Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Ay çok iyiymiş hangi hastanede acaba kendisi

Evet biraz hareketli olduğum için bu öneriyi bende bekliyorum doktorumdan tabi önce bi tedaviyi bitirmek lazım ben delirmeden
Ben doğumu 2020 de deprem öncesi yaptım o zaman antakyadaydı şu an iskenderundadır muhtemelen bi internetten bak istersen canım

Kızlar niye yazmıyonuz ben tekrar uykuya geciyom kimse yazmıyorsa

Canım, çok tatlısın ya, ben sabah tartıldım 1 kg vermişim zaten o kadar almıştım, moralim bozuldu hiç buraya da bakamadım ama kalktım kendime gelmeye çalışıyorum böyle yapmayacağım kendime zarar veriyorum, akşamları dökülüp kaldığım için sabah erkenden uyanıyorum

Evet yirmili haftalar diyorlar aslında ama ne bileyim çevreden de soruyorlar hareketlerini hissettin mi diye, öyle olunca da hissetmek istiyor insan bir an önce
Çok tatlıymış bebişin sevdiği yemekler gelince hareketlenmesi
Teşekkür ederim canım mesajını okuyunca iyi hissettim

Evet ailede şekere yatkınlık var maalesef ama çok şükür bir kaç gündür dikkat ediyorum düşmüş şekerim bugün 78 leri gördüm

Not al kuzu soracaklarını ben de hep unutuyorum senin varmış aşın bence de karmayı yaparlar sana sadece. Heryerde farklı işliyor bu sistem anlamayadım neyse haftaya tekrar gidicem sorarım inşallah

Kızlar merhaba hemen hemen yarıladık çoğumuz gebeliği 20 hafta geçti kaldı 20 hafta diyelim bir an önce hamilelik bitsin istiyorum perişan haldeyim ilk gebeliği olanlar tadını çıkarın iki aktif çocuk ve kilo da almışım nefes darlığıda başladı

Kuzum net kaç haftalık da bu ölçümler ? Maaşallah kuzucuğa

Yaaa tatlişkom kalk kız ne uyuması yemek falan yapıver
kız hicbiriniz yazmayınca iki saat uyumuşum
difembahyaa artık kilo vermiyelim alalım hamileyiz biz ya yiyelim mutfağa koş hadi demet1374 şimdi rüyamda gördüğümü yicem hic merak etme demetom

Kalktım kız anneme geldim, annem bana mamalar yapsın bari diye gerçekten hiç mutfağa giresimde gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…