Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kızlar demir ilacı gyno ferro sanol kullananlarda bu batma gibi seyler yaşandı mi hic ya ? Yada benzer etkiler falan. Ilaca basladiktan sonra cikti bendeki bu batmalar. Aklima geldi bir sorayim dedim

Kızlar benim de bugün kasıklarım çok ağrıyor, kalkıp yürürken bile ağrıyor yavaş kalkmak zorunda kalıyorum ağrı yüzünden ve doluluk hissediyorum kasıklarımda acaba üşüttüm mü ki. Normalde haftaya randevum bu cumartesi mi gitsem bilemedim

Bugün cogumuzda birseyler var yine.
Dikkat et canim yavas hareket et. Üsütmüş de olabilirsin veya bebiste büyüyor olabilir. Ben dün pozisyon mu degistirdi diye düşünmüştüm agrim batmalarim olunca. Bilemiyoruz ki iceride neler oluyor.
Cumartesine kadar gecmezse cumartesi git istersen kuzum

Bu

gun gittim iki gundur kasik agrisi vardi dusuk riski var dedi ilac verdi kullanan varmi bu ilaci progestan diye birsey
geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer umarım, progestanı buradakilerin yarısından çoğu kullanmıştır belki de. Ben de kullandım, rahim duvarını kalınlaştırıp düşük olmasını önlüyor

Bu

gun gittim iki gundur kasik agrisi vardi dusuk riski var dedi ilac verdi kullanan varmi bu ilaci progestan diye birsey
Kaçıncı haftadasin ?
Progestan kullanan var burda grupta bende kullanıyorum. Fitil olarak kullan daha etkili oldugunu söylüyor doktorlar.
Nasil bir agrin vardı

evet bende şimdi bi baktım da herkes de bir ağrı enfeksiyon falan. Dediğin gibi gerçekten içeriyi göremiyoruz ki keşke görebilsek. eve gidince böbleklerimi sarayım bi bakayım geçecek mi ona göre geçmezse giderim artık bebişler iyi olsun yeter ki

Kaçıncı haftadasin ?
Progestan kullanan var burda grupta bende kullanıyorum. Fitil olarak kullan daha etkili oldugunu söylüyor doktorlar.
Nasil bir agrin vardı
Kasik agrisi gece cok olmaya basladi bende ilk cocuk diye korktum direk doktor bakinca sancin var dedi ve bunj kullan haftaya kontrole gel dedi 15+3

Sagol cnm herkes saglikla alsin kucagina insallah biraz korktum acikcasi

Dikkat edelim hepimizde. Haftalik videolarını netten izledigimde yanilmiyorsam 15.haftadan itibaren artik bagisikligin cok düşük bundan sonra ekstra dikkst etmek gerekiyor kolay hastalanabilirsin diyordu.
Bizde hava sicak diye gece cam açık yatiyoruz üstümüze ince veya kisa şeyler giyiyoruz üşütüyor muyuz napiyoruz bilmiyorum ki. Vallahi kalkip altima uzun bisey giycem galiba simdi..
Bi dene canim insallah gecer iyi olursun. Hepimiz iyi olalim bebislerimiz iyi olsun inşallah

Kasik agrisi gece cok olmaya basladi bende ilk cocuk diye korktum direk doktor bakinca sancin var dedi ve bunj kullan haftaya kontrole gel dedi 15+3
Bacaklarinin altina yastik koy öyle yat lutfen. Bol bol su iç. Mecbur kalmadikca kalkma. Hala agrin devam ediyor mu ?
Igne falan yapmadi mı? Devlete mi gittin özele mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…