Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ben 5 sene önce burda kızımın grubunda tanıştıklarımla hala görüşüyorum grubumuz devam ediyor çok güzel oluyor böyle gruplar
biizm de 7 yıl olucak dogum yaptiktan sonra whatsapp grubu actik ordan konusuyorz hala
Bizim de öyle ya 2024 Ocak grubundaydim. Çok güzel arkadaşlıklarımız oldu. Asker arkadaşlığı gibi bişey herhalde birlikte hamilelik geçirip doğuma gitmek

Oy maşallah güzellik nasıl da büyümüş

Kaç mg tek tablet mi alıyorsunuz benimki yetmiyor sanki ya kasılmalarım kalça ağrım hala geçmedi arttırarak mı kullansam acaba
Benimki suda eriyenlerden. Tek kullanıyorum ama sanki biri yazmıştı burda ihtiyaç olursa 2 al demişti doktoru. sepide sen miydin onu yazan

Ben kızımda aşağıdaki iki beşiği almıştım. Küçük olan kesinlikle gereksiz onu suanki hamileliğimde kurmayacağım. Diğer beşik 70*140 ölçüsünde 4 yaşına kadar da tepe tepe kullandı. Kapıdan sığdığı için yazın klimalı oldugu için kendi odamıza taşıyorduk beşiği ve yatağımızın yanına koyuyorduk. kışın kendi odasına götürüp orda uyutuyorduk 4 yaşına kadar. İkinci bebeğimde doğumdan itibaren bunu kullanacağım.

Eklentiler

• IMG_3275.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_3276.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 44
Oyyy maşallah kuzumaaa büyüyorlar vallahi şaka maka.. seveyim o yumuk ellerini onun.. her zaman saglikli haberlerini alalim miniklerimizin inşallah. Haberler güzelse oh sevindim senin adina canım benim

Şükürrr

Teşekkürler canımm

Sağlıkla gelsin inşallah

Sağlıkla gelsin inşallah gözün aydın

Canim benim hadi gözün aydinnn cok istiyordun saglikla gelsin premseeees
Kızlar teşekkür ederim yalnız bir sorun var korkudan heyecandan soramadım kalktık hocam cinsiyet nedir dedim geçen sefer ne demiştik kız dedim o zaman kızdır dedi kafam karıştı yine doktorum hiç emin ve kesin konuşmuyor sanki umursamıyor birde çok kalabalık tı bugün başka doktora da gitmeyi düşünüyorum malesef

Canım ben de yeni mustela aldım. Beyazlık hiç bırakmıyor. Su bazlı galiba çünkü sıvı bir krem. Takip ettiğim bir hamile influencer da görmüştüm.
Ya bende sebamed bebekler icin olanı kullanıyorum. Bende bir tane alayim dedim güya ama karar veremedim markaya. Sen hangisini aldin mustelanin

Ay senin bu cinsiyet işi niye böyle oldu. Doktorun mu biraz ilgisiz canım. Bi bakar da net söyler insan. Git baska doktora en iyisi cinsiyet icin uygun bir klinik fln bul git.

Ben soltis kullanıyorum spf 50 üstünde ultra hafif yazıyor canım. Fiyat performans bence

Doktor 20+3 le 21+6 arasına denk gelecek günlerde randevu almamı söyledi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…