstra bilgi olarak kalsınRabbimden gelene asla isyan etmem dedigim gbi kiz istiyordum ama saglikli olsun cinsiyet fark etmiyor birsey soracam sizde kasik agrisi varmi
ya evet bir de sosyal medyanın da çok etkisi var bence, yok bir babanın kızı olmalı, yok öyle kız çocuğu yok tatlı albenili elbiseleri derken büyüye kapıldık erkenden uyandırdı oluşlar biziBen de zor alışmıştım ya eşim kız kız bu kız diye diye beni psikolojik baskıladı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?