Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Valla öyle dedi, bazıları hareket etmiyor çok, o zaman uzun sürebilir dedi, ama dün perinatoloğun asistanı aradı 45 dk da bitirmeye çalışıyoruz dedi o yüzden yemek yiyip ve tuvalete gitmeden gelin dedi
A sıkışık mı gitmek lazımmış canım ?

Aşkım hayırrrr, benimki özellikle sıkışık olmayacaksınız dedi, tok olman lazım, yanında lazım olur diye ufak parça çikolata getirin dedi

Hatta girmeden önce odaya asistanı soruyor sıkışıklığınız varsa tuvalete gidin diye
Aynen tatlım bende öyle biliyorum ona şaşırdım neyse yanlış anlaşılma varsa muayene sırasında çıkıp bi wc yaparsın :)) S simurgdc

Birde aşkolar bebekle o aylarda plaj düzeni nasıl oluyor chatgpt olmaz diyor bizim gittiğimiz saatlere, boşuna tatil hayalı kurmayalım mı anneler

A sıkışık mı gitmek lazımmış canım ?
Benim de detaylım yarın sabah. Özellikle sordum nasıl geleyim diye. Tok ve idrara sıkışık dedi. Bununla ilgili yorumlardan anladığım kadarıyla ikiye bölünmüş doktorlar belki önce sıkışık bakıp, sonra gerekirse boşalttırıyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…