Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
takı yastıgı
lavanta kesesi
ve doğumhaneye kıyafetleri verecegim büyük kese işlemiştim hemşireler çok begenmiştm
simdi kızıma kıyafet icin kese isliycem ama hediye olarak minik kolonyalar dagıtmak istiyorum içinde inci olan
sizleri hediye falan dagıtıcakmısnz neler dusunuyorsunuz fikir olsun herkeze

Eklentiler

• IMG-20181124-WA0022.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 54

Ayy canım ellerine sağlık çok güzel olmuş bayıldım gerçekten

Ne güzel olmuşlar canım
Bende minik hediyelikler düşünüyorum ziyarete gelenlere vermek icin ama henüz karar veremedim tabi. Bende amigurumi ile birseyler yapmayi seviyorum aslinda aklimdan geciyor ama tabi kararsızım hala. Magnet yaptırırım bide galiba.

Bende mustela kullanıyorum çok memnunum. Dr umada danışmıştım zaten . Tavsiye ederim. Hatta çatlak içinde o markadan aldım ürün. Çok iyi.

Ayy canım ellerine sağlık çok güzel olmuş bayıldım gerçekten
cok sagol canım
amigurumi yapıcaksan minik anahtarlıklar yapabilirsin canım çok guzel olur
kızıma guzel bebekler örüyorum bende şimdi

Bilemedim ki canım yani genital bölgeyi tam göremiyorum ama kız gibi duruyor bebeğinin genel görünüşü. Sen başka doktora mutlaka git devlette falan da olsa. Cinsiyet öğreneceksin sonuçta sadece

Peki yeni doğduğunda nasıl yapacaksınız ? Beyaz yatağı kendi odanıza mı kuracaksınız

Benim yatak odamda çok yer yok nasıl yapacağım hiç bilmiyorum

Evet şuan zaten yaz uygulaması sebebiyle 4bucuk yaşındaki kızım odamızda onun içinde uyuyor konumunu değiştirmeyeceğim anne yanı gibi yataga bitişik konumda
İşte benim odam çok dar çocuk odasına düşündüğüm beşik sizinkine benziyor ama yatak odama sığmaz ne yapayım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…