- 18 Temmuz 2022
- 6.172
- 10.285
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.581
Ben 5 sene önce burda kızımın grubunda tanıştıklarımla hala görüşüyorum grubumuz devam ediyor çok güzel oluyor böyle gruplar
Bizim de öyle ya 2024 Ocak grubundaydim. Çok güzel arkadaşlıklarımız oldu. Asker arkadaşlığı gibi bişey herhalde birlikte hamilelik geçirip doğuma gitmekbiizm de 7 yıl olucak dogum yaptiktan sonra whatsapp grubu actik ordan konusuyorz hala
Oy maşallah güzellik nasıl da büyümüşKısslarr biz geldik, kızımız 20 cm 230 gram olmuşsuyumuz rahim ağzı her şeyi iyi çok şükür, bu kadın benden yine test istemedi 24.haftada alacam diye
20+4 perinatologa detaylı için gidecem 9 ağustos, 21-22 beklemene gerek yok bebek küçük değil çünkü dedi
Güzel dualarınızı maşallahınızı alırız teyzoşları
Sağlıkla gelsin inşallah gözün aydınKızlar ben geldim rabbim şükürler olsun bir kızım olck ik oğlan dan sonra
Ozaman belli olur ama net bir sekilde hersey gozuksun bebegin yuzunun belirgin oldugu 21 tam gozukuyorms ama umarim gittiginde saglikli guzel haberler alirsin ve bebisin yuzunude net gorursunBilemedim ki napsam acaba doktorum neden onayladı ki ozamn
Benimki suda eriyenlerden. Tek kullanıyorum ama sanki biri yazmıştı burda ihtiyaç olursa 2 al demişti doktoru.Kaç mg tek tablet mi alıyorsunuz benimki yetmiyor sanki ya kasılmalarım kalça ağrım hala geçmediarttırarak mı kullansam acaba
İnşOzaman belli olur ama net bir sekilde hersey gozuksun bebegin yuzunun belirgin oldugu 21 tam gozukuyorms ama umarim gittiginde saglikli guzel haberler alirsin ve bebisin yuzunude net gorursun
Evet ya çok güzel oluyor her anını biliyosun paylaşıyosun çocukların teyzesi gibiyiz hepimizBizim de öyle ya 2024 Ocak grubundaydim. Çok güzel arkadaşlıklarımız oldu. Asker arkadaşlığı gibi bişey herhalde birlikte hamilelik geçirip doğuma gitmek
Teşekkür ederim canım ben de arttırıcam sanki ağrım hiç azalmadı çünküBenimki suda eriyenlerden. Tek kullanıyorum ama sanki biri yazmıştı burda ihtiyaç olursa 2 al demişti doktoru.sepide sen miydin onu yazan
Ben kızımda aşağıdaki iki beşiği almıştım. Küçük olan kesinlikle gereksiz onu suanki hamileliğimde kurmayacağım. Diğer beşik 70*140 ölçüsünde 4 yaşına kadar da tepe tepe kullandı. Kapıdan sığdığı için yazın klimalı oldugu için kendi odamıza taşıyorduk beşiği ve yatağımızın yanına koyuyorduk. kışın kendi odasına götürüp orda uyutuyorduk 4 yaşına kadar. İkinci bebeğimde doğumdan itibaren bunu kullanacağım.Kızlar beşik olarak hangisini alacaksınız karar verenler oldu mu ? Ben çocuk odası yapıcam. Ama takım olarak almıycam. Çünkü gardrobu normal ebatlardan büyük yaptırmak istiyorum bi kısmını fazla kıyafetlerim için düşünüyorum. Birde şifonyer istiyorum bu konuda tecrübeli anneler bana yardımcı olabilir misiniz beşik olarak nasıl bişey tercih edebilirim iki tane mi almalıyım
Oyyy maşallah kuzumaaaKısslarr biz geldik, kızımız 20 cm 230 gram olmuşsuyumuz rahim ağzı her şeyi iyi çok şükür, bu kadın benden yine test istemedi 24.haftada alacam diye
20+4 perinatologa detaylı için gidecem 9 ağustos, 21-22 beklemene gerek yok bebek küçük değil çünkü dedi
Güzel dualarınızı maşallahınızı alırız teyzoşları
Canim benim hadi gözün aydinnn cok istiyordunKızlar ben geldim rabbim şükürler olsun bir kızım olck ik oğlan dan sonra
20+6 ya aldım benKızlar detaylıya ne zaman randevu alıyorsunuz kacıncı haftada? Benım amnıypsentez ıcın perınatlojı acıktı hep hala randevu alabılıyorum halıyle. Arastırma hastanesınde yaptırıcam ben. Kacıncı haftaya alayım randevu?
