Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Çok teşekkür ederim canım doktoruma da çok güveniyorum da işte ister istemez aniden bir şey duyunca yani aglamama engel olamıyorum henüz bunu öğrenemedim
Hangimiz öğrenebildik ki kuzum yaa, hormonlarımız da bizi zaten zirveye çıkarıyor. boşver her duyguyu yaşamak bazen daha iyidir. Yeter ki çok streslenme bebiş de rahat olsun

Canım ben almadım ki randevu saatini, doktorum anlaşmalı olduğu peritanolog hangi saat uygunsa o saate aldı randevumu, yoksa ben sabah 9.00 a alırdım beklemesi zor olmamı hiç gerçekten bir an önce doğuma gidip kucağıma almak istiyorum 3 kişilik hayata geçmek istiyorum insanoğlu hamileliği çok uzun değil mi

Dimi aşko ikilemde kalıyorum bende hamilelik hem sürsün hem bebek elimde olsun

Seninkine de bir hafta kaldı aşkoooo
Hem heyecan hem korku var içimde. Sabah balkonda dışarı bakıp hayatı sorgularken daha 5ay önce Allah'a yalvarislarimi hatırladım nolur olsun diyerek şimdi içimde kıpır kıpır bı hayat var ağlamaktan alamadım kendimi bı mucize bu

benim de korku hiç geçmiyor, bence daha önce kötü deneyimi olanlar içinden atamıyor kötü düşünceleri o ihtimal hep içimizde kalıyor, tam çok seviniyorum mutluyum bir an durup bu kadar abartma sevinmeyi, temkinli ol diyor iç sesim

Oyyy yaa duygusal ponçikkk hayat süprizlerle dolu canım, çok şükür bu günümüze o yaşadığın heyecan korku hepimizde var galiba doğum yaptıktan sonra da ömür boyu devam edecek, koruma iç güdüsü olarak.

Dogana kadar geçmeyecek o korku bebeğim hatta doğunca bile geçmeyecek annelik bu galiba

Öyle kuzum bide ben Koç burcuyum kocama bile vermem herhalde bebeğimi aşırı sahiplenici bı yapım var aman neyse yaaa herşey çok güzel olacak

bebek arabalarının ve ana kucaklarının marka modelleri ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…