• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Bir arkadaşım var samimi olmadığım biri cinsiyeti öğrenmiş kendi de hamile erkek o da. Beni gördü karşıdan koşarak geldi canımmm çok şanslıyız bu devirde kızlar sinsiiii cin gibi erkekten beter diye 😂 ( o sırada son ana kadar doktora emin miyiz hocam diye soran ben) 😂
Alınıyorum ama 😆🤣🤣🤣

Durum stabil. Yatıyorum bol bol. Günlük ctg çekiliyor. Muayene bugün olmazmış, Yarın bakılacak. Artık hastanede duş almamın vakti geldi. Her gün daha fazla şey istiyorum eşimden. Bugün Laptop da getirsin bari
Enfeksiyon var mı diye sonucum gelmedi halen. Instagramda Seyfettin hoca var ya ona yazdım. O da ciger gelistirici iğne, müsaHade ve istirahat önermiş
Maalesef planlanan gibi ilerlemiyor hayat. Sağlıklarımiz yerinde olsun da. Buna da şükür
Hersey yolunda olsunda canım haftalar ilerlesin sağlıkla gerisi olur. Hemen hizlica ayakta al dusunu.
Ciger gelistirici icin bence muayene eden doktoruna guvenmelisin🙏

Aşkım normalde 75B giyiyordum, sonra göğüs büyüdü, zaten beden tablosu var orda kaç giyiyorsan hangisini alacağın yazıyor
Ben de bakayım. Sütyen bana çok zor geliyor evde hiç kullanamıyorum hm de ki rahat mı denedin mi kuzum ? Bi de kaplı mı uç belli eder mi

Ben de bakayım. Sütyen bana çok zor geliyor evde hiç kullanamıyorum hm de ki rahat mı denedin mi kuzum ? Bi de kaplı mı uç belli eder mi
Kuzum kış vakti zaten geçir emzirme atletini giy sweati çık sevmiyorsan 🙈 ben de öyleyim çünkü 🤣

Durum stabil. Yatıyorum bol bol. Günlük ctg çekiliyor. Muayene bugün olmazmış, Yarın bakılacak. Artık hastanede duş almamın vakti geldi. Her gün daha fazla şey istiyorum eşimden. Bugün Laptop da getirsin bari
Enfeksiyon var mı diye sonucum gelmedi halen. Instagramda Seyfettin hoca var ya ona yazdım. O da ciger gelistirici iğne, müsaHade ve istirahat önermiş
Maalesef planlanan gibi ilerlemiyor hayat. Sağlıklarımiz yerinde olsun da. Buna da şükür
Durumu fark edip önlem alman çok çok iyi canım. 32. Hafta akciğer gelişimi için dönüm noktasıymış. İnşallah bebiş aceleci olmaz ama zaten kritik dönemi atlattın büyük ölçüde. Sen içini ferah tut. Doktor neyin sebep olabileceğini söyledi mi

Başlarda, zorlu tedavi süreci vs den dolayı kız erkek asla farketmez diyen, ama içten içe kız isteyen eşimin; fetal dna sonucu, 12.hafta detaylısı, sonrası birçok muayeneye rağmen 21.hafta detaylısında doktora hocam kız demi diye sorması 🤣 ve doktorumuzun eşime "hocam kız merak etme, erkek olursa getir ben bakarım" demesi geldi aklıma 🤣🤣🤣

Yok kuzum ben hiç böyle düşünmüyorum 🥳 hatta genele bakınca erkekler daha hareketli. Benim içinse gen, çevre vs etkili ama biraz da yetiştirme kaynaklı diyorum 🌸
Bencede ya, birazda yetiştirme büyük konuşmak istemiyorum, ama canlı örnekleri var önümde, akraba adı vermiyim şimdi 😆😆, bebek 2 yaşındayken her hareketine gülmüşler yanlış olduğunu öğretmemişler, 18 yaşına geldi artık anne babayı ciddiye bile almıyor, ama dayısından tırsıyor, neymiş fıtratı öyleymiş hadi ordan, fıtrat öyleyse dayıdan niye tırsıyor ondanda korkmaması lazım. Bana annemin bakışı yeterdi ya

Kızlar bebeler ne zaman ayakkabı giyer ve en küçük kaç no olur 🙈 Vans alacağım Jean altına kafayı bozdum hahaha

Başlarda, zorlu tedavi süreci vs den dolayı kız erkek asla farketmez diyen, ama içten içe kız isteyen eşimin; fetal dna sonucu, 12.hafta detaylısı, sonrası birçok muayeneye rağmen 21.hafta detaylısında doktora hocam kız demi diye sorması 🤣 ve doktorumuzun eşime "hocam kız merak etme, erkek olursa getir ben bakarım" demesi geldi aklıma 🤣🤣🤣
Ahahahaha ay kahkaha attım 🤣 biz 3 kız kardeşiz 2 ablamın da çocukları erko o yüzden herkes benden kız bekliyordu, tüm hurafeler de kız diyordu ama yine erkek 🙈 ilk bir şok yaşadım ama şimdi oğlum oğlum diye deliriyorum 😍 analiqiue

Kanka ben iki tane aldım yok gibi sanki o kadar güzel, içinde kap var uç belli olmasın diye, emzirme sütyeni zaten, ben 2 tane daha alırım, 5-6 tanede emzirme atleti alırım

Canım benim stabil olması çok iyi haber. Ciğer geliştiricinin zamanlaması önemli. Şöyle ki önerilen doz zaten en fazla 2 imiş, ve bu iğneler 1 hafta etkili oluyomuş. Yani sen hastaneye yatınca hemen iğne yapsalardı sonra 2.dozunu yapsalardı ve bebito inşallah 2 3 hafta daha gelmeseydi hiçbi etkisi olmuyomuş diye biliyorum.

😂😂😂 Ertuğrul hocayi bunu derken hayal ettim de krize girdim😂

Back
X