- 16 Aralık 2016
- 3.335
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.621
Bizimkine doktorumuz %80 kız demişti poposunu dönüp tam göstermedi deEVEET yine yoklama zamanı
Cinsiyetleri öğrendik mi kızlar hamileliği yarıladık yazın gayrı yoksaa
@hcelly @lunariaaa @sellmin D danmii @Fatmaningebeligi @Dogabesmez @dilllanjjdkdjs @Angela4192 @hhto @pembe kurklu
Kız bende pek bse anlamadım fotodanO işaretledim yere bakın kızlar ben mi yalnış görüyorum cinsiyet organı o tecrübe li olanlarda bir baksın bu hafta başka doktora gdcm evet öyle diyince mutlu oldum ama beni sanki başından salar gibi özel doktor sözde
@Cherry Mom
annabelica
takı yastıgı
lavanta kesesi
ve doğumhaneye kıyafetleri verecegim büyük kese işlemiştim hemşireler çok begenmiştm
simdi kızıma kıyafet icin kese isliycem ama hediye olarak minik kolonyalar dagıtmak istiyorum içinde inci olan
sizleri hediye falan dagıtıcakmısnz neler dusunuyorsunuz fikir olsun herkeze
Ne güzel olmuşlar canımtakı yastıgı
lavanta kesesi
ve doğumhaneye kıyafetleri verecegim büyük kese işlemiştim hemşireler çok begenmiştm
simdi kızıma kıyafet icin kese isliycem ama hediye olarak minik kolonyalar dagıtmak istiyorum içinde inci olan
sizleri hediye falan dagıtıcakmısnz neler dusunuyorsunuz fikir olsun herkeze
Bende mustela kullanıyorum çok memnunum. Dr umada danışmıştım zaten . Tavsiye ederim. Hatta çatlak içinde o markadan aldım ürün. Çok iyi.Kızlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz? Solante pregna kullanıyorum içinde shea yağı vardı, o da sivilce yapan içerik diye biliyorum. Mineral filtreli, nano olmayan çinko oksitli ürün bulmak çok zor yok yani ben bulamadım..
Solante kireç gibi bemmmbeyaz yapıyor yüzü. Konforlu değil. Kullanıp memnun kaldığınız ürünleri merak ediyorum
cok sagol canımAyy canım ellerine sağlık çok güzel olmuş bayıldım gerçekten
amigurumi yapıcaksan minik anahtarlıklar yapabilirsin canım çok guzel olurNe güzel olmuşlar canım
Bende minik hediyelikler düşünüyorum ziyarete gelenlere vermek icin ama henüz karar veremedim tabi. Bende amigurumi ile birseyler yapmayi seviyorum aslinda aklimdan geciyor ama tabi kararsızım hala. Magnet yaptırırım bide galiba.
Bilemedim ki canım yani genital bölgeyi tam göremiyorum ama kız gibi duruyor bebeğinin genel görünüşü. Sen başka doktora mutlaka git devlette falan da olsa. Cinsiyet öğreneceksin sonuçta sadeceO işaretledim yere bakın kızlar ben mi yalnış görüyorum cinsiyet organı o tecrübe li olanlarda bir baksın bu hafta başka doktora gdcm evet öyle diyince mutlu oldum ama beni sanki başından salar gibi özel doktor sözde
@Cherry Mom
annabelica
Şimdilik pembiş kalp ekliyorum canım tabloya. Değişirse söylersinBizimkine doktorumuz %80 kız demişti poposunu dönüp tam göstermedi detekrar kontrolümüz 1 ağustosta o zamann tekrar güncellerim
Aren Atlas olacak gibi duruyorKızlar isimler belli değil mi hala. Tablomuza yazalım isimleri de
Ayy ne koyacağız erkek ismi bulmak çok zormuşKızlar isimler belli değil mi hala. Tablomuza yazalım isimleri de
Peki yeni doğduğunda nasıl yapacaksınız ? Beyaz yatağı kendi odanıza mı kuracaksınızBen kızımda aşağıdaki iki beşiği almıştım. Küçük olan kesinlikle gereksiz onu suanki hamileliğimde kurmayacağım. Diğer beşik 70*140 ölçüsünde 4 yaşına kadar da tepe tepe kullandı. Kapıdan sığdığı için yazın klimalı oldugu için kendi odamıza taşıyorduk beşiği ve yatağımızın yanına koyuyorduk. kışın kendi odasına götürüp orda uyutuyorduk 4 yaşına kadar. İkinci bebeğimde doğumdan itibaren bunu kullanacağım.
Benim yatak odamda çok yer yok nasıl yapacağım hiç bilmiyorumBen kızımda aşağıdaki iki beşiği almıştım. Küçük olan kesinlikle gereksiz onu suanki hamileliğimde kurmayacağım. Diğer beşik 70*140 ölçüsünde 4 yaşına kadar da tepe tepe kullandı. Kapıdan sığdığı için yazın klimalı oldugu için kendi odamıza taşıyorduk beşiği ve yatağımızın yanına koyuyorduk. kışın kendi odasına götürüp orda uyutuyorduk 4 yaşına kadar. İkinci bebeğimde doğumdan itibaren bunu kullanacağım.
Evet şuan zaten yaz uygulaması sebebiyle 4bucuk yaşındaki kızım odamızda onun içinde uyuyorPeki yeni doğduğunda nasıl yapacaksınız ? Beyaz yatağı kendi odanıza mı kuracaksınız
Yaaa o sıkıntı o zaman. Diğer küçük beşik gibş bir beşiğe mecbur gibisiniz ama inanın 5 ay zor sığdı bemim kızım onaBenim yatak odamda çok yer yok nasıl yapacağım hiç bilmiyorum
İşte benim odam çok darEvet şuan zaten yaz uygulaması sebebiyle 4bucuk yaşındaki kızım odamızda onun içinde uyuyorkonumunu değiştirmeyeceğim anne yanı gibi yataga bitişik konumda
Benim eski evimde de sığmazdı ama ben yatak odasından komodinleri falan çıkartmıştım 70x140 beşiği sığdırmak içinİşte benim odam çok darçocuk odasına düşündüğüm beşik sizinkine benziyor ama yatak odama sığmaz ne yapayım bilemedim
Öyle de yapsam olmuyor size özelden odamı atayım bi bakar mısınızBenim eski evimde de sığmazdı ama ben yatak odasından komodinleri falan çıkartmıştım 70x140 beşiği sığdırmak için
Olur tabiÖyle de yapsam olmuyor size özelden odamı atayım bi bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?