- 25 Şubat 2025
- 1.291
- 1.707
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.041
O zamanlarda olabiliyor canım. Hatta baya akıntı artışı falan da oluyorduAy evet canım
İnşallah çok iyi haberler alırsınHayır henuz bellı degıl bi 10 gunu var
Oy maşallahBugün dr kontrolüne gittim bende oğluşum büyümüş 121gr olmuş
Oyy maşallah tatlışaaa yaaBugün dr kontrolüne gittim bende oğluşum büyümüş 121gr olmuş
maşallah kaçıncı haftadasınız acabaOy maşallahsağlıklı haberlerini almak cok iyi geliyor gerçekten detayliya kacinci haftada gireceksin ?
Alıntılamalar karıştı galibamaşallah kaçıncı haftadasınız acaba
Buraya yazacaktin sanırımBugün dr kontrolüne gittim bende oğluşum büyümüş 121gr olmuş
gun gittim iki gundur kasik agrisi vardi dusuk riski var dedi ilac verdi kullanan varmi bu ilaci progestan diye birseyÖğrenirsin canım bacaklarını kapatmazsakız erkek eşit gidiyor grubumuzda
Bugün cogumuzda birseyler var yine.Kızlar benim de bugün kasıklarım çok ağrıyor, kalkıp yürürken bile ağrıyor yavaş kalkmak zorunda kalıyorum ağrı yüzünden ve doluluk hissediyorum kasıklarımda acaba üşüttüm mü ki. Normalde haftaya randevum bu cumartesi mi gitsem bilemedim
geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer umarım, progestanı buradakilerin yarısından çoğu kullanmıştır belki de. Ben de kullandım, rahim duvarını kalınlaştırıp düşük olmasını önlüyorBu
gun gittim iki gundur kasik agrisi vardi dusuk riski var dedi ilac verdi kullanan varmi bu ilaci progestan diye birsey
Kaçıncı haftadasin ?Bu
gun gittim iki gundur kasik agrisi vardi dusuk riski var dedi ilac verdi kullanan varmi bu ilaci progestan diye birsey
evet bende şimdi bi baktım da herkes de bir ağrı enfeksiyon falan. Dediğin gibi gerçekten içeriyi göremiyoruz ki keşke görebilsek. eve gidince böbleklerimi sarayım bi bakayım geçecek mi ona göre geçmezse giderim artık bebişler iyi olsun yeter kiBugün cogumuzda birseyler var yine.
Dikkat et canim yavas hareket et. Üsütmüş de olabilirsin veya bebiste büyüyor olabilir. Ben dün pozisyon mu degistirdi diye düşünmüştüm agrim batmalarim olunca. Bilemiyoruz ki iceride neler oluyor.
Cumartesine kadar gecmezse cumartesi git istersen kuzum
Maşallah sağlıkla gelsin kaçıncı haftadasınız acaba birde detaylı için bişi söyledimi doktorunuz hafta olarakBugün dr kontrolüne gittim bende oğluşum büyümüş 121gr olmuş
Kasik agrisi gece cok olmaya basladi bende ilk cocuk diye korktum direk doktor bakinca sancin var dedi ve bunj kullan haftaya kontrole gel dedi 15+3Kaçıncı haftadasin ?
Progestan kullanan var burda grupta bende kullanıyorum. Fitil olarak kullan daha etkili oldugunu söylüyor doktorlar.
Nasil bir agrin vardı
Sagol cnm herkes saglikla alsin kucagina insallah biraz korktum acikcasigeçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer umarım, progestanı buradakilerin yarısından çoğu kullanmıştır belki de. Ben de kullandım, rahim duvarını kalınlaştırıp düşük olmasını önlüyor
Dikkat edelim hepimizde. Haftalik videolarını netten izledigimde yanilmiyorsam 15.haftadan itibaren artik bagisikligin cok düşük bundan sonra ekstra dikkst etmek gerekiyor kolay hastalanabilirsin diyordu.evet bende şimdi bi baktım da herkes de bir ağrı enfeksiyon falan. Dediğin gibi gerçekten içeriyi göremiyoruz ki keşke görebilsek. eve gidince böbleklerimi sarayım bi bakayım geçecek mi ona göre geçmezse giderim artık bebişler iyi olsun yeter ki
Bacaklarinin altina yastik koy öyle yat lutfen. Bol bol su iç. Mecbur kalmadikca kalkma. Hala agrin devam ediyor mu ?Kasik agrisi gece cok olmaya basladi bende ilk cocuk diye korktum direk doktor bakinca sancin var dedi ve bunj kullan haftaya kontrole gel dedi 15+3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?