Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Dikkat edelim hepimizde. Haftalik videolarını netten izledigimde yanilmiyorsam 15.haftadan itibaren artik bagisikligin cok düşük bundan sonra ekstra dikkst etmek gerekiyor kolay hastalanabilirsin diyordu.
Bizde hava sicak diye gece cam açık yatiyoruz üstümüze ince veya kisa şeyler giyiyoruz üşütüyor muyuz napiyoruz bilmiyorum ki. Vallahi kalkip altima uzun bisey giycem galiba simdi..
Bi dene canim insallah gecer iyi olursun. Hepimiz iyi olalim bebislerimiz iyi olsun inşallah 🙏🙏
Hadi yaa. Evet sıcak olduğu için ister istemez insan açılıp saçılıyor ben de çok terliyorum uyurken hamileliğimden beri hem cam hem klima açık uyuyorum güya klima çarpmasın diye ama o çarptı sanırım. Giyin giyin özellikle ayak ve beli sıcak tut, ben de artık öyle yapcam inşallah . saol kuzum benm 🙏

Bacaklarinin altina yastik koy öyle yat lutfen. Bol bol su iç. Mecbur kalmadikca kalkma. Hala agrin devam ediyor mu ?
Igne falan yapmadi mı? Devlete mi gittin özele mi
Ozele gittim bana ilaci verdi gunde 3 tane al bolca dinlen dedi insallah riski atlatirim kazasiz belasiz dua edin kizlar

Sagol cnm herkes saglikla alsin kucagina insallah biraz korktum acikcasi
Aminnn canım, korkma stres yapma. zaten durumun çok ciddi olsa yatış verirdi diye düşünüyorum. Sen ilaçlarını kullan ayaklarını havada tutmaya çalış kuzu. Oturmakla ayakta durmak aynı diyor doktorlar o yüzden fırsatın varsa uzan hep, zaten gerekli şeyleri de doktorun söylemiştir. Kasıklarının ağrısı nasıldı karnında sertlik var mıydı?

Igne batmasi gibi miydi seninkide kuzum ?
Vajinayada igne batiyor gibi, yada boyle mesela çiziliyormus gibi bir bıçak ucu ile falan. Öyle birsey oluyor. Doktoruma yazdim olabilir dedi ama bakalim aksama kadar kendimi rahat hissetmezsem gidicem baska bir hastane aciline yakinimdakine
Aynısı bende de var canım daha çok vajina taraflarına iğne batıyor gibi oluyo bence yine genel bi durum rahim büyümesinden kaynaklı. Endişelenme ilk gebeliğimiz ya bi de vücut alışkın değil yani

Aminnn canım, korkma stres yapma. zaten durumun çok ciddi olsa yatış verirdi diye düşünüyorum. Sen ilaçlarını kullan ayaklarını havada tutmaya çalış kuzu. Oturmakla ayakta durmak aynı diyor doktorlar o yüzden fırsatın varsa uzan hep, zaten gerekli şeyleri de doktorun söylemiştir. Kasıklarının ağrısı nasıldı karnında sertlik var mıydı?
Adet olacak gbi kasik agrisi oldu ve afedersin ozel bolgemde kemikler agrimaya basladi gece hic yatamadm karin agrisindan 2 gundur boyleydi iyiki gittim hastaneye

Hadi yaa. Evet sıcak olduğu için ister istemez insan açılıp saçılıyor ben de çok terliyorum uyurken hamileliğimden beri hem cam hem klima açık uyuyorum güya klima çarpmasın diye ama o çarptı sanırım. Giyin giyin özellikle ayak ve beli sıcak tut, ben de artık öyle yapcam inşallah . saol kuzum benm 🙏
Giydim vallahi kuzum sicak mıcak yapcak birsey yok. Gece de kapatcam camı falan. Dedigin gibi bende aşırı terliyorum ama aşırı yani yastik carsaf su icinde kaliyor. Camlari kapatinca da nasil uyuyacaksam gece 😕 neyse artik onemli degil bebegim iyi olsun da..
Dikkat edelim bakalim belki iyi gelirse üşüttükte ondan oldu deriz

Merhaba hanımlar bende şimdi geldim hastaneden kaç gündür 1 dk süreyle idrale çıkıyordum kasklarımın ağrısı çok kötüydü doktorum direk kalp atışına baktı çok şükür bebeğim gayet iyi serum aldım ve tahlil verdim sonuçumu bekliyorum

