- 25 Şubat 2024
- 1.297
- 1.600
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.341
Hangimiz öğrenebildik ki kuzum yaa, hormonlarımız da bizi zaten zirveye çıkarıyor. boşver her duyguyu yaşamak bazen daha iyidir. Yeter ki çok streslenme bebiş de rahat olsunÇok teşekkür ederim canım doktoruma da çok güveniyorum da işte ister istemez aniden bir şey duyunca yani aglamama engel olamıyorum henüz bunu öğrenemedim
Bize de bilgi ver kuzum en çok şu detaylı haberlerinize bayılıyorum ya çok heyecanlı saat kaçtaGünaydıın kızlarbu ara çok yoğun geçti iyiyim şükür, bugün detaylı ultrasonum var kızımı göreceğim günler çok mutluyum, sizler nasılsınız
Seninkine de bir hafta kaldı aşkooooBize de bilgi ver kuzum en çok şu detaylı haberlerinize bayılıyorum ya çok heyecanlı saat kaçta
inşallah canım, atarım inşallahGünaydın canım, ne mutlu sanaaa yaa çok heyecanlıgüzel haberlerle gel inşallah, güzel fotileri de bekleriz
18.30 ben de heyecanlıyım valla baya da oldu göremeyeli kızımıBize de bilgi ver kuzum en çok şu detaylı haberlerinize bayılıyorum ya çok heyecanlı saat kaçta
tamam isticem, bir ara göbek şov da yaprım, karnımız belirgin artıkbol bol renkli resim iste
Off çok geç ya18.30 da canım
Canım ben almadım ki randevu saatini, doktorum anlaşmalı olduğu peritanolog hangi saat uygunsa o saate aldı randevumu, yoksa ben sabah 9.00 a alırdım beklemesi zor olmamı hiçOff çok geç yanasıl bekleyecez
Hiç düşünceli değilsiniz kızlarben her seferinde 11-11:30 alıyorum randevularımı siz merakta kalmayın diye
Şimdi bu kızın detaylıdan çıkması 19:30 bize haber vermesi 20:00
Dimi aşko ikilemde kalıyorum bendeCanım ben almadım ki randevu saatini, doktorum anlaşmalı olduğu peritanolog hangi saat uygunsa o saate aldı randevumu, yoksa ben sabah 9.00 a alırdım beklemesi zor olmamı hiçgerçekten bir an önce doğuma gidip kucağıma almak istiyorum 3 kişilik hayata geçmek istiyorum insanoğlu hamileliği çok uzun değil mi
Hem heyecan hem korku var içimde. Sabah balkonda dışarı bakıp hayatı sorgularken daha 5ay önce Allah'a yalvarislarimi hatırladım nolur olsun diyerek şimdi içimde kıpır kıpır bı hayat var ağlamaktan alamadım kendimi bı mucize buSeninkine de bir hafta kaldı aşkoooo
benim de korku hiç geçmiyor, bence daha önce kötü deneyimi olanlar içinden atamıyor kötü düşünceleri o ihtimal hep içimizde kalıyor, tam çok seviniyorum mutluyum bir an durup bu kadar abartma sevinmeyi, temkinli ol diyor iç sesimHem heyecan hem korku var içimde. Sabah balkonda dışarı bakıp hayatı sorgularken daha 5ay önce Allah'a yalvarislarimi hatırladım nolur olsun diyerek şimdi içimde kıpır kıpır bı hayat var ağlamaktan alamadım kendimi bı mucize bu
Oyyy yaa duygusal ponçikkkHem heyecan hem korku var içimde. Sabah balkonda dışarı bakıp hayatı sorgularken daha 5ay önce Allah'a yalvarislarimi hatırladım nolur olsun diyerek şimdi içimde kıpır kıpır bı hayat var ağlamaktan alamadım kendimi bı mucize bu
bana ocean mummy verdi omega 3 için , sidefer verdi kan için , bir de magnezyum verdi oceanın yineKızlar folıkasıtten sorna dr ne verdı sıze. Bana prefolıc plus verdı ama ıstah kesıyor gıbı hıssedıyorum
Dogana kadar geçmeyecek o korku bebeğim hatta doğunca bile geçmeyecek annelik bu galibabenim de korku hiç geçmiyor, bence daha önce kötü deneyimi olanlar içinden atamıyor kötü düşünceleri o ihtimal hep içimizde kalıyor, tam çok seviniyorum mutluyum bir an durup bu kadar abartma sevinmeyi, temkinli ol diyor iç sesim
Öyle kuzum bide ben Koç burcuyum kocama bile vermem herhalde bebeğimi aşırı sahiplenici bı yapım varOyyy yaa duygusal ponçikkkhayat süprizlerle dolu canım, çok şükür bu günümüze o yaşadığın heyecan korku hepimizde var galiba doğum yaptıktan sonra da ömür boyu devam edecek, koruma iç güdüsü olarak.
bebek arabalarının ve ana kucaklarının marka modelleri ne canımÖyle oldu valla birazokullar tatil olunca neye soracağımı bilemedim. Neler neler aldım bakın bakalım
Bunlara ek bir de korbell çöp kovası var işte.
Odası için de dolap ve şifonyer yaptıracağız. Ona da karar verdim eşim bakacak artık.
Chat gpt ye punch kapı süsü bile tasarlattım
Koç burcuyum ben de ne olacak bu sabırsız sahiplenici hallerimiz bilmemÖyle kuzum bide ben Koç burcuyum kocama bile vermem herhalde bebeğimi aşırı sahiplenici bı yapım varaman neyse yaaa herşey çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?