- 23 Ekim 2024
- 3.507
- 5.454
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.601
Evet aşkım magnezyum ağrı artarsa x2 dediBenimki suda eriyenlerden. Tek kullanıyorum ama sanki biri yazmıştı burda ihtiyaç olursa 2 al demişti doktoru.sepide sen miydin onu yazan
Öyle yapcm hatta randevu arıyorumAy senin bu cinsiyet işi niye böyle oldu. Doktorun mu biraz ilgisiz canım. Bi bakar da net söyler insan. Git baska doktora en iyisi cinsiyet icin uygun bir klinik fln bul git.
Canim ben minela aldım %100 doğal içerik hamilelere özel bak istersenKızlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz? Solante pregna kullanıyorum içinde shea yağı vardı, o da sivilce yapan içerik diye biliyorum. Mineral filtreli, nano olmayan çinko oksitli ürün bulmak çok zor yok yani ben bulamadım..
Solante kireç gibi bemmmbeyaz yapıyor yüzü. Konforlu değil. Kullanıp memnun kaldığınız ürünleri merak ediyorum
Canım bizim doktora sordum ben özellikle bir önerim yok demişti. Gebelik için uygun olanlardan kullanabilirsin demişti. Kız kardeşime doktoru solante pregna önermiş. O biraz katı kıvamlı olduğu için ben istemedim. Mustelanın da bebek,çocuk,aile için olanından aldım 200mlYa bende sebamed bebekler icin olanı kullanıyorum. Bende bir tane alayim dedim güya ama karar veremedim markaya. Sen hangisini aldin mustelanin
Ay biz yola çıktıkta sana bakayım diye girdim aradığım msjı buldumKızlar ben geldim rabbim şükürler olsun bir kızım olck ik oğlan dan sonra
Sağlıkla gelsin canım değişmez artık bu haftalarda yaCok sagol cnm hepimiz icin insallah saglikli guzel bi sürec olur bu arada benimde bebise kiz dedilerçarşamba gene gidecem umarim degismez
Ay bugün de yazmışsın zaten arkadan okuyorum mesajlarıBenimki suda eriyenlerden. Tek kullanıyorum ama sanki biri yazmıştı burda ihtiyaç olursa 2 al demişti doktoru.sepide sen miydin onu yazan
Bende sormustum canim ayni cevabi almıştım. Bir bakayim mustelaya da. Gerci cok diaari cikmiyorum güneşte falan cikinca da sebamed kullaniyordum ama yine de bir bakayim tabi.Canım bizim doktora sordum ben özellikle bir önerim yok demişti. Gebelik için uygun olanlardan kullanabilirsin demişti. Kız kardeşime doktoru solante pregna önermiş. O biraz katı kıvamlı olduğu için ben istemedim. Mustelanın da bebek,çocuk,aile için olanından aldım 200ml
Hayır Allah korusun öyle düşünme. Ben doktoruma yüzüme hangi makyaj hangi kremleri sürebilirim dediğimde yüze sürülebilen her şeyi sürebilirsin demişti. Ekstra bir yorum yapmadı.Kızlar bu güneş kremi konusu canımı sıktı, yüzüme sürdüğümde bebeğe zarar veriyor mu kiben normal shiseido kullandım bu güne kadar
Canım benim doktorum bio oil verdi çatlak yağı çok memnunum şimdilik güzel de kokuyorŞey ben lierac alacaktım da şimdi badgera baktım. Yağ mı krem mi acaba hangi ürün için diyorsun çatlamaya iyi diye
Ohhh maşallah prensese yaaaKısslarr biz geldik, kızımız 20 cm 230 gram olmuşsuyumuz rahim ağzı her şeyi iyi çok şükür, bu kadın benden yine test istemedi 24.haftada alacam diye
20+4 perinatologa detaylı için gidecem 9 ağustos, 21-22 beklemene gerek yok bebek küçük değil çünkü dedi
Güzel dualarınızı maşallahınızı alırız teyzoşları
Maşallah kuzum sağlıkla gelsinKızlar ben geldim rabbim şükürler olsun bir kızım olck ik oğlan dan sonra
Ben vücuduma kullanmıyorum aşkım dışarı pek çıkmadığım için gündüz, sadece tatilde sürerim. Onun harici yüzümede minerallisinden kullanıyorum renkli olanından, korktum bir an içinHayır Allah korusun öyle düşünme. Ben doktoruma yüzüme hangi makyaj hangi kremleri sürebilirim dediğimde yüze sürülebilen her şeyi sürebilirsin demişti. Ekstra bir yorum yapmadı.
Güneş kremi için solante pregna dedi
Shiseidonun mineral filtreli olanı var diye biliyorum istersen ona bakabilirsin, doktoruna sorabilirsin ne kullanayım diye o daha doğru bilgilendirme yapacaktır canım
Evet başka doktora da gdcm hastane çok kalabalıktı ilgilenmedi açıkçası ve söylediği şey aşırı bir tuhafAy biz yola çıktıkta sana bakayım diye girdim aradığım msjı buldumrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok aklında kalıyorsa git başka bir dr a canım
O işaretledim yere bakın kızlar ben mi yalnış görüyorum cinsiyet organı o tecrübe li olanlarda bir baksın bu hafta başka doktora gdcm evet öyle diyince mutlu oldum ama beni sanki başından salar gibi özel doktor sözdesepide maşallah kızımıza sağlıkla gelsin Lavinia_98 canım emin degilse başka bı doktora da git farklı görüş her zmn iyidir bebisleri sağlıklı olmasına çok sevindim böyle devam etsinler inşaallah
Zaten hemen sırtını döndü bu görüntü var tekO işaretledim yere bakın kızlar ben mi yalnış görüyorum cinsiyet organı o tecrübe li olanlarda bir baksın bu hafta başka doktora gdcm evet öyle diyince mutlu oldum ama beni sanki başından salar gibi özel doktor sözde
Cherry Mom
annabelica
Canım çok anlayamadım ya gördüm desem yalan olur.sinir oldum dr una valla senin yerinde olsam diretirdim biraz fazlada kibarlık yaramıyor ://O işaretledim yere bakın kızlar ben mi yalnış görüyorum cinsiyet organı o tecrübe li olanlarda bir baksın bu hafta başka doktora gdcm evet öyle diyince mutlu oldum ama beni sanki başından salar gibi özel doktor sözde
Cherry Mom
annabelica
Bende Clarins kullandım şampuanlar deterjanlar vs düşünülünce ben öyle zarar verceğini sanmıyorum ya ama solente ye geçiş yapabiliriz sanki hem hamilelere özel hem de çok iyiKızlar bu güneş kremi konusu canımı sıktı, yüzüme sürdüğümde bebeğe zarar veriyor mu kiben normal shiseido kullandım bu güne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?