Şükürrr
Teşekkürler canımm
Sağlıkla gelsin inşallah
Canım bende aşırı su içiyorum araştırdım bu sıralar annenin kan hacmi arttığı için su ihtiyacı daha fazla oluyormuş zaten havalarda sıcak. Hiç kafanda kurma kötü şeyleri
Aşko o kadar bulantı yaşadım ama diş fırçalarken hiç olmadı benim. Ama videolarda filan görüyorum çok yaşanan bişeymiş
Ayyy sağlıkla gelsin minik kuş
Sağlıkla gelsin inşallah gözün aydın
Kızlar teşekkür ederim yalnız bir sorun var korkudan heyecandan soramadım kalktık hocam cinsiyet nedir dedim geçen sefer ne demiştik kız dedim o zaman kızdır dedi kafam karıştı yine doktorum hiç emin ve kesin konuşmuyor sanki umursamıyor birde çok kalabalık tı bugün başka doktora da gitmeyi düşünüyorum malesefCanim benim hadi gözün aydinnn cok istiyordunsaglikla gelsin premseeees
Ya bende sebamed bebekler icin olanı kullanıyorum. Bende bir tane alayim dedim güya ama karar veremedim markaya. Sen hangisini aldin mustelaninCanım ben de yeni mustela aldım. Beyazlık hiç bırakmıyor. Su bazlı galiba çünkü sıvı bir krem. Takip ettiğim bir hamile influencer da görmüştüm.
Ay senin bu cinsiyet işi niye böyle oldu. Doktorun mu biraz ilgisiz canım. Bi bakar da net söyler insan. Git baska doktora en iyisi cinsiyet icin uygun bir klinik fln bul git.Kızlar teşekkür ederim yalnız bir sorun var korkudan heyecandan soramadım kalktık hocam cinsiyet nedir dedim geçen sefer ne demiştik kız dedim o zaman kızdır dedi kafam karıştı yine doktorum hiç emin ve kesin konuşmuyor sanki umursamıyor birde çok kalabalık tı bugün başka doktora da gitmeyi düşünüyorum malesef
Ben soltis kullanıyorum spf 50 üstünde ultra hafif yazıyor canım. Fiyat performans benceKızlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz? Solante pregna kullanıyorum içinde shea yağı vardı, o da sivilce yapan içerik diye biliyorum. Mineral filtreli, nano olmayan çinko oksitli ürün bulmak çok zor yok yani ben bulamadım..
Solante kireç gibi bemmmbeyaz yapıyor yüzü. Konforlu değil. Kullanıp memnun kaldığınız ürünleri merak ediyorum
Doktor 20+3 le 21+6 arasına denk gelecek günlerde randevu almamı söyledi canımKızlar detaylıya ne zaman randevu alıyorsunuz kacıncı haftada? Benım amnıypsentez ıcın perınatlojı acıktı hep hala randevu alabılıyorum halıyle. Arastırma hastanesınde yaptırıcam ben. Kacıncı haftaya alayım randevu?
Doktorum günde 2 tane yazdı canım ama ben 1 tane içiyorum kasılma yaşamadığım içinKaç mg tek tablet mi alıyorsunuz benimki yetmiyor sanki ya kasılmalarım kalça ağrım hala geçmediarttırarak mı kullansam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?