• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysem 🥲🥲 yoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.
Canım güzel ama biraz günlük kalır bence. Daha havalı şeyler baksan fotoğraf çekimi için mesela fistolu takımlar çok güzel uyumlu olur bence yine sen bilirsin balım 🌸

Bence hastane çıkışı için bebitof gayet uygun ya, kaç kere giyecek ki dimi alt üstü, bunlar yenidoğan olacağı için küçük olur diye düşünüyorum baya
Aynen kuzu ben de bir tane tinylamb ya da kitikate alacağım 10'lu gerisini böyle

Çıktı canım, artık tamamen anlaşılıyor, iş yerinde herkes diyor hamile misin diye artık 🥹

Sen benden bayağı ileridesin ama bence ben rekor kilo aldım, ilk trimester 1 kilo almıştım geriye kalan 6 buçuk kiloyu ikinci tirimester aldım aniden kilo aldım gibi 🤣 sizleri geçeceğim gibi duruyor sonradan gelip 😍
Allahımm ya yerim hamiş olduğumuz belli olsun tabi artık 3.trimesterdayız😍🥰

sen hic almadın ki kuzum ilk aylar sonradan aldın ama iyi oldu alman lazımdı artık az da olsun☺️🤌🏼

bende ilk 3 ay hicbisey yiyemedim ondan sonra aldım kg toplam kac alcaz onu merak ediyorum😂

Bence hastane çıkışı için bebitof gayet uygun ya, kaç kere giyecek ki dimi alt üstü, bunlar yenidoğan olacağı için küçük olur diye düşünüyorum baya
Aha koalali buldum valla oğluma 😂

Eklentiler

• 1000000245.webp
    1000000245.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 53
Allahımm ya yerim hamiş olduğumuz belli olsun tabi artık 3.trimesterdayız😍🥰

sen hic almadın ki kuzum ilk aylar sonradan aldın ama iyi oldu alman lazımdı artık az da olsun☺️🤌🏼

bende ilk 3 ay hicbisey yiyemedim ondan sonra aldım kg toplam kac alcaz onu merak ediyorum😂

Güzel güzel ilerleyim inşallah, verilir hepsi hiç sorun değil 🥰

Kızlar kızımın odasına aldığımız yatak bu. Dağınık biraz etraf kusura bakmayın.Şifonyer henüz almadık. Dolabı da marangoz yapıyor bugün kapak beğenmeye gideceğiz. Öneriniz var mı kapak için ?? Sade mi seçsem ? Bu fotodaki gibi camlı olacak kapak modeli de böyle mi seçeyim sizce farklı model öneriniz varsa atar mısınız ♥️Eki Görüntüle 3652709
Çok hoş yatak çok beğendim 😍

Telaamm teyzoşları biz kontrolden geldik🥰 o kadar çok özlemişim ki balımıı anlatamam 🥰🥰
Doğum pozisyonunu almış baş aşağı duruyordu suyum vs normalmiş.
29+2 38 cm boy 1.350 kg tontikim güzel pozlar verdi bize hocada sağolsun kalın foto gibi bastırdı 😍
Yaa maşallah yerumm onuu😍😍 gamzeli mi neee 🥰
Allahım bak ne güzel pozlar veriyor bebisleriniz yaa. Benim oglum son kontrolde ellerini ayaklarini yüzüne kapatmisti 😅 tripcan oglusum benim 🤭
Oy saglikli olsunlar hep yaa..
Kızlar bim e blackout perdeler gelmiş ihtiyacı olan alsın bebeğin gündüz uykusunda faydalı olur süet kahverengi hoş duruyor henüz takmadım kararması nasıl bilmiyorum
Ay bende alcam blackout perdelerden ama odasının aksesuar renkleriyle genel havasiyla uyumlu olsun diye simdiden karar veremiyorum yaa

Back
X