- 25 Şubat 2024
- 1.297
- 1.600
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.201
Yaaa demekki bu haftalarda büyüyor göbekolur ben isitiyorumm canımkız yemek yemesemde göbeğim asla durmuyor cok büyüdü ve kızımda cok harekeyli
800 tlmiş şimdiCanım geçen kız kardeşim aradı. Kendisi doğum yapalı 3ay oldu. Çabuuuk sana link attım gir al çok düşmüş fiyatı dedi kapattı telefonu. Baktım bu çöp kovası aldım valla. Aslında baltığım bir şey değildi. Öyle heyecanla aradığına göre vardır bir bildiği dedim aldım valla
salı günü randevum var detaylıda inşallah size cok güzel resimlerimizle gelcezYaaa demekki bu haftalarda büyüyor göbekoyyy prensese bak yaa kocaman olmuştur şimdi maşallah
Ayyy az kalmış salıya dasalı günü randevum var detaylıda inşallah size cok güzel resimlerimizle gelcez
Canım ben 700e almışım. Kız kardeşim bebek ilk doğduğunda günde en az 10 kere bez değiştiriyorsun ve hepsini inip çöpe atamazsın. Evde biriktirsen de kokuyor demişti. Bu kova koku vermiyormuş ve baya da bez alıyormuş yaniNe kadardı aldığında kuzu ben baktığımda bir ara yanlış hatırlamıyorsam 500 dü şimdi 1000 olmuş. Kız kardeşin kullanıyor mu bundan acaba, gerekli bulmuş ki sana aldırmış heralde
Valla ben de her videoda görüyordum iyi ki almışım diye800 tlmiş şimdiuygun mu ki bak lazımsa alcam haha
Canım çok teşekkür ederim sordugun için çok şükür daha iyiyim bugün kan sulandırıcı da verdiler bana yataktan kalkmadığım için bayağı yaktı ama ağrılarım Sancım hafifledi çok nadiren oluyor ultrasonla da doktor sağ olsun baktı bebiş içeride oyun oynuyor her şey yolundaydı çok şükürsen nasılsın güzel anne
Canım bana balık yağlı multivitamin verdi içinde folik asit ve diğer vitaminlerden falan var. İştah konusunda keşke kesse ama benimki kesmiyor. D vitamini ve şimdi de demir verdi.Kızlar folıkasıtten sorna dr ne verdı sıze. Bana prefolıc plus verdı ama ıstah kesıyor gıbı hıssedıyorum
büyük heycanla bekliyorum bakalım güzel teyzesi kime benzicek renklide anlarız biraz demi?Ayyy az kalmış salıya dabekliyoruz resimleri aşkı bakalm kime benzeyecek minik civciv
Bakayım hemen o zaman saol aşkoValla ben de her videoda görüyordum iyi ki almışım diyeKız kardeşim de çok memnun
Anlarsınız kız doktor söylüyormuş hatta anneye benziyo babaya benziyor falan diye hayırlı haberlerle inşallahbüyük heycanla bekliyorum bakalım güzel teyzesi kime benzicek renklide anlarız biraz demi?
Merak etme canım hiç kalkmıyorum tuvalete bile gitmeme izin vermiyorlarOh cok iyi canım. Suyun artsin bebegin keyfi yerine gelir zaten.
Canım bosver kafa yorma yapilacak olursa doktorun sana bilgi verir. Sen kalkma yat bolca. Ayaklarını yükseğe uzatsam aslinda. Bebis iyi olsun da
Ay inşallah canım ya inşallah çektiğimiz her acının mükafatını alacağızDaha iyi olacağız, ben de sen de canımmeleğimi görüp geldim, mezarlığa gittim çok iyi hissediyorum, şükür bak sen de iyiymişsin geçecek bu zamanlar alacağız yavrularımızı kucağımıza inşallah
Ayyy maşallah ne güzel göreceksin uzun uzunnsalı günü randevum var detaylıda inşallah size cok güzel resimlerimizle gelcez
Teşekkür ederimAmin guzel haberlerle gel insallah bacim
Oy maşallah ne guzelsiniz siiiz17.hafta oğluş göbüşüüü+3kilo memlekete geldik düzen kalmadı yeme içme konusunda
Eki Görüntüle 3622680
Canım daha iyi olmana sevindim ne gerekiyorsa yapılsın sen korkma buda bir süreç geçip gidecekAy inşallah canım ya inşallah çektiğimiz her acının mükafatını alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?