Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bu son cümleni dün doktora gitmeden yazacaktım ama yazmayayım dedim 😅
😅😅 ya biliyorum doktorumuz hic istemiyor baskasina gitmemizi 😅😅 ama bizim hastanenin acili yok napak😅

Dayanamadim attim sonuclarimi bir sorun yok dedi. Bir değerim yuksekti,hamilelikte öyle olur normal dedi. Diyemedim ama muayene oldum fln diye 😅

Canim benim hepimizin gectigi zorlu yollar olmus bundan sonrasi inşallah hepimiz icin cok kolay olur. Hamileligimiz saglikla gecer bebeklerimiz hep sağlıklı olur 🙏
Haklısın canim iste bir seyleri kafamiza takip kendi hayat enerjimize yapiyoruz ne yaparsak. Bazen bakiyorum etrafimdaki insanlara ne olursa olsun aman deyip devam ediyor.
Dün hastanede bir kadınla sohbet ettik 3 yildir hamileyim dedi. 3 senedir pes pese dogurmus olacakmis karnindakiyle birlikte. Daha onceki bebisi minnak. Ama kadını bir gör hem çalışıyormuş hem cocuklara bakiyor hemde hamile. Vallahi bazi insanlar gerçekten ne olursa olsun devam deyip ilerleyebiliyor.
Ben gibi bazi insanlar da bir sorun yasayinca takılıp kalıyor..
Saglikla kavusalim bebeklerimize.. hep dualarimdasiniz inan ki.. gruptaki herkes saglikla kucagina alsin bebislerini diyroum hep🙏🙏

Tabi canım ne güzel yazmışsın, Allah’ım burada hep eğleneceğimiz, şen kahkalı sohbetler etmeyi nasip eylesin bize 🥰🙏💕

Merhaba arkadaşlar hep uzaktan okuyordum sürekli bugün dayanamadım üye oldum ben de minik kızımı bekliyorum inşallah hepinizin heyecanına üzüntüsüne ortak oldum hep yazılanları okuyarak çok aktif olamasamda üye olmak istedim. Herkes miniklerini sağlıcakla kucağına alsın inşallah 🙏 sorum şu detaylıya giden oldu mu biz 19+3 üz şu an randevumuz tam 20+1 de yani çarşamba gününe giden oldu mu hiç nelere bakılıyor genelde

Banada 24 ünde açılıyo dediler ne zaman aramıştın en son
Hiç aramadım, internetten randevu almak için sitesini kontrol ediyorumda sitede 20 si yazıyor

Eklentiler

• 1000127900.webp
    1000127900.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 21
Kız annem şort felan giymeme izin vermiyor sıcakta pistim bunların içinde 🥹
Bu ben 😅 karnimdaki batmalardan falanlardan korktugumdan dünden beri şortu kisa elbiseleri kaldirdim uzun pijamami giydim esim görmüş a aaa hayrola diyor😅 napayim dedim tedbir...

Bu arada maşallah göbüş ne güzel büyümüş 20 lere gelince bizimde mi boyle olcaaaak😍😍😍

Merhabaa sordum ben doktora doktor rahim büyümesinden olabilir enfeksiyonda olabilir dedi kan değerlerine bakıp değerlendirelim dedi
Canim çok teşekkür ederim yaa 🙏🥰🥰 gercekten birbirimizin derdini paylaşıyoruz burada. Burasi iyiki var 💗
Ilk suphe enfeksiyon olabilir diyorlar sonra bebis büyümesi diyorlsr zaten evet canim.
Galiba büyüme kaynakli oluyor diye düşünüyorum bende artik çünkü iç karnim da oyle batar gibi agriyor kasikalra dogru degilde saga sola gobek deliginin cevresine dogru falan.

Kontrol ne zaman canım
Aşkım yarın sabah 11 🥹😍
aminn😂 benim miğdem bulanmasa bende net almıştım baya kiloları ama sıfır iştah kızım sağolsun yedirmiyor🧐😏
kız bende bulantıda yok midem çöplük😂😂😂 popomu kaşıyımda 🤪
Benim nerdeyse 1 ay once bakmisti dr ama karindan bakmisti 30 demisti kuzu. Simdi burdaki hatunlarin daha yüksek cikmis ben tereddüte düştüm. Tenk yu😅
birisi senin telefonu elinden alsın kanka 🤣🤣🤣

Merhaba arkadaşlar hep uzaktan okuyordum sürekli bugün dayanamadım üye oldum ben de minik kızımı bekliyorum inşallah hepinizin heyecanına üzüntüsüne ortak oldum hep yazılanları okuyarak çok aktif olamasamda üye olmak istedim. Herkes miniklerini sağlıcakla kucağına alsın inşallah 🙏 sorum şu detaylıya giden oldu mu biz 19+3 üz şu an randevumuz tam 20+1 de yani çarşamba gününe giden oldu mu hiç nelere bakılıyor genelde
Merhaba canım hoşgeldin 😍 sağlıkla kucağınıza alın inşallah piremsesi,
annabelica annabelica admin bunu beğendi 😂😂

Tabi canım ne güzel yazmışsın, Allah’ım burada hep eğleneceğimiz, şen kahkalı sohbetler etmeyi nasip eylesin bize 🥰🙏💕
Amin kuzum aminnnn 🙏🙏🙏 hep mutlu iyi haberlerle buluşalım 🥰🥰 bebislerimiz çok sağlıklı olsun💗
Saniyeler önce seni sakinleştirmek için bir sürü şey yazmışımdır şimdi gel bir de buna yan 🤣🥲🤭
Ya yerimm😅😅 ben diyorum evham kraliçesiyim diye 😅

Aşkım şu an bende öğrenmiş oldum 😬😂😂 iyi olduğunu, bilgim yoktu 🫠
Cinsiyeti niye söylemiyorsun 😂😂
Ya biraz moralim bozuldu. Kansızlık var baya düşük idrar yolunda da enfeksiyon bitmemiş antibiyotik kullanmama rağmen doktor dikkat et erken doğum riskine aciksin dedi karnımda arada sertleşme oluyor onun için de kasilmaya işaret dedi yani o da erken doğuma davet zaten magnezyum verdi progestan kullan biraz dedi
Plasenta çok sukur aşağıda filan değil de üzüldüm yine de
Cinsiyete de %90 kiz dedi buna cok sevindim tabiki de bak sözünüzü tuttum erkek haberi vermedim size 😁

Back
X