• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Anketteki aralıkta dogacak bebisler in sayısı artmış. Biz kasima kayarken ocak da aralığa geliyor demek ki yavaş yavaş. Son aylarda evdeki hesap çarşıya uymuyor 😎
Ay kasım grubunu okuyor musun kuzu sen mi yazmıştın onu çok mu öne çekilen var

Ay kızlar eski okulumdan bir arkadaş dün doğum iznine ayrıldı 37. haftada. Şimdi instaya bir girdim gece doğurmuş 😱 herkes erken dökülüyor sanki.

Ay kızlar eski okulumdan bir arkadaş dün doğum iznine ayrıldı 37. haftada. Şimdi instaya bir girdim gece doğurmuş 😱 herkes erken dökülüyor sanki.

Herkes erken doğuruyor sanki, benim de iş yerinde bir arkadaş, hiç ona odaklanmayalım, Allah’ ım inşallah yavrularımızla ilk 34. Haftayı görmeyi nasip eylesin, sonra keyifli keyifli 37. Gerisi kolay olacak inşaallah 🙏

Herkes erken doğuruyor sanki, benim de iş yerinde bir arkadaş, hiç ona odaklanmayalım, Allah’ ım inşallah yavrularımızla ilk 34. Haftayı görmeyi nasip eylesin, sonra keyifli keyifli 37. Gerisi kolay olacak inşaallah 🙏
38'den itibaren tamam rahat rahat gelebilir diyebiliriz değil mi kuzu

38'den itibaren tamam rahat rahat gelebilir diyebiliriz değil mi kuzu

Tabi canım, ya aslında hani diyoruz ya yapılı olsun, tombik olsun, doktorum diyor ki iyi değil, erken almak zorunda kalıyoruz bu sefer ciğer gelişimi tamamlamıyor onun içinde ama ciğer geliştirici yapıyorlar çözümü var korkmamak lazım, iyi olacak hepsi inşallah, stres düşman kızlar, tansiyon çıkarıuor, diğer her şeye çözüm var ama tansiyona yok, bebeğe giden besin akışı yavaşlıyor mecbur erkenden alıyorlar, bunları düşünmeyelim, hepimiz güle oynaya gideceğiz doğuma inşallah 🥰

Bilgisi olan varsa bir şey daha sormak istiyorum 🌸
Şimdi normalde 32. haftada çalışır raporu alıyoruz 37'de zorunlu ayrılıyoruz ya izne. Bizim 40 gün rapor hakkımız var ya ben 32'den sonra 37'ye kadar 5-5 rapor alsam olur mu?

Kızlar günaydınnnn, erken uyuyunca hemen konulara daldım 🌸🤣
Bir şey sormak istiyorum. Şimdi benim sigortamda 1 hakkım kaldı sonra ücretli muayeneye gideceğim. Peki 30'dan sonra rutin bir tahlil vs yapılıyor mu, o hakkı o zaman kullanayım şimdi ücretli gideyim dedim.
Evet kan ve idrar yapılıyor ama onu asm de yapabilirsin 1 hakkınıda muayene için kullanırsın

Çok teşekkür ederim arkadaşım, benim doktor çok tahlil istemedi bugüne kadar o yüzden emin olamadım 🌸
Rica ederim canım 🫶🏻doğumda çok kan kaybediyorsun onun için değerlerine bakmaları gerekir ben 34 de yapmıştım kan değerim 4 e düşmüştü 🥺 ilacımı düzenli kullandım 38 de tekrar tahlil yapıldı çok şükür düzelmişdi eğer değerde düzelme olmazsaydı yatışımı yapıp serum vereceklerdi

Rica ederim canım 🫶🏻doğumda çok kan kaybediyorsun onun için değerlerine bakmaları gerekir ben 34 de yapmıştım kan değerim 4 e düşmüştü 🥺 ilacımı düzenli kullandım 38 de tekrar tahlil yapıldı çok şükür düzelmişdi eğer değerde düzelme olmazsaydı yatışımı yapıp serum vereceklerdi
Oyy benim de düşük ☹️ gerçekten artık sağ salim kucağımıza aldığımız evreye gelmek istiyorum ya. Çok şükür bugüne dek sorunsuz geçirdim ama yavaştan bir şeyler nuksetmeye başladı

Oyy benim de düşük ☹️ gerçekten artık sağ salim kucağımıza aldığımız evreye gelmek istiyorum ya. Çok şükür bugüne dek sorunsuz geçirdim ama yavaştan bir şeyler nuksetmeye başladı
Canım çok çok dikkat etmek gerekir benimde sınırda değerlerim ilacını düzenli kullansın herkes doktor bile ilacını düzenli kullanmazsan doğumda sağ kurtulamazsın demeye getirdi lafı

Back
X