- 10 Haziran 2024
- 1.614
- 1.964
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.181
çok iyi düşünmüssün annelerin elleri ayrı lezzetliKalktım kız anneme geldim, annem bana mamalar yapsın bari diyegerçekten hiç mutfağa giresimde gelmiyor
Ohhh afiyetler olsn şekerim yiyin tabiiikız hicbiriniz yazmayınca iki saat uyumuşum
@difembahyaa artık kilo vermiyelim alalım hamileyiz biz ya yiyelim mutfağa koş hadidemet1374 şimdi rüyamda gördüğümü yicem hic merak etme demetom
İyi yapmışsın kuzum, değişiklik iyidir anne yemeği daha iyidirKalktım kız anneme geldim, annem bana mamalar yapsın bari diyegerçekten hiç mutfağa giresimde gelmiyor
Normalde bebiş 17+6 ydı 18 haftalık çıktı kuzu haftasıyla uyumlu yani, boyu 18+3 çıktı bir tekKuzum net kaç haftalık da bu ölçümler ? Maaşallah kuzucuğa
Sağol canım teşekkür ederimBen doğumu 2020 de deprem öncesi yaptım o zaman antakyadaydı şu an iskenderundadır muhtemelen bi internetten bak istersen canım
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallahCanım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlık sıhhat versin sana ve bebeğine
Canım çok teşekkür ederim sordugun için çok şükür daha iyiyim bugün kan sulandırıcı da verdiler bana yataktan kalkmadığım için bayağı yaktı ama ağrılarım Sancım hafifledi çok nadiren oluyor ultrasonla da doktor sağ olsun baktı bebiş içeride oyun oynuyor her şey yolundaydı çok şükürcebellato canım bugün nasılsın
Benim doğum paketim var cnm özele gidiyorumperinatolojiye mi randevu aldiniz cunku ben baktigimda randevu verilmiyor yaziyor
Iyi kuzum ya düşsün çok iyi. Ben daha 78 leri hic görmedimEvet ailede şekere yatkınlık var maalesef ama çok şükür bir kaç gündür dikkat ediyorum düşmüş şekerim bugün 78 leri gördüm
Evet ya tecrübeli annelerin bu konudaki fikrini ben de cok merak ediyorum. E bebek de indirim var kaç gündür elim gidiyor ama almadım, gereksiz mi acaba diye diyeKızlar korbel bebek bezi için çöp kovası hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana gereksizmiş gibi geliyor ama herkes de alıyor bilemedim
Ya bana da gereksiz geliyor biraz ama eşim hep alalim diyor. Tüm bebek hazirlik videolarinda en lazım diye gosteriyorlar ya etkiliyorlar insani. Bende kararsizim aslındaKızlar korbel bebek bezi için çöp kovası hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana gereksizmiş gibi geliyor ama herkes de alıyor bilemedim
Canım sevindim iyi olmanıza. Suyunda artış olmus mu doktorun dedi mi birseyler.Canım çok teşekkür ederim sordugun için çok şükür daha iyiyim bugün kan sulandırıcı da verdiler bana yataktan kalkmadığım için bayağı yaktı ama ağrılarım Sancım hafifledi çok nadiren oluyor ultrasonla da doktor sağ olsun baktı bebiş içeride oyun oynuyor her şey yolundaydı çok şükürsen nasılsın güzel anne
Suyumda artış olmuş zaten çok serum kullandırdı bende çok su tükettim ama bebiş hala aşağıdaymış büyük ihtimalle doktor serklaj diyecek canımCanım sevindim iyi olmanıza. Suyunda artış olmus mu doktorun dedi mi birseyler.
Cok daha iyi olacaksiniz inşallah canım benim
Oh cok iyi canım. Suyun artsin bebegin keyfi yerine gelir zaten.Suyumda artış olmuş zaten çok serum kullandırdı bende çok su tükettim ama bebiş hala aşağıdaymış büyük ihtimalle doktor serklaj diyecek canımkorkuyorum hiç bilmiyorum nasıl yapıldığını
Ay sen çevreye bakma canım bence herkes konuşur çünkü. Ama herkesin hamileliği bünyesi rahmin/plasentanın durumu vs farklı o yüzden hissetmede herkeste farklı oluyordur. Ben iyi hissettim dedim şuan tık yok mesela bi geliyor bi gidiyor o his bence hala çok erkeniz net hisler için. 22. Haftaya kadar yolu varEvet yirmili haftalar diyorlar aslında ama ne bileyim çevreden de soruyorlar hareketlerini hissettin mi diye, öyle olunca da hissetmek istiyor insan bir an önce
Çok tatlıymış bebişin sevdiği yemekler gelince hareketlenmesi
Teşekkür ederim canım mesajını okuyunca iyi hissettim
Evet ben de görüyorum videolarda herkeste var çok da övülüyor eşim de alalım diyor karar veremedim ben deYa bana da gereksiz geliyor biraz ama eşim hep alalim diyor. Tüm bebek hazirlik videolarinda en lazım diye gosteriyorlar ya etkiliyorlar insani. Bende kararsizim aslında
Canım geçen kız kardeşim aradı. Kendisi doğum yapalı 3ay oldu. Çabuuuk sana link attım gir al çok düşmüş fiyatı dedi kapattı telefonu. Baktım bu çöp kovası aldım valla. Aslında baltığım bir şey değildi. Öyle heyecanla aradığına göre vardır bir bildiği dedim aldım vallaKızlar korbel bebek bezi için çöp kovası hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana gereksizmiş gibi geliyor ama herkes de alıyor bilemedim
Ne kadardı aldığında kuzu ben baktığımda bir ara yanlış hatırlamıyorsam 500 dü şimdi 1000 olmuş. Kız kardeşin kullanıyor mu bundan acaba, gerekli bulmuş ki sana aldırmış heraldeCanım geçen kız kardeşim aradı. Kendisi doğum yapalı 3ay oldu. Çabuuuk sana link attım gir al çok düşmüş fiyatı dedi kapattı telefonu. Baktım bu çöp kovası aldım valla. Aslında baltığım bir şey değildi. Öyle heyecanla aradığına göre vardır bir bildiği dedim aldım valla
olur ben isitiyorumm canımOhhh afiyetler olsn şekerim yiyin tabiiimümkünse benim kilo almalarım size geçebilir mi sizdeki iştahsızlık da bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?