• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Yerinde olsam başka doktorlara giderdim çünkü olay sadece kilo değil ciğer gelişimi önemli.. 36 da doğan bebeği bile prematüre kabul ediyorlar. Ortalık gerçekten kötü niyetli insanlarla dolu kızlar hep temkinli olun haberlerde bir kadın doğumcunun fitille erken doğuma sebep olduğunu okudum geçen hafta. Ve doktorda bir kadın. Erken doğuma sebep olup yenidoğan yoğun bakımdan para kazanıyormuş.
Evet gerçekten kimseye güvenemiyorum en doğrusu başka doktora gitmek

3.trimester döküldük zaten, popomuz çıktı hepimizin,aksiyonsuz hayat sıkıcı😆😆 yarın kontrolün mü var? 😍
Bir de ikinci gebelik rahat geçiyor diyorlar ya. Bu iste bi terslik var. Fıtığım da olursa tüy dikmiş olcam artık 🤣🤣 yarın gidicem kuzum aynen. Bugun kimler gitti ya bana özet geçin. Üst üste randevular vardı bu hafta sanki

Bir de ikinci gebelik rahat geçiyor diyorlar ya. Bu iste bi terslik var. Fıtığım da olursa tüy dikmiş olcam artık 🤣🤣 yarın gidicem kuzum aynen. Bugun kimler gitti ya bana özet geçin. Üst üste randevular vardı bu hafta sanki
Kanka se25lin se25lin gittti bebek iri demişler doktoru diyet demiş, Sunsun9 Sunsun9 şeker yükleme ile aşısını yaptırdı 😂 ozuzun ozuzun şeker testinden sınıfta kaldı 😂 D danmii günde 2 kez beslenmesine rağme dr iri demiş doğum için dikkat et demiş. sirinm sirinm gebe okuluna gitti detayları yarın paylaşıcak, babylovee babylovee patlıcan yemiş evham yaptı muhtemelen çıkarmaya gitti şu an 😆😆 bende dün aşı oldum yıkılmadım ayaktayım😂 kontrolümüzde güzel geçti 😍

Evet gerçekten kimseye güvenemiyorum en doğrusu başka doktora gitmek
Canım ben şimdi gördüm. Çok şaşırdım doktorunun 38den önce sebep yokken doğum planlamasına. 24 kasım bile erken değil mi ilk doğum için 39 hafta bile beklense olur sanki. Tabi doktorunun daha iyi bilir ama anne karnında bir gün bile çok kıymetli diye duyuyoruz hep

Canım bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fitil de kullandım önceki akşam. Dün akşamda monurol içtim. En son onu kullandığım için ondan sebep olabilir mi diye düşündüm.
Bence munuroldan değildir canım süt kesiği gibi olan beyazlıklar bende de oldu zaten enfeksiyon bakteride bu normal hastalıktan oluyor yani ama kanama olmamıştı hiç

Valla dün sağlık ocağında aşıyı getirdiler karton kutusunu inceledim, açtım içindeki şişeyi de okudum, eşim de aynı şekilde inceledi sonra verdim hemşireye yapabilirsiniz dedim 🙄 Herşeyden işkillenir olduk yani kendime inanamadım bu yaptığıma 😕
Ay gözümün ucuyla bile bakmıyorum 😐 ama siz doğrusunu yapıyorsunuz 👍

Valla onlarda herseye sinirleniyor be. Ismine genelde bakar esimde o an hemen arastirir daha aşı yapilmadan falan ama bebisimiz aşı olurken elimiz ayagimiza dolanmazsa bakariz yine heralde hatirlattigin iyi oldu sagol kuzum 🙏
E Diyarbakır'da özel bi hastanede bebekleri karıştırmışlar aile demiş yok bu bizim ilk kucağımıza aldığımız bebek değil hemşirede gülmüş dalga geçmiş farklı kıyafet kilo kaybı vs demiş sonradan ortaya çıkmış karıştığı hani yok canım bu zamanda olur mu diyorsun ama oluyor

E Diyarbakır'da özel bi hastanede bebekleri karıştırmışlar aile demiş yok bu bizim ilk kucağımıza aldığımız bebek değil hemşirede gülmüş dalga geçmiş farklı kıyafet kilo kaybı vs demiş sonradan ortaya çıkmış karıştığı hani yok canım bu zamanda olur mu diyorsun ama oluyor
Evde doğuracam bu gidişle 😂😂

Kanka se25lin se25lin gittti bebek iri demişler doktoru diyet demiş, Sunsun9 Sunsun9 şeker yükleme ile aşısını yaptırdı 😂 ozuzun ozuzun şeker testinden sınıfta kaldı 😂 D danmii günde 2 kez beslenmesine rağme dr iri demiş doğum için dikkat et demiş. sirinm sirinm gebe okuluna gitti detayları yarın paylaşıcak, babylovee babylovee patlıcan yemiş evham yaptı muhtemelen çıkarmaya gitti şu an 😆😆 bende dün aşı oldum yıkılmadım ayaktayım😂 kontrolümüzde güzel geçti 😍
Ne güzel özet oldu gızz bu hergün yapsana 😅😅😅😅 günün kapanışı gibi :))

şuan kopuyorum hahahahahah🤣🤣
beni nasıl unuttun kanka? kasım grubuna geciyorum kızlar🧐🌂

Back
X