• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Günaydın canım o değer gebelik haftası ilerledikçe yükseliyormuş galiba öyle yazıyor nette
Sen diyince baktım benimde düşük çıkmış hep evham yaptırıyorsunuz insana dr la mevzusu bile geçmemişti şimdi benim niye düşük bu hdi bakalım 🤣
😅😅evham yaptıgm yetmiyor sizide evhamlandırıyorum
bak boyle yaziyor canim

Eklentiler

• Screenshot_20251002-100738_ChatGPT.webp
    Screenshot_20251002-100738_ChatGPT.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar kan değerlerinin nasıl benim kan hep düşük doktorum öyle söylüyor hep 11 de kansızlık diyor ilaç kullandığım halde hiç değişmedi sizde durumlar nasıl çekeyim kaçırdım biliyorum çünkü okul koşuşturması o bu derken fırsat yok
Benimde alt sınırda ama dr lar eksiklik olarak görmüyor herhalde bizim haplar dipleri yaşamayalım diye bebeğe ihtiyaç oluyor belliki depo yapamıyoruz

birilerinin bana kızması lazim gercekten
yok canm vermedim hic idrar tahlili
Sağlık ocağında ver canım müsait zamanında onu bu haftalarda rutin de bile istiyorlar ama sonuçlar çıkınca nette araştırma yapma🤣
Ref.dışında diye huylanıyoruz ama bazı durumlara göre değer normal görülebiliyor hastalı durumları, gebelik durumları vs ama tahliller deki referanslar hep standart çocuğa gebeye yaşlıya hep aynı referans

Sağlık ocağında ver canım müsait zamanında onu bu haftalarda rutin de bile istiyorlar ama sonuçlar çıkınca nette araştırma yapma🤣
Ref.dışında diye huylanıyoruz ama bazı durumlara göre değer normal görülebiliyor hastalı durumları, gebelik durumları vs ama tahliller deki referanslar hep standart çocuğa gebeye yaşlıya hep aynı referans
haklısn canım inşallah evham yapiyorumdur sadece düşük degerlere Takılmıyorum da yuksekler geriyor beni
zaten sonuclarm hep kırmızı😅 duzgun deger yok yani

Aynen canım çok haklısın, tam doğru noktaya değindin. Benim kanda anormal görüp paniklediğim kaç değere doktorum gebe için gayet normal dedi

babylovee babylovee Cherry Mom Cherry Mom javairia javairia mamavera mamavera kızlar çok teşekkür ederim yazmışsınız ♥️🙏şimdi hastaneden çıktım.Çok şükür bi sıkıntı yok.Kanamada bu haftalarda 2 sebepten şüpheleniyoruz dedi doktor genelde 1.plasentanın bebekten ayrılması 2.rahim ağzı kısalması dedi. Baktı önce karnımdan ultrasonla kalbini dinledik bebeğimin çok şükür Kızım iyi , sonra plasentaya baktı o da normal dedi ölçüm falan yaptı sonrada gelmişken alttan bakalım rahim ağzına dedi baktı rahim ağzı 4cm çıktı normal dedi. Yüksek ihtimalle enfeksiyondan kaynaklı kuruluktan tahriş olmuştur dedi. O kalan fitili kullanmak istemediğimi söyledim kullanma dedi. Çamaşırlarını ütüle bol su iç düzene girer dedi Sadece tek sıkıntı bebeğimin ters duruyor olmasıymış ama bunun bebeğe bi zararı yok. Sadece siz kasık ağrısı yaşarsınız bu sebeple dedi.gerçekten de regl olacakmışım gibi ağrım oluyor. Neyse iyi olsun yeter ki . 🤲🏻

babylovee babylovee Cherry Mom Cherry Mom javairia javairia mamavera mamavera kızlar çok teşekkür ederim yazmışsınız ♥️🙏şimdi hastaneden çıktım.Çok şükür bi sıkıntı yok.Kanamada bu haftalarda 2 sebepten şüpheleniyoruz dedi doktor genelde 1.plasentanın bebekten ayrılması 2.rahim ağzı kısalması dedi. Baktı önce karnımdan ultrasonla kalbini dinledik bebeğimin çok şükür Kızım iyi , sonra plasentaya baktı o da normal dedi ölçüm falan yaptı sonrada gelmişken alttan bakalım rahim ağzına dedi baktı rahim ağzı 4cm çıktı normal dedi. Yüksek ihtimalle enfeksiyondan kaynaklı kuruluktan tahriş olmuştur dedi. O kalan fitili kullanmak istemediğimi söyledim kullanma dedi. Çamaşırlarını ütüle bol su iç düzene girer dedi Sadece tek sıkıntı bebeğimin ters duruyor olmasıymış ama bunun bebeğe bi zararı yok. Sadece siz kasık ağrısı yaşarsınız bu sebeple dedi.gerçekten de regl olacakmışım gibi ağrım oluyor. Neyse iyi olsun yeter ki . 🤲🏻
çok şükür canım iyi haberlerle geldin
hep iyi olsunlar şu süreci saglıkla atlatım inşallah rahim agzıda gayet iyi cıkmış
bebek ters duruyor dedin ya bu haftalarda nasıl durması gerekiyormus

çok şükür canım iyi haberlerle geldin
hep iyi olsunlar şu süreci saglıkla atlatım inşallah rahim agzıda gayet iyi cıkmış
bebek ters duruyor dedin ya bu haftalarda nasıl durması gerekiyormus
Canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde atlatırız 🤲🏻♥️ evet bu haftalarda baş aşağıda olması gerekiyor ama benim bebeğim popo aşağıda. 32.haftadan sonra biraz zorlaşıyor dönmesi yer kalmadığı için dedi.

Her şeye bakildi için rahat etti en azından. Her şey yolundaymış ne güzel. Benim de Rahim ağzı tekrar olculecek birazdan. Şimdi ctg deyim. 2, gündür yatmaktan tansiyonum Düşük çıktı. Yemekler de tuzsuz tuzsuz. Tuz istiyim Bari😄

Back
X