• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Bi gebe okuluna gittim geldim oku oku bitiremedim 🤭🤭

Kuzum ptesi olucam ben de eczane aradı aşı gelmiş ve evet dediğim gibi gebelere ücretsiz☺️

benim de şu pijamalarda gözüm var ama bilemedim hangisi olsa. 1 tane daha vardı tükenmiş 😞😞

Ay anlat bizede neler var 😍

Canım seni üzmek, kafanı bulandırmak istemiyorum ama her foto attığında içim gidiyor inşallah cam yaptırmaz diyorum. Bebişlerimiz hep bebek kalmayacak, bir sene iki sene sonra bu dolabı kullanmaya devam edeceksen biraz riskli. Eline gelen oyuncağı atacak, dolabı kendi açıp çat diye kapatacak. Sen artık onu tek bırakacaksın içerde yemeğini yaparken o oyun oynayacak vs. Bir kez daha düşün istedim 🌸
Ahh canım benim inan şimdi geldik marangozdan ve orda camı iptal ettim. Mesajını görünce de dedim doğru karar vermişim♥️Düşündüm bişey olursa vicdan yaparım. Ben kahrolurum. En iyisi sade dolap olsun dedim. İlgin için teşekkür ederim kuzum🌸☺️

Kızlar emzirme atleti olarak şunlar nasıl, alan var mı ;

H&M Mama 3’lü Askılı Emzirme Üstü - Fiyatı, Yorumları

Pierre cardinden 2 tane sipariş verdim daha gelmedi 😊 herkes çok memnunmuş. Gelince yazarım yorumumu

Pamlok Pamlok pes etti gitti herhalde, ayy okuyamayacağım 🫠

Ben çoğunlukla böyle oluyorum işte, güç bela okuyorum 🤣 Yoksa çenem acayip açıktır, bugün olduğu gibi 😛
Ay aşko senin niye yazmadığını çok iyi anladım sjsjs ben yorum yapana kadar konu kapanmış neler konuşulmuş hep geriden geldim ama yetiştim çohşükür 🤣 kızlar bi şehir dışına çıktık 2-3 gün geriden gelcem merakta kalmayın 😅

Kuzum ptesi olucam ben de eczane aradı aşı gelmiş ve evet dediğim gibi gebelere ücretsiz☺️

benim de şu pijamalarda gözüm var ama bilemedim hangisi olsa. 1 tane daha vardı tükenmiş 😞😞

Aile hekimine mi yazdırdımız aşıyı? Ben de yazdırdım ama ödemedi, sanırım gebelikle ilgili bir kodu eksik girmiş.

Ay aşko senin niye yazmadığını çok iyi anladım sjsjs ben yorum yapana kadar konu kapanmış neler konuşulmuş hep geriden geldim ama yetiştim çohşükür 🤣 kızlar bi şehir dışına çıktık 2-3 gün geriden gelcem merakta kalmayın 😅
Buradan anlıyoruz ki pamlok iyileşmiş covid movid kalmamış şükür 🥰😅 iyi gezmeler canımmm.

Aile hekimine mi yazdırdımız aşıyı? Ben de yazdırdım ama ödemedi, sanırım gebelikle ilgili bir kodu eksik girmiş.
Evet aile hekimim yazdı canım çoğu sağlıkçı ve eczane de bilmiyor ben araştırıp gittim bir de bunu söyledim. Karşılamasa yine sorun değil ödeyecektim ama böyle bir imkanımız varsa neden değerlendirmeyelim☺️☺️

Eklentiler

• IMG_8413.webp
    IMG_8413.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar ben 30.haftamdayım benim sırt ağrım var ve karnımda şiddetli tekmeler sizde nasıl durumlar kasılmalar

Asko sende olmasan bu yolda yalnız başıma kalacaktım.
Bu kadınların hic biri aşı olmuyor neymis otobüse binmiyolarmis neymis eve kimse almiyolarmis😂😂
Sanki benim ev pazar meydanı gelen geçen giriyor yada ben otobuse binip her semtte inip yeniden biniyorum😂
Bende pazartesine niyetlendim artik. Gel ele ele gidelim burdan :KK4:
Hıh size:63:

Back
X