• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    32
GÖzlerim kahve kız renkli olsa neyse 😂 içimden geçeni diyorum işsiz gibi sürekli video yorum takip etmekten doktor kıvamına geldik hepimiz 😂
Aşko bi renkli lense bakar ayıpsın 😅😅
O kadar haklısın ki 😅 gecen esim bir doktorun aciklamasini okuyor tıbbi bazi terimler söylüyor esim dönmüş bana diyor ki bu ne demek 😅😅 dedim ben ne bileyim.
Adam kadin dogumla alakali her konuda beni bilgi sahibi görünce doktorlarin her soyledigini amlayacagim saniyor. Dedigin gibi doktor çıkacak bi çoğumuz 😅

Çok şükür geçti canim lekelenme 🤗 progestana devam, fetal sonucum çıktı şükür o da temiz Cinsiyeti de ogrenmis olduk kız geliyor insallah 🤗🙋‍♀️
Canim hadi gözün aydın kızın sağlıkla gelsin insallah🙏 kac gunde cikmis oldu test sonucu bide hangi firmaydi

Galiba 😂 zaten 70 kişinin 70 i yazsa burası karışır konular birbirine girer 😂 bence ilk trimester bitmesini bekliyolar ben hissediyorum 2.de burası patlıcak 😂😂😂
Hic sanmıyorum 😅 genelde boyle oluyor kk da basliklar. Belli basli kisiler yazıyor diğerleri okuyor kaçıyor 😅 bence bilgi hirsizligi bu ya digerleriyle kiyaslayip kaciyorlar e sizde yazin bizde diyelim ki yalniz degiliz baskalari da yasiyor bu belirtileri🤷🏻‍♀️😅
Benim daha once dahil oldugum boyle bir baslikta dogum yapacaklari ay piyasaya çıkan cok kisi olmustu 😅😅 hic adini bile gormedigim kisiler dogumla ilgili sorular soruyordu.

Allah korusun iyi düşün bitanem bebeğin iyi Allah'ın izniyle yukarı çıkar merak etme 💐
Amin canım benim amin 🙏
Kusmanla bir ilgisi olabilir mi acaba bünyen yorgun düştü bol bol dinlen canım geçmiş olsun tekrardan .Bebeğin kalbini duymuşsun o yüzden endişelenme dinlen 💚
Canım aynısını eşim söyledi inan bilmiyorum belki de öyle oldu çok kustum çünkü

Hic sanmıyorum 😅 genelde boyle oluyor kk da basliklar. Belli basli kisiler yazıyor diğerleri okuyor kaçıyor 😅 bence bilgi hirsizligi bu ya digerleriyle kiyaslayip kaciyorlar e sizde yazin bizde diyelim ki yalniz degiliz baskalari da yasiyor bu belirtileri🤷🏻‍♀️😅
Benim daha once dahil oldugum boyle bir baslikta dogum yapacaklari ay piyasaya çıkan cok kisi olmustu 😅😅 hic adini bile gormedigim kisiler dogumla ilgili sorular soruyordu.
Hadi ya valla ben ilk defa bu tarz gruptayım bilmediğim için doğrudur 😅 kasım gibi gelirler diyosun yani 😅😅

Çok şükür geçti canim lekelenme 🤗 progestana devam, fetal sonucum çıktı şükür o da temiz Cinsiyeti de ogrenmis olduk kız geliyor insallah 🤗🙋‍♀️
Aaaa çok şaşırdım senin erkek sanıyor dum sanırım çok bulantın yoktu belirtiler neydi tam bilmiyorum ama hayırlı olsun cimcime 🧿

Back
X