- 25 Şubat 2025
- 1.295
- 1.713
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.161
Valla bravo canımAlıştım yaa hamilelikten önceden beri kullanıyorum bunları değerleri düzeltmeden hamile kalmam yine riskliydi bacım şimdi hepsini saati saatine düzenli alıyorumalmazsam bseler olacak diye korku da var o korku motive ediyor
Ben doğumu 2020 de deprem öncesi yaptım o zaman antakyadaydı şu an iskenderundadır muhtemelen bi internetten bak istersen canımAy çok iyiymiş hangi hastanede acaba kendisi
Evet biraz hareketli olduğum için bu öneriyi bende bekliyorum doktorumdan tabi önce bi tedaviyi bitirmek lazım ben delirmeden
Amin guzel haberlerle gel insallah bacimBen 20+6 da gireceğim nasipse,5 Ağustos çok heyecanlıyım Rabbim hepimize bu sürecide güzelce atlatmayı nasip etsin inşallah
Saglikla gelsin guzel haberlerle gelirsin insallahBen haftaya cumartesi randevum 20 haftalık oluyoruz
Amin inşSaglikla gelsin guzel haberlerle gelirsin insallah
perinatolojiye mi randevu aldiniz cunku ben baktigimda randevu verilmiyor yaziyorAmin inş
Kızlar niye yazmıyonuz ben tekrar uykuya geciyom kimse yazmıyorsa
Evet yirmili haftalar diyorlar aslında ama ne bileyim çevreden de soruyorlar hareketlerini hissettin mi diye, öyle olunca da hissetmek istiyor insan bir an önce17. Hafta erken değilmi ilk hareket hissetme için? Yani benim ilk gebeliğim. Ben ilk hisseder gibi olduğumda 18.haftanın ortalarıydı 18+4 gibi mesela ama sonra bi hafta hiç hissetmedim ilk biraz panikledim ilk olunca bilmiyorum tabi biraz araştırınca ilk hareketlerde saymamak gerekiyormuş düzenli hareket etmediği için. 22. Haftaya kadar normalmiş 22den sonra hissetmezsek dikkat etmek gerekiyormuş. Şuan 20.haftadayım mesela 2-3gündür net hissediyorum. Ben özellikle kuru incir+ceviz yediğimde çok kıpır kıpır hissediyorum seviyor heralde diye hergün 2şer tane yiyorum mesela bide sabit bir müzik dinletiyorum rahatlatıcı şimdi daha net hissediyorum ama yinede hergün değil. Biraz rahat olmamız stres yapmamamız daha iyi sanırım bebekte hissettiği için. Bence sende rahat ol canım
Evet ailede şekere yatkınlık var maalesef ama çok şükür bir kaç gündür dikkat ediyorum düşmüş şekerim bugün 78 leri gördümCanim evet yüksek çıkmış. Benim doktorum bu seviyelere insülin demisti mesela. Ben ondan sonra herseyi yemeyi kesmeye mecbur kaldim biraz da. Ben saglik ocağında ilk lokmadan 2 saat sonra veriyorum 120nin alti olsun demisti galiba bana 2 saat sonra. Ay ne yazik ki bu şeker cok kötü birsey ya. Birde ailede falan varsa yatkinlik da oluyor..
Kuzum hic sorun olmaz. Zaten 3 4 gün farkeder ne olacak. Senin haftanda gidenler de oluyor. Merak etme. Doktorun bakmistir ona
Not al kuzu soracaklarını ben de hep unutuyorumBana hemşire bir tetanoz bir karma yapılıyor dedi. Önceden iki doz tetanoz yapıyorlardı. İlk gebeliğimde öyle yapmıştık, ben de gidince doktora sorucam çünkü son 5 yıl içinde 2 dozum olduğu işin sadece karmayı yapabilirim dedi hemşire. Sormamı istedi, inş unutmam
Anladım aşkom saolasınAynen bebeğim ilki normaldi ikinciyi karma yapacaz dediler
Yaaa tatlişkomKızlar niye yazmıyonuz ben tekrar uykuya geciyom kimse yazmıyorsa
Kuzum net kaç haftalık da bu ölçümler ? Maaşallah kuzucuğaTeşekkür ederim canım inşallah babasına çeker boyu valla ben 160 babası 192huyu bana çeksin yeter kız ben de anlamadm gel de doktora anlat ödemim var bir sürü zaten napıyım neden korkuyosun ki sen kaç aldın ama zayıfsındır sen
Canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlık sıhhat versin sana ve bebeğineHayır canım sadece peçeteyle silince sarı akıntının içinde gizlenmiş akıntıydı ama benim yoğun sancımda vardı
Canım, çok tatlısın ya, ben sabah tartıldım 1 kg vermişim zaten o kadar almıştım, moralim bozuldu hiç buraya da bakamadımama kalktım kendime gelmeye çalışıyorum böyle yapmayacağım kendime zarar veriyorum, akşamları dökülüp kaldığım için sabah erkenden uyanıyorum
kız hicbiriniz yazmayınca iki saat uyumuşumYaaa tatlişkomkalk kız ne uyuması yemek falan yapıver
kız hicbiriniz yazmayınca iki saat uyumuşum
difembahyaa artık kilo vermiyelim alalım hamileyiz biz ya yiyelim mutfağa koş hadi demet1374 şimdi rüyamda gördüğümü yicem hic merak etme demetom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?