- 23 Ekim 2024
- 5.715
- 9.181
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #39.821
Kışın atletsiz cıplak hissederim kendimiBen atletsiz yapamıyorum maalesef canım, muhakkak giymem lazım, ben de iç çamaşırı kullanıyorum çok memnunum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kışın atletsiz cıplak hissederim kendimiBen atletsiz yapamıyorum maalesef canım, muhakkak giymem lazım, ben de iç çamaşırı kullanıyorum çok memnunum
Çok derine itmedim ama dışari da çıkmadığına göre.. İçerde çözülüyordur heralde. Sandığım kadar zor olmadı allahtan.Olsun canim gittigi yere kadar zaten o iceriye gidiyor ayaga kalkma en az 1 saat tavsiyem. Tam uyumadan once kullansaydin aslinda. Daha iyi olurdukapat bacaklari birlestir
![]()
Yanlış yapıyoruz aslında 2 dediyse 2 yapmalıyız da işte insan doğru karar veremiyoBana da bu hafta dedi 2 hafta yapalim arayı diye,biz 10 gün olsun bari dedik o sekilde ayarladık randevuinsan gitmeyince de rahat hissetmiyor bağımlılık etti.
Olsun canım yeterli o. Bir dahakine azıcık daha itersin. Aşırı da itmene gerek yok tabi zorlama yani. Ilk kullanimda ben hic becerememistim canım sen yine iyisinÇok derine itmedim ama dışari da çıkmadığına göre.. İçerde çözülüyordur heralde. Sandığım kadar zor olmadı allahtan.
Evet ayağa kalkmamak iyi olur. Zaten kalktığım da yok. Bi daha Tuvaletim gelmez umarım uzunca bir süre.
Senin fitil kullanma sebebin başka o zaman
Ya evet öyle de iste alıştık ya her haftaya. Fazladan 1 hafta sanki cok gelecek. 10 gün ideal oldu simdilik. Ama sonra 2 hafta derse yine olmadi 2 hafta yapariz arayıYanlış yapıyoruz aslında 2 dediyse 2 yapmalıyız da işte insan doğru karar veremiyoAdamın da bi bildiği var sonuçta. Neyse 10gün yapmakta iyi fikirmiş düşünelim biz de bunu
![]()
Inşallah sorunsuz gitsin de herşeyYa evet öyle de iste alıştık ya her haftaya. Fazladan 1 hafta sanki cok gelecek. 10 gün ideal oldu simdilik. Ama sonra 2 hafta derse yine olmadi 2 hafta yapariz arayı![]()
Binlerce şükürInşallah sorunsuz gitsin de herşeyçok şükür bugünlere. Paralel gidiyoruz
Sonumuzda aynı ve hayırlı, sağlıklı, musmutlu olur inşallahhh
sordugun icin cok sagol cnm evet ara ara oluyor ama iyiym ebe normal dediGut mornik kızlar
@Seherykc çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce, burnum tıkandığında sinirden uyuyamıyorum, hastalık dahada zordur
@suuuduru68 +7 ile devam ediyorum28+3
babylovee
sirinm zeytin ağacının bir özelliği varmı kızlar? Sebebi ne? Ona göre kocama sera buldurup gömdüreyim
annabelica kontrolün nasıl geçti adminnn iyice boşladın bizi
N nurAy11 baş dönmen göz kararman vardı iyimisin şimdi?
Kanka, senin attığın battaniye linkini karıştırdım sanırım bella maison’dumu? Değilse tekrar atma şansın var mı![]()
İki katlayıp örtsek tamamdır bu işEvet canım, atayım tekrar yeniden
![]()
Bella Maison Dino Pamuklu Bebek Battaniyesi Haki (100X120 CM) - Fiyatı, Yorumları
Bella Maison Dino Pamuklu Bebek Battaniyesi Haki (100X120 CM) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
34'ten sonra başlayın dedi bize deBen 2 hafta boyunca her gün yaptırdım ama bebeğim 40 haftada gelmedi yine de. Gerçi doğumum rahattı. Belki de onun faydası oldu. Denemekten zarar gelmez![]()
Kanka bunu anlatamam video izlemen lazımO neyğğğ![]()
Allah yardımcimiz olsun. Fitil diyince başta bana zor geldi. Değilmiş o kadar da. İnsan yaşayınca görüyor. fayda etsin de.Olsun canım yeterli o. Bir dahakine azıcık daha itersin. Aşırı da itmene gerek yok tabi zorlama yani. Ilk kullanimda ben hic becerememistim canım sen yine iyisinben yardim almıştım eşimden
Hemen uyumaya çalış. Hamilelikte 1 saat uyaniksam 45.dakikada ben wc yolcusu oluyorum.
Canım progestan diye bir fitil var onu kullanıyorum. Riskli gebeliklerde kullaniliyor daha çok. Birde bazen agri sancı vs durumlarinda da veriyorlar. Cogu seye veriyorlar yani.
Ben de aynı jileti kullanıyorum kuzu da sanırım duşta yapmam artık zorlaştı eğilmek kalkmak vs. kolay olmuyor. Bakalım bugün jilet ve aynayla yeni çözümler deneyeceğimKuzu hepimizin ortak derdi resmen
Bende de philips in ev tipi lazer aleti var. Onunla yapa yapa baya azalmıştı ve kalanlar da çelimsiz çelimsizdi ama gebelikle birlikte bir can geldi sanki. Kesinlikle tüy dökücü krem önerilmiyor. Ağda da aynı şekilde. Tek çözüm jilet gibi. Ne kadar eşim teklif etse de ben ondan yardım alamam valla bu konuda. Ayna ile duşta kendim hallediyorum. Oynar başlıklı kadınlar için özel jiletler var onlar baya kolaylaştırıyor. Benimki Gilette Venüs mesela. Göremiyorum çok ama oynar başlıklı olduğu için gelişi güzel yapıyorum ve bir kaza yaşanmadı çok şükür. İki haftada bir her muayene öncesi yapıyorum ne olur ne olmaz diye.
Ay benim geçen sene oturduğum sitenin bahçesinde e-bebek vardıÇok tehlikeli mağaza varmış yakınında![]()
Ebe çok öneriyoruz cinsel ilişkiyi de dediBende şimdi 34.haftaya kadar ara veririm![]()
Oyy hadi güzel haberlerle ve fotilerle gel kuzumKızlar günaydın, bugün doktora gideceğim heyecandan uyuyamadım![]()