• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Al canım al. Bizim mutlu hissetmeye herkesten çok hakkımız var şu anda. Odada bebek eşyalarını görünce sanki bebeklerim doğmuş gibi eşyalarla konuşup seviyorum. Ya babası bi bak ya ne kadar tatlılar diye eşime laf atıyorum. Hayat enerjim yükseliyor valla 🥰
Sende bizimkini yükseltiyorsun canım 😍 aldığın cici şeylerle 🥲🥲 güle güle giysin minik dönerler 😍😍

Al benden de o kadar canım. Yani onu söyleyerek kötü şeyleri ima etmiş oluyorlar ve bu durum canımı sıkıyor. Belki iyi niyetle söylüyorlar ama söylememeliler bence. Anneler olarak zaten biz fazlasıyla tedirginiz ve her ihtimal zaten aklımızda. Çevremizdekiler bizi rahatlatmalı, daha da germemeli diye düşünüyorum.
Ben de böyle diyenlerle paylaşmıyorum, hatta geçen indirimdeydi dayısı bebek arabasını aldı bebeklerimize eşime de tembihledim söyleme diye sonra acele etmeyin diyorlar canım sıkılıyor dedim. Sevincimizi bizimle paylaşanlarla paylaşmak çok güzel ama. O yüzden buradan paylaşasım geliyor 🥰
Evet kuzum benim eşimde çok kızdı morali bozuldu bir daha atma dedi öyle diyenlere .Ki bizim neler yaşadığımızı çok iyi biliyorlar .Ben yeteri kadar tedirginim zaten kendimi rahatlatmaya çalışırken bir de insanların böyle gereksiz lafları canımı sıkıyor

Al canım al. Bizim mutlu hissetmeye herkesten çok hakkımız var şu anda. Odada bebek eşyalarını görünce sanki bebeklerim doğmuş gibi eşyalarla konuşup seviyorum. Ya babası bi bak ya ne kadar tatlılar diye eşime laf atıyorum. Hayat enerjim yükseliyor valla 🥰

Odasını biraz daha zaman ilerlesin yerleştireceğim ben de, çok heyecanlı gerçekten ya 😍 düşündükçe sıcacık oluyorum gerçekten mini mini elbiseler alıp dolabına asacağım 😇

Kız sen 12 mi ne kilo aldım demiyor muydun maaşallah inceciksin 🥰göbiş çıkmış bi benim daha şimdiden göğüslerle göbek birleşti 🤣🤣 toto desen arkadan geliyor 🤣🤣🤣
12ydi artk 15 kilo😂😂 dün yüzünü yine göremedik neden çünkü göbeğim yağlanmış 😮‍💨🥺 çocuğun yüzünü göremedik bı turlu

Evet kuzum benim eşimde çok kızdı morali bozuldu bir daha atma dedi öyle diyenlere .Ki bizim neler yaşadığımızı çok iyi biliyorlar .Ben yeteri kadar tedirginim zaten kendimi rahatlatmaya çalışırken bir de insanların böyle gereksiz lafları canımı sıkıyor
Hayat enerjisini çeken insanlardan uzak durmak gerek bence en önemli kural bu. Uzak duramıyorsak da seviyeli bir iletişim en iyisi 💯

Günaydın kızlar 🌸
Güne bebeklerimin yeni kıyafetleri ile başladım. Gebeliğin en sevdiğim yanı alışveriş yapmak oldu galiba 🤭
Çevremde daha erken almayın bir şeyler deyip canımı sıkanlar oluyor 😒 ama ben dayanamıyorum valla. Neler neler aldım. Ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum.
Günaydın canım 🌸 kıyafetler çok tatlı 😍 ben de detaylı ultrasona kadar bekleyecektim ama sabredemedim tabi isimli hastane çıkışını bile yaptırdım gelince fotosunu atarım 🫣🤭

Back
X