• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ahh kuzumm seni anlamam mümkün değil ne büyük bir sabır ve zorluk 🥹 çok şükür ki yakın zamanda kucağına alacaksın mis kokulunu 🥹 yaşadığın zorluklara değecek inşallah 🙏 duygulanmamak elde mi gerçekten şeker tanesi dediğimiz miniklerimiz içimizde kıpır kıpır şuan 😻
İnşallah canım benim hepimiz kucağımıza alıcaz sağlıkla 🥰😍

sirinm sirinm kanka anlat ya detay ver nasıl geçti neler yaptınız 😍 önemli olan bilmemiz gereken şeyler var mı
Kuzumm yeni eve geldim direkt yatağa geçtim 🥹 sabah 6'dan beri ayakta ve dışarıdaydım gözümden uyku akıyor. Yarın okula gider gitmez ilk dersim boş hemen temize çekip atacağım 🤍

Aşkım bu sayfaya yaptırdım
Toplam benden kargo içinde 1950tl aldı
Tamamdır bende bakayım modellerine yaptırayım canımcım 💕 oyy yerim yerrr onları giyecekler

Harika olmuş kuzum, sağlıkla giysin foto çekinsin minik kuş yaa 🥰 çok kibar sade olmuş tam istediğim gibu. Hesap hangisiydi canım, nereye yaptırdın? Bide fiyatı nasıldı? Bana biyer yalnız tulum ve şapkaya 1250 dedi. Piyasa nasıl bilmiyorum 😅
Canım ben rakun Baby sayfasına yaptırdım gelince atarım penye zıbın şapka eldiven yastık 1900

Bu arada dipnot geçeyim imkanınız, zamanınız varsa mutlaka gidin gebe okuluna. Bazı konularda eve fikrimi değiştirdi ya da doğru bildiğimi sandığım şey yanlış çıktı. Ki biliyorsunuz çok araştırıyorum ona rağmen böyle.
Mesela psikolog bize gebelik öncesi, gebelik dönemi ve doğum yapınca nasıl bir sen olacak hayal et çiz boya vs diye bir çalışma yaptırdı çok duygulandım ağladım bildiğiniz 😂🙈
Meditasyon yaptık, yıkama emzirme vs gösterdiler. Örnek egzersiz gösterdiler çok güzeldi ya

Hiç sorma eşim çok pimpirikli işin içinde olduğu için doğum sonrası aşı yaptırırkende dikkat edin yanlış aşı vs o kadar çok vakâ var ki. Üç kez kontrol ettirdiğimizi biliyorum kızımızda. Eşim hep der hata olacağına bırak bize deli desinler
Valla dün sağlık ocağında aşıyı getirdiler karton kutusunu inceledim, açtım içindeki şişeyi de okudum, eşim de aynı şekilde inceledi sonra verdim hemşireye yapabilirsiniz dedim 🙄 Herşeyden işkillenir olduk yani kendime inanamadım bu yaptığıma 😕

Tabi aile hekimliğinde dolaptan çıkarırken görüyosun orda soruyoruz işte tam olarak hangileri ne zaman geldi vs vs sinirleniyolar bazen ama yapacakta bir şey yok
Valla onlarda herseye sinirleniyor be. Ismine genelde bakar esimde o an hemen arastirir daha aşı yapilmadan falan ama bebisimiz aşı olurken elimiz ayagimiza dolanmazsa bakariz yine heralde hatirlattigin iyi oldu sagol kuzum 🙏

Valla onlarda herseye sinirleniyor be. Ismine genelde bakar esimde o an hemen arastirir daha aşı yapilmadan falan ama bebisimiz aşı olurken elimiz ayagimiza dolanmazsa bakariz yine heralde hatirlattigin iyi oldu sagol kuzum 🙏
Valla canımızın parçası onlar mecbur ince eleyip sık dokuyoruz.. ♥️

yaaa adminim nerelerdesin ya bizim grubun maşallahı var 1 saat bakmayım 10 sayfa birikiyor🤣sayamıyorum artık gel buralara🧐
şaka bi yana özledik seni🌸🩷
Yaaa kuzum benim ❤️ ben de çok özledim ama gerçekten çok sayfa birikiyor. Birkaç saatte bir giriyordum önceden herseye cevap yetiştiriyordum 🤣 şimdi arkadan yetişmeye çalışınca çok zor oluyor burada aktif olabilmek 🤣 üst üste aksilikler yaşadım iş güç derken ipin ucunu kaçırdım. Son girdiğim sayfaya bakabiliyorum ancak. İyice muhabbetten uzak kaldım böyle olunca da 😕

Canım başka hastanelere yönlendiriyorlar yada hastane doktoru geliyormuş acil durumlarda olabiliyor bu durumlar.
İstersen başka bir kadın doğum acile gitmeyi dene yakınında var mı
Canım eşim görevde bu gece sabahı bekliycem mecburen . Bidaha olur mu bilmiyorum. Bi arkadaş fitilden sonra olabilir yazmış.

Yaaa kuzum benim ❤️ ben de çok özledim ama gerçekten çok sayfa birikiyor. Birkaç saatte bir giriyordum önceden herseye cevap yetiştiriyordum 🤣 şimdi arkadan yetişmeye çalışınca çok zor oluyor burada aktif olabilmek 🤣 üst üste aksilikler yaşadım iş güç derken ipin ucunu kaçırdım. Son girdiğim sayfaya bakabiliyorum ancak. İyice muhabbetten uzak kaldım böyle olunca da 😕
Aşko sağlınız yerinde dimi? Önemli olan o, iş güç düzelir, önemli bir şey yok, biz sana özet geçelim😂

Olsun canım benim sen kendini yorma bizede yetişebildiğin kadar artık alıştık yokluğun belli oluyor vallah😒🙁
Siz iyi olun aradada yaz belli et kendini yeter😂❤️

Aşko sağlınız yerinde dimi? Önemli olan o, iş güç düzelir, önemli bir şey yok, biz sana özet geçelim😂
İyiyiz kuzum çok şükür ama yeni bir problemim var gibi. Göbeğimde tuhaf bir acı hassasiyet var. Fıtık olabilir mi acaba diyorum hafif bir sertlik geliyor elime. Yarın doktoruma sorcam bakalım. Bugünlerde aksiyonsuz duramıyorum 🤣🤣

İyiyiz kuzum çok şükür ama yeni bir problemim var gibi. Göbeğimde tuhaf bir acı hassasiyet var. Fıtık olabilir mi acaba diyorum hafif bir sertlik geliyor elime. Yarın doktoruma sorcam bakalım. Bugünlerde aksiyonsuz duramıyorum 🤣🤣
3.trimester döküldük zaten, popomuz çıktı hepimizin,aksiyonsuz hayat sıkıcı😆😆 yarın kontrolün mü var? 😍

Olsun canım benim sen kendini yorma bizede yetişebildiğin kadar artık alıştık yokluğun belli oluyor vallah😒🙁
Siz iyi olun aradada yaz belli et kendini yeter😂❤️
Valla nasıl o kadar yazıyordum hayret ediyorum. Gece yatınca bakabiliyorum sadece onda da hemen uykum geliyor zaten 🤣

Back
X