Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Senin yine boyun varmış aşko normalsin diye bişey demiyor benim boyum da kısa 89 la hamile kaldm ben bileydim az zayıflar öyle hamile kalırdım doktor da haklı napsın doğurtamıycam yoksa bunu diyor
yaa ama hayatım kilolu başlayanlar daha az alırmış derler hep ki buna bende inanıyorum gözlemlerimden
Amaan sağlığınız iyi olsunda doğurursunda kiloyuda verirsin
Sonuna kadar katılıyorum ne yazık ki şu aşılarla ilgili güvenimiz hiç kalmadı. İkinci de tdap yapmaz heralde galiba tersten gidiyor. Açıkçası sadece deprem trafik kazası gibi korkularımı hiç yenemedim Allah korusun bi durum olursa yapmış olmak istedim bide gebelik kayıplarından sonra dilim doktorun karşısında lâl gibi ne dese tamam diyip yaptırıyorum

Aynenn canım benim. Benimde kayıplarım var diye ödüm kopuyor ne derlerse okeyim sorgulamıyorum da doktorlarıma da güvendiğimden tabi.
Kuzu daha hiç bahsetmedi şeker yüklemesinden zaten daha var heralde bakayım yap derse yaparım tabi bebişko için ne iyiyse o

Yaptırırsam sırf boğmaca aşısı var bebeği 2 ay koruyormuş diye yaptırırm heralde ama bilemiyorum, gözü kapalı güvencez sanırım doktorlara yapcak bişey yok. Evet ya doktorun karşısında öyleyiz maalesef yaptırmıycam diyemedim

2 saat değil maalesef 1 saat sonra geçen hafta endokrin doktorum söyledi, ilk lokmayı ağzına attığından itibaren tam 1 saat sonra ölçmen lazım, 140 ın üstüne çıkmamalı demişti.
Haha aynen bugün doktor da öyle dedi normalde 2 saat ama hamilelerde bir saat sonra ölçmen lazım dedi tüh iki saat işime geliyordu

Canim evet yüksek çıkmış. Benim doktorum bu seviyelere insülin demisti mesela. Ben ondan sonra herseyi yemeyi kesmeye mecbur kaldim biraz da. Ben saglik ocağında ilk lokmadan 2 saat sonra veriyorum 120nin alti olsun demisti galiba bana 2 saat sonra. Ay ne yazik ki bu şeker cok kötü birsey ya. Birde ailede falan varsa yatkinlik da oluyor..
Kuzum hic sorun olmaz. Zaten 3 4 gün farkeder ne olacak. Senin haftanda gidenler de oluyor. Merak etme. Doktorun bakmistir ona

Canım uyku döngüsü varmış benimde hep yatarken başlıyor pıt pıt vurmaya
Benim de öğleden sonra 4-6 arası pıt pıt vuruyor birkaç gündür aynı saatlerde benzer hareket hissedince emin oldum. Yarın tekrar o saatlerde yatıp dinleyeceğim çok tatlılar ya yerim ben onları

Iste hep o yaşanmışlıklar bizi sessizce herseye tamam dedirtiyor iste.. inşallah karnimizdaki bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alcaz Allahın izniyle...
Aynen kuzum haftamiz daha varya birde riskli bir deger gormediyse ondan daha bahsetmemistir merak etme sen.

Ay çok iyiymiş hangi hastanede acaba kendisi
Yok öyle iyice hayattan kopmayacaksin korkma da biraz dikkat edip az hareketli olmayı öneriyor doktorlar önceki gruplardan hatırlıyorum. Ama en doğru bilgilendirmeyi doktorun yapar tabi
Evet biraz hareketli olduğum için bu öneriyi bende bekliyorum doktorumdan tabi önce bi tedaviyi bitirmek lazım ben delirmeden

Arkadaşım çok geçmiş olsun, ben de hafif kahverengi lekelenme yaşıyorum ama çok minik doktorum sorun yok dedi acaba seninki çok miydi endişe ettim ben de
Hayır canım sadece peçeteyle silince sarı akıntının içinde gizlenmiş akıntıydı ama benim yoğun sancımda vardı

Çok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için inşallah bu son endişemiz olsun

İnşallah canım, bedenim de zayıfladı, böyle bakımsız görünüyorum, ayy aman ne bileyim her şey üstüme geliyor gerçekten düzeleceğim inşallah

Evet canım haklısın, gerçekten zor oluyor ama işte böyle böyle süreç geçecek

Canım beniiim ne kadar güzel bi annesin zaten duygu karmaşası var bide fiziksel zorluk yaşayınca çok normal bunlar. Güzel rabbim bir melek hediye etmiş sana şimdide evinize neşeyi nasip edecek inşallah

Hepimiz çok güzel bir anneyiz canım Hepimizin evi neşeyle dolsun inşallah

Cherry Mom , suuuduru68 hepinize teşekkürler ederim, çok güzel şeyler yazmışsınız, ne zaman kendimi kötü hissetsem hemen buraya gelip kendime geliyorum İyi ki var burada ki herkes

Kızlar yardımmm idrar yolu enfeksiyonu oldum cuma günü test vermiştim haftaiçi gideceğim doktora gidene kadar evde ne yapabilirim çok yanma ağrı oluyor
Gebelikte içmesi uygun olan bitki çaylarından için (sık idrara çıkarması için iyi) birde bol su. İdrar yoku enfeksiyonunda ne kadar çok su o kadar çabuk geçiyor.

Bana hemşire bir tetanoz bir karma yapılıyor dedi. Önceden iki doz tetanoz yapıyorlardı. İlk gebeliğimde öyle yapmıştık, ben de gidince doktora sorucam çünkü son 5 yıl içinde 2 dozum olduğu işin sadece karmayı yapabilirim dedi hemşire. Sormamı istedi, inş unutmam

Günaydın canlar benim göbeğim baya büyüdü diyordum ya iki gün içinde eşim dün akşam geldi ben yatıyordum oda dedi ne ara böyle büyüdü diye bugün bence göbüşlerimizin resmini atalım kızlar duyuruyorum sizleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…