Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Canim ben minela aldım %100 doğal içerik hamilelere özel bak istersen

Kızlar bu güneş kremi konusu canımı sıktı, yüzüme sürdüğümde bebeğe zarar veriyor mu ki ben normal shiseido kullandım bu güne kadar

Ya bende sebamed bebekler icin olanı kullanıyorum. Bende bir tane alayim dedim güya ama karar veremedim markaya. Sen hangisini aldin mustelanin
Canım bizim doktora sordum ben özellikle bir önerim yok demişti. Gebelik için uygun olanlardan kullanabilirsin demişti. Kız kardeşime doktoru solante pregna önermiş. O biraz katı kıvamlı olduğu için ben istemedim. Mustelanın da bebek,çocuk,aile için olanından aldım 200ml

Bende sormustum canim ayni cevabi almıştım. Bir bakayim mustelaya da. Gerci cok diaari cikmiyorum güneşte falan cikinca da sebamed kullaniyordum ama yine de bir bakayim tabi.

Kızlar bu güneş kremi konusu canımı sıktı, yüzüme sürdüğümde bebeğe zarar veriyor mu ki ben normal shiseido kullandım bu güne kadar
Hayır Allah korusun öyle düşünme. Ben doktoruma yüzüme hangi makyaj hangi kremleri sürebilirim dediğimde yüze sürülebilen her şeyi sürebilirsin demişti. Ekstra bir yorum yapmadı.
Güneş kremi için solante pregna dedi
Shiseidonun mineral filtreli olanı var diye biliyorum istersen ona bakabilirsin, doktoruna sorabilirsin ne kullanayım diye o daha doğru bilgilendirme yapacaktır canım

Şey ben lierac alacaktım da şimdi badgera baktım. Yağ mı krem mi acaba hangi ürün için diyorsun çatlamaya iyi diye
Canım benim doktorum bio oil verdi çatlak yağı çok memnunum şimdilik güzel de kokuyor
Ohhh maşallah prensese yaaa
Kızlar ben geldim rabbim şükürler olsun bir kızım olck ik oğlan dan sonra
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin

Ben vücuduma kullanmıyorum aşkım dışarı pek çıkmadığım için gündüz, sadece tatilde sürerim. Onun harici yüzümede minerallisinden kullanıyorum renkli olanından, korktum bir an için

Ay biz yola çıktıkta sana bakayım diye girdim aradığım msjı buldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok aklında kalıyorsa git başka bir dr a canım
Evet başka doktora da gdcm hastane çok kalabalıktı ilgilenmedi açıkçası ve söylediği şey aşırı bir tuhaf

O işaretledim yere bakın kızlar ben mi yalnış görüyorum cinsiyet organı o tecrübe li olanlarda bir baksın bu hafta başka doktora gdcm evet öyle diyince mutlu oldum ama beni sanki başından salar gibi özel doktor sözde
Cherry Mom
annabelica

Eklentiler

• 1000011519.webp
    10 KB · Görüntüleme: 56
Canım çok anlayamadım ya gördüm desem yalan olur.sinir oldum dr una valla senin yerinde olsam diretirdim biraz fazlada kibarlık yaramıyor ://

Bende Clarins kullandım şampuanlar deterjanlar vs düşünülünce ben öyle zarar verceğini sanmıyorum ya ama solente ye geçiş yapabiliriz sanki hem hamilelere özel hem de çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…