• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Olsun canim gittigi yere kadar zaten o iceriye gidiyor ayaga kalkma en az 1 saat tavsiyem. Tam uyumadan once kullansaydin aslinda. Daha iyi olurdu😍 kapat bacaklari birlestir 😂
Çok derine itmedim ama dışari da çıkmadığına göre.. İçerde çözülüyordur heralde. Sandığım kadar zor olmadı allahtan.
Evet ayağa kalkmamak iyi olur. Zaten kalktığım da yok. Bi daha Tuvaletim gelmez umarım uzunca bir süre.
Senin fitil kullanma sebebin başka o zaman

Bana da bu hafta dedi 2 hafta yapalim arayı diye,biz 10 gün olsun bari dedik o sekilde ayarladık randevu😂 insan gitmeyince de rahat hissetmiyor bağımlılık etti.
Yanlış yapıyoruz aslında 2 dediyse 2 yapmalıyız da işte insan doğru karar veremiyo 🥹 Adamın da bi bildiği var sonuçta. Neyse 10gün yapmakta iyi fikirmiş düşünelim biz de bunu 🥰

Çok derine itmedim ama dışari da çıkmadığına göre.. İçerde çözülüyordur heralde. Sandığım kadar zor olmadı allahtan.
Evet ayağa kalkmamak iyi olur. Zaten kalktığım da yok. Bi daha Tuvaletim gelmez umarım uzunca bir süre.
Senin fitil kullanma sebebin başka o zaman
Olsun canım yeterli o. Bir dahakine azıcık daha itersin. Aşırı da itmene gerek yok tabi zorlama yani. Ilk kullanimda ben hic becerememistim canım sen yine iyisin😂 ben yardim almıştım eşimden 🙈
Hemen uyumaya çalış. Hamilelikte 1 saat uyaniksam 45.dakikada ben wc yolcusu oluyorum.
Canım progestan diye bir fitil var onu kullanıyorum. Riskli gebeliklerde kullaniliyor daha çok. Birde bazen agri sancı vs durumlarinda da veriyorlar. Cogu seye veriyorlar yani.

Yanlış yapıyoruz aslında 2 dediyse 2 yapmalıyız da işte insan doğru karar veremiyo 🥹 Adamın da bi bildiği var sonuçta. Neyse 10gün yapmakta iyi fikirmiş düşünelim biz de bunu 🥰
Ya evet öyle de iste alıştık ya her haftaya. Fazladan 1 hafta sanki cok gelecek. 10 gün ideal oldu simdilik. Ama sonra 2 hafta derse yine olmadi 2 hafta yapariz arayı 😍

Ya evet öyle de iste alıştık ya her haftaya. Fazladan 1 hafta sanki cok gelecek. 10 gün ideal oldu simdilik. Ama sonra 2 hafta derse yine olmadi 2 hafta yapariz arayı 😍
Inşallah sorunsuz gitsin de herşey 🥰 çok şükür bugünlere. Paralel gidiyoruz 🥹 Sonumuzda aynı ve hayırlı, sağlıklı, musmutlu olur inşallahhh

Inşallah sorunsuz gitsin de herşey 🥰 çok şükür bugünlere. Paralel gidiyoruz 🥹 Sonumuzda aynı ve hayırlı, sağlıklı, musmutlu olur inşallahhh
Binlerce şükür 🙏🙏
Ayy aminn aminn.. hersey harika ilerlesin. Her muayeneden mutlu mesut ayrılalım. Her zaman yolunda olsun hersey ve 38 39 haftalari görelim 🙏🙏 sağlıkla ve kolaylıkla dogurup bebişlerimizi büyütelim 😍🙏

Gut mornik kızlar 🫶🫶
@Seherykc çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce, burnum tıkandığında sinirden uyuyamıyorum, hastalık dahada zordur 😞
@suuuduru68 +7 ile devam ediyorum 🫠 28+3
babylovee babylovee sirinm sirinm zeytin ağacının bir özelliği varmı kızlar? Sebebi ne? Ona göre kocama sera buldurup gömdüreyim 😂🫶
annabelica annabelica kontrolün nasıl geçti adminnn iyice boşladın bizi
N nurAy11 baş dönmen göz kararman vardı iyimisin şimdi?
sordugun icin cok sagol cnm evet ara ara oluyor ama iyiym ebe normal dedi

Olsun canım yeterli o. Bir dahakine azıcık daha itersin. Aşırı da itmene gerek yok tabi zorlama yani. Ilk kullanimda ben hic becerememistim canım sen yine iyisin😂 ben yardim almıştım eşimden 🙈
Hemen uyumaya çalış. Hamilelikte 1 saat uyaniksam 45.dakikada ben wc yolcusu oluyorum.
Canım progestan diye bir fitil var onu kullanıyorum. Riskli gebeliklerde kullaniliyor daha çok. Birde bazen agri sancı vs durumlarinda da veriyorlar. Cogu seye veriyorlar yani.
Allah yardımcimiz olsun. Fitil diyince başta bana zor geldi. Değilmiş o kadar da. İnsan yaşayınca görüyor. fayda etsin de.
Zaten nisan başında hamileliğimi öğrenmek için doktora gittiğimde doktor soruyor en son ne zaman kadın doğuma gittim diye. İlk kez geldim diyince şaşırdı.
Tuvalete gece de kalkmıyorum ben neyse ki sabahı buluyor gitmem.
Riskli miskli kaç hafta geçti şükür. Güzel güzel önlem alarak bu günlere gelmişsin masallah🧿daha da yolu var🙏🏼🙏🏼

Kuzu hepimizin ortak derdi resmen 🤦🏻‍♀️
Bende de philips in ev tipi lazer aleti var. Onunla yapa yapa baya azalmıştı ve kalanlar da çelimsiz çelimsizdi ama gebelikle birlikte bir can geldi sanki. Kesinlikle tüy dökücü krem önerilmiyor. Ağda da aynı şekilde. Tek çözüm jilet gibi. Ne kadar eşim teklif etse de ben ondan yardım alamam valla bu konuda. Ayna ile duşta kendim hallediyorum. Oynar başlıklı kadınlar için özel jiletler var onlar baya kolaylaştırıyor. Benimki Gilette Venüs mesela. Göremiyorum çok ama oynar başlıklı olduğu için gelişi güzel yapıyorum ve bir kaza yaşanmadı çok şükür. İki haftada bir her muayene öncesi yapıyorum ne olur ne olmaz diye.
Ben de aynı jileti kullanıyorum kuzu da sanırım duşta yapmam artık zorlaştı eğilmek kalkmak vs. kolay olmuyor. Bakalım bugün jilet ve aynayla yeni çözümler deneyeceğim 🤣

Anketteki aralıkta dogacak bebisler in sayısı artmış. Biz kasima kayarken ocak da aralığa geliyor demek ki yavaş yavaş. Son aylarda evdeki hesap çarşıya uymuyor 😎

Kızlar günaydınnnn, erken uyuyunca hemen konulara daldım 🌸🤣
Bir şey sormak istiyorum. Şimdi benim sigortamda 1 hakkım kaldı sonra ücretli muayeneye gideceğim. Peki 30'dan sonra rutin bir tahlil vs yapılıyor mu, o hakkı o zaman kullanayım şimdi ücretli gideyim dedim.

Back
X