• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Telaamm teyzoşları biz kontrolden geldik🥰 o kadar çok özlemişim ki balımıı anlatamam 🥰🥰
Doğum pozisyonunu almış baş aşağı duruyordu suyum vs normalmiş.
29+2 38 cm boy 1.350 kg tontikim güzel pozlar verdi bize hocada sağolsun kalın foto gibi bastırdı 😍
Ay ne güzel şimdiden almış pozisyon iyi bir şey bence ya kilosuna bişey dedimi

Kızlar kilo konusunda kimse ablami geçemez çünkü Ablam rekor kırmıştı +45 kilo alarak 🤣🤣 sonra daha kırkı çıkmadan spora başladı sonra karın germe ameliyatı derken şimdi tığ gibi 🤣🤣
Ablan yeni bir ben yaratmış resmen😅 normal mi yaptı sonra doğumu nasıl oldu

Dogru canım plasenta tüm şekeri çekiyor sonra vucut sekersiz kalınca yeniden şeker salgiliyor sonra hem bizim yedigimiz hem vucudun urettigi seker derken bizim seker yükseliyor.
Ve dogru öyleymiş, haftalar ilerledikce insülin dozu artmaya devam edecekmis. Benim dr düşük doz basladi mesela ama her hafta 2 2 arttiriyor öğün başına. Ben yaziyorum yine ölçüm yapıp. Ona göre kararını veriyor o da. Allahım evlatlarımızı korusun sag salim büyüsünler kilolarini alsinlar zamani gelince 38 haftalarda dogsunlar 🙏
Ben levemirde yeni bu hafta 6 doza gecmis oldum 6 vuruyorum.
Novorapid var bide bende onu da 3 kez vuruyorum günde 2 kez 6 doz , 1 kez 4 doz vuruyorum.
Sağlıkla yönetelim kuzu hamileligimizi inşallah 🙏🙏
Amin canımmmmm. Bizim gibi nerde,hangi aksiliğini yaşayan, yaşamayan gebiş varsa Allahım yardımcımız olsun 🤲🥰

Bu arada bende hastane çıkışı aldım Trendyoldan çok güzel bir kumaşı var size de atayım fikir olsun hem de fiyatı uygundu ben beyaz istediğim için o renk aldım ama kumaşı çok güzel, Bir de zaten bir iki kere giyecekleri için çok fazla para vermek istemedim.

Ay ne güzel şimdiden almış pozisyon iyi bir şey bence ya kilosuna bişey dedimi
Demedi canım iyi dedi bakmadan önce 1300 falan olmuştur dedi 1350 çıktı uyumlu sanıyorum haftasıyla.
Dönmüş olması benim içim çok şart değil sezeryan olcam ama ayaklar aşağıdayken rahatsız ediyordu biraz kafa daha iyi 🤣😅

Bu arada bende hastane çıkışı aldım Trendyoldan çok güzel bir kumaşı var size de atayım fikir olsun hem de fiyatı uygundu ben beyaz istediğim için o renk aldım ama kumaşı çok güzel, Bir de zaten bir iki kere giyecekleri için çok fazla para vermek istemedim.
Bende bu markadan beğendim canım 🥰

Eklentiler

• 1000000048.webp
    1000000048.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000000049.webp
    1000000049.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 43
Telaamm teyzoşları biz kontrolden geldik🥰 o kadar çok özlemişim ki balımıı anlatamam 🥰🥰
29+2 38 cm boy 1.350 kg tontikim güzel pozlar verdi bize hocada sağolsun kalın foto gibi bastırdı 😍
Oy bin maşallah sana kuzucuk 🥹💕 sağlıkla büyüsün minik kuş. Canım sen hangi şehirdeydin?

Sezeryan tabiki ve yeğenim 3 kilo doğmuştu 🤣🤣 gebelik şekeri de vardı onda, ayyyy içinden bir insna daha çıkmıştı yaaa
İyi ama sonrasında toparlamis nasılsa 😊
Demedi canım iyi dedi bakmadan önce 1300 falan olmuştur dedi 1350 çıktı uyumlu sanıyorum haftasıyla.
Dönmüş olması benim içim çok şart değil sezeryan olcam ama ayaklar aşağıdayken rahatsız ediyordu biraz kafa daha iyi 🤣😅
Heee o zaman dönsün geri yazık nasıl duruyorlar öyle acaba tersten tersten 😂

Ay bu markanın kumaş kalitesini merak ediyordum 😍
Güle güle giysin miniko 🤍

Allakım ağzını burnunu yerim ben onun maşallah 😍😍😍 🧿🧿🧿

Kızlar kızımın odasına aldığımız yatak bu. Dağınık biraz etraf kusura bakmayın.Şifonyer henüz almadık. Dolabı da marangoz yapıyor bugün kapak beğenmeye gideceğiz. Öneriniz var mı kapak için ?? Sade mi seçsem ? Bu fotodaki gibi camlı olacak kapak modeli de böyle mi seçeyim sizce farklı model öneriniz varsa atar mısınız ♥️
IMG_1304.webp

Eklentiler

• IMG_1305.webp
    IMG_1305.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysem 🥲🥲 yoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.
Sepidecimmm bence daha özenli bişey olsun foto çekimi için, bu biraz daha günlük kalır 😊 hastanede foto çekimi dışında, yada lohusayken evde giymek için de ince mi kalır tam emin olamadım, çok güzel takım ama 🤩

Bebisleriniz için anı ya da not tutuyor musunuz? Albüm yapmayı düşünüyordum ama bakalım bu halde ve bu saatten sonra neleri yapabileceğim 😬 hatta kızım adına mail hesabı açtım, Google drive da tutuyorum notlarımı. İsim Soyisimle mail hesabı alayım dedim de alınmıştı çoktan. Siz yaptınız mı? Yapmadıysanız fikir olsun
Foto çekimi olacaktı pazar, haftaya doğuma hazırlık kursu vardı
İptal ediyorum hepsini😐
Sen nasıl oldun canım durumlar nasil ?
Bazen planlar dışında ilerleyebiliyor hayatımız 🥲 napalim bebislerimiz iyi olsunlar da bazi şeyleri yapamayacak olmak onlar icin olmus olsun🙏 sağlık olsun

Gut mornik kızlar 🫶🫶
S Seherykc çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce, burnum tıkandığında sinirden uyuyamıyorum, hastalık dahada zordur 😞
suuuduru68 suuuduru68 +7 ile devam ediyorum 🫠 28+3
babylovee babylovee sirinm sirinm zeytin ağacının bir özelliği varmı kızlar? Sebebi ne? Ona göre kocama sera buldurup gömdüreyim 😂🫶
annabelica annabelica kontrolün nasıl geçti adminnn iyice boşladın bizi
@nurAy11 baş dönmen göz kararman vardı iyimisin şimdi?
oyy nasıl güzel almışsın sende kg bacım maşallah maşallah şifa olsun kızcene😍🥰

Sepidecimmm bence daha özenli bişey olsun foto çekimi için, bu biraz daha günlük kalır 😊 hastanede foto çekimi dışında, yada lohusayken evde giymek için de ince mi kalır tam emin olamadım, çok güzel takım ama 🤩
Aşkım ev sıcak oluyor, birde yorumlarda yaz kış giyilebilir yazmışlar

Back
X