Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
kızlar ben hamileliğimden önce sıgara kullanıyordum ama şimdi kullanmıyorum öğrendiğimden beri ama bende şöyle bişey oluyor eğer sinir stres olunca kacamak yapıyorum bunu söylediğim için bana kızcaksınız kesin🫣🫣🫣
Aşko ben kızmıycam çnkü ben de kullanıyordum hatta cinsiyeti öğrenene kadar da günde 3-4 tane içtim. şimdilerde çok nadir çok canım isterse falan içiyorum. Abartmadığın sürece bence sorun olmaz. Tabi sigarayı iyi bişey olarak göstermek istemem ama arada bir iki tane kaçamak yapıyorsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

gecenleri benimde önüme cıkıyor azcık izleyince baya sarıyor aslında sonra bizleri rüyanda ali rıza bey felan diye görme kızz🤣
🤣🤣 Ay vlla ama her sene izleyişimde olaylara bakış açım değişiyor eskiden Ferhunde gözümde yılandı şimdi onda ki küçük kızı görebiliyorum seneye izlerkende kime hakvercem bakalım 😁😁
o bağımlılık yapıyor yaa ben de aşkı memnu batağındayım şuan, bilmem kaçıncı izleyişim 🤣🤣
Ay o da aynı Allah kurtarsın kardeşim düştük bir kere :confused: :-)

Canım ben 12.haftadan sonra azaltarak bıraktım. Ki ben 2 sabah 2 akşam 4 tane kullanıyordum. 5 gün 1 sabah 1 akşam kullandım. 5 gün de sadece gece yatarken. Çok şükür hiç bir sıkıntı da olmadı. Plasenta artık o görevi fazlasıyla yerine getiriyormuş merak etme 👍🏻
Bana da 15.haftada falan azaltarak birakalim demisti ama birakamadim iste bikac sey daha yasayinca. Güvence gibi gelyor yaa. Bilmiyorum nasil yapcam. En azindan 1 e bi duseyim de. Stres yapiyorum bu konuyu kararsizim...

Ben kullanıp bıraktım çok ağır gelmişti kullandığım dönem sürekli depresif ve baş dönmeli sersem gibi oluyordum bir ara iğnesinide yaptırdım kanamam artınca. Ama doktorum hep şunu diyordu 100 hastaya öneriyorsam 2 sinde belki işe yarıyor sonucu ispatlanmış bir tedavi yöntemi değil ama bilinen tek tedavi yöntemi vs. Kanama bitince bırak dedi birden kestim çokta rahatladım yalan yok🙈
Agizdan mi aliyordun sen canım?
Ya dogru zaten mucizevi bir ilac degil ama psikolojik olarak sanki faydasi var gibi geliyor. Beni rahatlatiyor gibi hissediyorum sadece.
Bende en azindan günde 1e duseyim bari

Kasılmaların minimum olması için hala içiyorum doktor günde 1e düşürdü ama Kasım grubunda kasilmalardan çok şikayet vardı bı ara okudukça tırstım o nedenle bırakmayı düşünmüyorum
Ay bunu demeyeydin iyiydiii🙄🙄 kasılma mi yasamislar Kasım grubundakiler bırakınca. Iste bende bundan şüphe duyuyorum biraz da ondan birakmak istemiyorum yok 1 ayi gecti heralde dr birak diyeli. Sen doguma kadar mi kullancaksin

ben hamileliğimin ilk 2 ayı kullandım sadece ondan sonra gerek duyulmuyor aslında genelde bebek tutunsun diye değilmi zaten o ilac
Kanama lekelenme yasandiginda daha cok veriliyor bende bolca yaşamıştım malum ya. Simdi de bana bir güven veriyor gibi geliyor birakasim gelmiyor açıkçası.

Kanama lekelenme yasandiginda daha cok veriliyor bende bolca yaşamıştım malum ya. Simdi de bana bir güven veriyor gibi geliyor birakasim gelmiyor açıkçası.
Canım dr unda bırak dediyse en azından bir dene sende belki sadece psikolojik etkisi vardır artık

Aşko ben kızmıycam çnkü ben de kullanıyordum hatta cinsiyeti öğrenene kadar da günde 3-4 tane içtim. şimdilerde çok nadir çok canım isterse falan içiyorum. Abartmadığın sürece bence sorun olmaz. Tabi sigarayı iyi bişey olarak göstermek istemem ama arada bir iki tane kaçamak yapıyorsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
bende kimse yazmayinca iciyorum diye dedim herhaldi kimse kullanmıyor🧐 ben aniden bırakabiliyorum aslında öğrendiğim gündem beri bıraktım ama böyle sinirim geliyor yada cok stres oluyorum malesef ozaman ayda bikere felan kacamak yapıyorum🫣 aynı şekil iyi bişey olarak asla gösterilcek bişey değil ama sende arada bi kacamak yapıyormussun fazla değil yane

Ay bunu demeyeydin iyiydiii🙄🙄 kasılma mi yasamislar Kasım grubundakiler bırakınca. Iste bende bundan şüphe duyuyorum biraz da ondan birakmak istemiyorum yok 1 ayi gecti heralde dr birak diyeli. Sen doguma kadar mi kullancaksin
Bıraktıkları için değil kuzum genel olarak yaşamışlar ben de progestani kasılmaları azalttığını ne yazikki bildiğim için bırakmak istemedim doğuma kadar değil doktor azaltarak birakcaz dedi ama hala kullanmamı istiyor

Canım dr unda bırak dediyse en azından bir dene sende belki sadece psikolojik etkisi vardır artık
Birakmak istiyorum aslinda fitil kullanip yatmak zorunda kalmak benimde hosuma gitmiyor kuzum ama iste psikolojik de olsa rahatlatiyor sanki. Su an mesela sanki karnım ağrıyor kullanmadım ya.. amannn...

Back
X