Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
800 tlmiş şimdi uygun mu ki bak lazımsa alcam haha

Kızlar folıkasıtten sorna dr ne verdı sıze. Bana prefolıc plus verdı ama ıstah kesıyor gıbı hıssedıyorum

Ne kadardı aldığında kuzu ben baktığımda bir ara yanlış hatırlamıyorsam 500 dü şimdi 1000 olmuş. Kız kardeşin kullanıyor mu bundan acaba, gerekli bulmuş ki sana aldırmış heralde
Canım ben 700e almışım. Kız kardeşim bebek ilk doğduğunda günde en az 10 kere bez değiştiriyorsun ve hepsini inip çöpe atamazsın. Evde biriktirsen de kokuyor demişti. Bu kova koku vermiyormuş ve baya da bez alıyormuş yani

Daha iyi olacağız, ben de sen de canım meleğimi görüp geldim, mezarlığa gittim çok iyi hissediyorum, şükür bak sen de iyiymişsin geçecek bu zamanlar alacağız yavrularımızı kucağımıza inşallah

Kızlar folıkasıtten sorna dr ne verdı sıze. Bana prefolıc plus verdı ama ıstah kesıyor gıbı hıssedıyorum
Canım bana balık yağlı multivitamin verdi içinde folik asit ve diğer vitaminlerden falan var. İştah konusunda keşke kesse ama benimki kesmiyor. D vitamini ve şimdi de demir verdi.

Ay inşallah canım ya inşallah çektiğimiz her acının mükafatını alacağız

Kızlar bu çöp kovası ne yapıyor attığımız bezi geri dönüştürüp temiz veriyorsa alayım 1700 tl çöp kovası mı olur ( diyip 1 ay sonra aldı olmam inşallah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…