- 15 Ağustos 2024
- 1.735
- 3.045
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #39.261
%100 pamuk yazıyor kuzu içerikte baktım benPamuklu yazıyo kumaş tipi ama 100 de kaç bakalım da alalım ona yumuşak olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%100 pamuk yazıyor kuzu içerikte baktım benPamuklu yazıyo kumaş tipi ama 100 de kaç bakalım da alalım ona yumuşak olsun
Sen bunu al ama foto çekimi için giyme diğer günler giyAşkım ev sıcak oluyor, birde yorumlarda yaz kış giyilebilir yazmışlar
Bence hastane çıkışı için bebitof gayet uygun ya, kaç kere giyecek ki dimi alt üstü, bunlar yenidoğan olacağı için küçük olur diye düşünüyorum baya%100 pamuk yazıyor kuzu içerikte baktım ben
Foto çekimi için vs alacamSen bunu al ama foto çekimi için giyme diğer günler giy![]()
Ozaman hayırlı olsunnnnAşkım ev sıcak oluyor, birde yorumlarda yaz kış giyilebilir yazmışlar
Canım güzel ama biraz günlük kalır bence. Daha havalı şeyler baksan fotoğraf çekimi için mesela fistolu takımlar çok güzel uyumlu olur bence yine sen bilirsin balımKızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysemyoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.
Sağol canım%100 pamuk yazıyor kuzu içerikte baktım ben
Aynen kuzu ben de bir tane tinylamb ya da kitikate alacağım 10'lu gerisini böyleBence hastane çıkışı için bebitof gayet uygun ya, kaç kere giyecek ki dimi alt üstü, bunlar yenidoğan olacağı için küçük olur diye düşünüyorum baya
Allahımm ya yerim hamiş olduğumuz belli olsun tabi artık 3.trimesterdayızÇıktı canım, artık tamamen anlaşılıyor, iş yerinde herkes diyor hamile misin diye artık
Sen benden bayağı ileridesin ama bence ben rekor kilo aldım, ilk trimester 1 kilo almıştım geriye kalan 6 buçuk kiloyu ikinci tirimester aldım aniden kilo aldım gibisizleri geçeceğim gibi duruyor sonradan gelip
![]()
O fotoyu sabırsızlıkla bekliyorumFoto çekimi için vs alacamen dantelli satenden
![]()
Koruyu gördün demi :)Oy bin maşallah sana kuzucuksağlıkla büyüsün minik kuş. Canım sen hangi şehirdeydin?
Aha koalali buldum valla oğlumaBence hastane çıkışı için bebitof gayet uygun ya, kaç kere giyecek ki dimi alt üstü, bunlar yenidoğan olacağı için küçük olur diye düşünüyorum baya
Gayet güzel aşkım, güle güle giysin inşallahAha koalali buldum valla oğluma![]()
Allahımm ya yerim hamiş olduğumuz belli olsun tabi artık 3.trimesterdayız
sen hic almadın ki kuzum ilk aylar sonradan aldın ama iyi oldu alman lazımdı artık az da olsun
bende ilk 3 ay hicbisey yiyemedim ondan sonra aldım kg toplam kac alcaz onu merak ediyorum![]()
Çok hoş yatak çok beğendimKızlar kızımın odasına aldığımız yatak bu. Dağınık biraz etraf kusura bakmayın.Şifonyer henüz almadık. Dolabı da marangoz yapıyor bugün kapak beğenmeye gideceğiz. Öneriniz var mı kapak için ?? Sade mi seçsem ? Bu fotodaki gibi camlı olacak kapak modeli de böyle mi seçeyim sizce farklı model öneriniz varsa atar mısınızEki Görüntüle 3652709
Bende bunun başka rengini favladım muhtemelen yeşildirAha koalali buldum valla oğluma![]()
Yaa maşallah yerumm onuuTelaamm teyzoşları biz kontrolden geldiko kadar çok özlemişim ki balımıı anlatamam
Doğum pozisyonunu almış baş aşağı duruyordu suyum vs normalmiş.
29+2 38 cm boy 1.350 kg tontikim güzel pozlar verdi bize hocada sağolsun kalın foto gibi bastırdı![]()
Ay bende alcam blackout perdelerden ama odasının aksesuar renkleriyle genel havasiyla uyumlu olsun diye simdiden karar veremiyorum yaaKızlar bim e blackout perdeler gelmiş ihtiyacı olan alsın bebeğin gündüz uykusunda faydalı olur süet kahverengi hoş duruyor henüz takmadım kararması nasıl bilmiyorum
Hahah olsun yaBende bunun başka rengini favladım muhtemelen yeşildirkoala en sevdiğim hayvan ama farketmeden
çıkarıp önüme gelen her şeyi koalalı almışım
![]()