- 23 Ağustos 2023
- 89
- 210
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.321
Benim de gecen haftaydi detayli, sıkışık gel demislerdi , 30 dk sıkışık bakti sonra rahatla gel dedi devamina oyle baktiBenim de detaylım yarın sabah. Özellikle sordum nasıl geleyim diye. Tok ve idrara sıkışık dedi. Bununla ilgili yorumlardan anladığım kadarıyla ikiye bölünmüş doktorlarbelki önce sıkışık bakıp, sonra gerekirse boşalttırıyorlardır
Ne zaman aynı fikirde oldular kiBenim de detaylım yarın sabah. Özellikle sordum nasıl geleyim diye. Tok ve idrara sıkışık dedi. Bununla ilgili yorumlardan anladığım kadarıyla ikiye bölünmüş doktorlarbelki önce sıkışık bakıp, sonra gerekirse boşalttırıyorlardır
Canım ben oğluma e bebekten almıştım.Minicikken Emekleyerek çıkıyordu:)) çooookkk kullandık. Evın içinde iyi oluyor benceHerkes yenidoğan alışverişinde ben de kaydırak alsam mı diye düşünüyorumKızım mama sandalyesine tırmanıp iniyor bu ara. Düşecek diye korkuyorum. Kullanan var mı kızlar tecrübeli anneler
Dün gece yine korkulardan bir demetCanım daha iyi olmana sevindim ne gerekiyorsa yapılsın sen korkma buda bir süreç geçip gidecek
Canım benim ikiz olduğu için yaklaşık 2saat sürdü ama doktorum iki kere bebeklerim uygun pozisyonu vermediği için siz bi 15dk dolanın gelin dedi. Bazen evet bebekler pozisyon vermiyor ve uzayabiliyorKalpler olduğuna göre güzel geçmişmaaşallah
Ne kadar sürdü, hastane bana 45 dk sürüyor dedi ama normal kadın doğumcum da 3 saat sürenler de var dedi
Dün ben de sipariş verdim canım bakalım biz de tepe tepe kullanırız inşallahCanım ben oğluma e bebekten almıştım.Minicikken Emekleyerek çıkıyordu:)) çooookkk kullandık. Evın içinde iyi oluyor bence
Dün gece yine korkulardan bir demetenfeksiyon değerimin bir gecede 3 katına çıkması doktorlar antibiyotiğimi değiştirdiler ama korkumu görmeyin noluyor diye şimdi iyiyim fena korktum gece
Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama stres istemeden oluyor hemen anlayınca düzeltmeye çalışıyorumCanım inşallah iyi olacaksın, hiç strese girme, korku muhakkak oluyor, hiç kolay değil ama geçecek, geçince geriye dönüp bakacaksın, sonu ne güzel oldu böyle, değdi ama diyeceksin hepsi puf olup gidecekKendine dikkat et
Canım inşallah ilac etkili olur güzelce sonuc alırsınız enfeksiyon niye yükselirmis acaba böyle bir aşamada.Dün gece yine korkulardan bir demetenfeksiyon değerimin bir gecede 3 katına çıkması doktorlar antibiyotiğimi değiştirdiler ama korkumu görmeyin noluyor diye şimdi iyiyim fena korktum gece
Bende de var ya batma sızlama neden oluyor anlamadım .Kızlar kasığımın sol tarafında bugün hafif batma hissi oluyor, yaşayan var mı
saol canım bilgilendirmen için, sbahları bezi değişince atabilirz ama geceleri değişince zor olur sürekli atmak, alcam sanırımYa benim annemlerin de öyle. Her katta minik bir pencere var çöp boşluğu yapılmış. Anında bezi götür at çok büyük kolaylık. Öyle bir şeyse sizinki de hiç almana gerek yok. Ama bizim apartman öyle değil çöpü kendimiz indiriyoruz. Benim ilk 6 ay falan korbell çok işimi gördü o yüzden. Şu an o kadar bezi çıkmıyor. Ne kadar kokmasa da evde bez biriktirmek istemediğim için kullanmayı bıraktım
Çok geçmiş olsun kuzum korkma nolur iyi olacaksınız, zaten hastanedesin kontrol altındasın hiç merak etmeDün gece yine korkulardan bir demetenfeksiyon değerimin bir gecede 3 katına çıkması doktorlar antibiyotiğimi değiştirdiler ama korkumu görmeyin noluyor diye şimdi iyiyim fena korktum gece
Günaydıın kızlarAzimliiii kızzzzz sesin çıkmıyor iyisindir inşallah
Günaydın canım, ne mutlu sanaaa yaa çok heyecanlıGünaydıın kızlarbu ara çok yoğun geçti iyiyim şükür, bugün detaylı ultrasonum var kızımı göreceğim günler çok mutluyum, sizler nasılsınız
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım inşallah ilac etkili olur güzelce sonuc alırsınız enfeksiyon niye yükselirmis acaba böyle bir aşamada.
Bolca su icmeye calis canim. Gerci serum veriyorlardır tabi de. Bugun baktilar mi bebise nasilmis keyfi
Çok teşekkür ederim canım doktoruma da çok güveniyorum da işte ister istemez aniden bir şey duyunca yani aglamama engel olamıyorum henüz bunu öğrenemedimÇok geçmiş olsun kuzum korkma nolur iyi olacaksınız, zaten hastanedesin kontrol altındasın hiç merak etme
Günaydin canimGünaydıın kızlarbu ara çok yoğun geçti iyiyim şükür, bugün detaylı ultrasonum var kızımı göreceğim günler çok mutluyum, sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?