Valla gitte rahatla cidden. Ben üsüttüm mü acaba diye 40 derecede üstüme pike aldim su an sen düşün....
Gitte beni de rahatlat😁
Simdi geldim hastaneden malesef haberler iyi degil
sol kasıgm da agri vardi tatildeyken damar gibi kan geldi acile gittim falan demistm ya enfeksiyon var deyip gonderdiler beni
hala kasık agrm var ve kasıgm şişiyor gibi plesenta aşagı inmis dedi doktor

Simdi geldim hastaneden malesef haberler iyi degil
sol kasıgm da agri vardi tatildeyken damar gibi kan geldi acile gittim falan demistm ya enfeksiyon var deyip gonderdiler beni
hala kasık agrm var ve kasıgm şişiyor gibi plesenta aşagı inmis dedi doktor

Ultrasonla bakmadılar mı canım sana nasıl anlamamışlar, nasıl bir yol ilerleyecek peki doktorun, geçmiş olsun lütfen kendini yorma

bunların bütün sebebi plesentanın aşagı inmesiyle olmuş yani senin soruyuda igne batıyo gibi falan diye de bana oluyomus gibi anlttm ama benim durum farkli oldugu icin hepsi norml plesenta asagi indigi icin kasık agrinda var kanama da ondan dolayı olmus dedi sıkı takip yapicaz 2 haftada 1 gorusuyorduk simdi haftada bir gorucem seni dedi
25 28 haftalarda netlesir durum yukari cikicakmi cıkmıycakmı dedi net olsun ona gore konusurz dedi
korktum acıkcası cıkmzda nolucak dedim o zaman konusurz dedi
başına boylr bir durum gelen varmı plesenta aşagıda olması hakkinda sizlerin doktoru ne yorum yapti
haftamiz daha erken yukari cikma ihtimali var bekliycez dedi
kızım hareketliydi cok sukur haftasiyla uyumlu ama durum canımızı sıktı

Ultrasonla bakmadılar mı canım sana nasıl anlamamışlar, nasıl bir yol ilerleyecek peki doktorun, geçmiş olsun lütfen kendini yorma
sehir hastanesinin acilinden girmistim alttansa muayne etti karından da ama asla oylr birsey soylemedi
bugun doktorum soyledi nedeni bulduk ona gore ilerliycez dedi yukarı cıkmasını bekliycez insallah cıkar bize de dua edin

bunların bütün sebebi plesentanın aşagı inmesiyle olmuş yani senin soruyuda igne batıyo gibi falan diye de bana oluyomus gibi anlttm ama benim durum farkli oldugu icin hepsi norml plesenta asagi indigi icin kasık agrinda var kanama da ondan dolayı olmus dedi sıkı takip yapicaz 2 haftada 1 gorusuyorduk simdi haftada bir gorucem seni dedi
25 28 haftalarda netlesir durum yukari cikicakmi cıkmıycakmı dedi net olsun ona gore konusurz dedi
korktum acıkcası cıkmzda nolucak dedim o zaman konusurz dedi
başına boylr bir durum gelen varmı plesenta aşagıda olması hakkinda sizlerin doktoru ne yorum yapti
haftamiz daha erken yukari cikma ihtimali var bekliycez dedi
kızım hareketliydi cok sukur haftasiyla uyumlu ama durum canımızı sıktı
Geçmiş olsun çok .Benim de aşağıda plasentam .Doktor çok kötü ve riskli bir tablo çizmedi bende .Cinsel ilişki ve yoğun aktivite yasakladı .onun dışında günlük hayatıma devam ediyorum .Çalışıuroum da .Sadece istenmedik kanamalar olabilir demişti

Geçmiş olsun çok .Benim de aşağıda plasentam .Doktor çok kötü ve riskli bir tablo çizmedi bende .Cinsel ilişki ve yoğun aktivite yasakladı .onun dışında günlük hayatıma devam ediyorum .Çalışıuroum da .Sadece istenmedik kanamalar olabilir demişti
Sanada cok gecmis olsun canım
umarım sıkıntısız atlatırız bu sureci
benim 2 sezeryan 2 kurtajım var o yuzden biraz risk olarak gordu rahim çok işlem gördügü için yani
yukarı cıkmzsa yapışma ihtimali olabilir dedi insallah oyle seyler olmz ya

cinsiyete tekrar baktırdm net olsun diye kız dedi kesin olarak :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK200: :anneadayı: cok şeyler almak istiyorum ama ayrintili ultrasonu bekliyorum fetal dna sonuclrm cikmadi hala ve bu plesenta durumuda olunca saglık olsunda alırz herseyi diye dusundum bekliycem artik

Back
X