• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Doktor da normal dedi. Biraz çıkmasi ok de olduğu gibi çıkmıştı bence. Biraz daha ittirmeye çalışayım bugün.
2 gün daha kullan tekrar test yapalım dedi. Enfeksiyon geçmişse pessar takip eve yollayabilir is. Pessar Rahim Ağzını dengeleyip bebeğin baskı yapmasını engellermis. Deneyimleyen oldu mu?
Ben kullandığımdada çoğu çıkıyor du normal bence

Görüntü olarak ben de hiç beğenmiyorum. İlk etapta oda yapıp yapmayacağımdan emin değilim. Odası olursa orda ayrı karyolası olur park yatak daha çok benim baş ucumda durması için alıcam. Bir de annemlerin eve de almam lazım ondan araştırayım dedim
O zaman al canım sen bitane

Doktor da normal dedi. Biraz çıkmasi ok de olduğu gibi çıkmıştı bence. Biraz daha ittirmeye çalışayım bugün.
2 gün daha kullan tekrar test yapalım dedi. Enfeksiyon geçmişse pessar takip eve yollayabilir is. Pessar Rahim Ağzını dengeleyip bebeğin baskı yapmasını engellermis. Deneyimleyen oldu mu?
Canım çömelerek otur, işaret parmağınla ileriye ittirebildiğin kadar ittir, 20 dk hareket etmemeye düz yatmaya özen göster, 20 dk emilim süresi fittillerin, sonra örn veriyorum wc gittiğinde pat diye düşebilir olduğu gibi, o bir gece kalkamadan yatsanda pat diye düşüyor. Ama emilmedimi anlamına gelmiyor, ben 4 ay 4 fitil kullandım

ozaman kendini kefir gibi hafif şeylerle kandır kuzum akşamları

Bazen muzlu süt içiyorum, iyi oluyor bızlatıyorum, bazen meyve yiyorum, genelde aç olmuyorum zaten ama gündüz canımın çektiği her şeyi yiyorum, yarım paket bisküvi yedim az önce 🥲 onca meyve varken neden o bilmiyorum ama canım istiyor işte yiyorum 😒

Ay yakın arkadaşım 3 aylık hamile, aşırı bulantısı oluyor diye o da ilaç kullanıyor. Geçen saftiriğim demiş ki belki de bulantı geçti fark etmiyorum bırakayım ben 😂 gece mahvolmuş tabi şimdi o da bulantı hapım sadık dostum diye geziyor ahhaha
Ahajah işte ben o saftirikliği 16-18-22-28. Haftalarda mütemadiyen yaptım yok olmadı sjsjsj artık doğumdan sonraki gün bile korkuma içerim 🤣

Bazen muzlu süt içiyorum, iyi oluyor bızlatıyorum, bazen meyve yiyorum, genelde aç olmuyorum zaten ama gündüz canımın çektiği her şeyi yiyorum, yarım paket bisküvi yedim az önce 🥲 onca meyve varken neden o bilmiyorum ama canım istiyor işte yiyorum 😒
yaaa yerim aşeriyorsun kuzum ya çok tatlı😂😍

Günaydınnn kızlaarr iyi pazarlarr 😍
difembahyaa difembahyaa suuuduru68 suuuduru68 kızlar canınız çekiyorsa yiyin cidden ya iştahsızlıkta kötü hamilelikte 🫠
sepide sepide seninde yiyeceğin yarım tost şov yapma iş yerine göndermiş miş te allaaam 🤣🤣🤣
sirinm sirinm ben yazın doğmama rağmen hiç öyle yaz insanı değilim sıcak yerde yaşamayı da sevmiyorum o yüzden sen gir denize ben kazak ve polarlarımla mutluyum 😅
Cherry Mom Cherry Mom bugün nasıl oldun canım hala var mı halsizlik boğaz ağrısı

Canım çömelerek otur, işaret parmağınla ileriye ittirebildiğin kadar ittir, 20 dk hareket etmemeye düz yatmaya özen göster, 20 dk emilim süresi fittillerin, sonra örn veriyorum wc gittiğinde pat diye düşebilir olduğu gibi, o bir gece kalkamadan yatsanda pat diye düşüyor. Ama emilmedimi anlamına gelmiyor, ben 4 ay 4 fitil kullandım
Tamam canım uyarılarını dikkate alacağım. Tuvalette yapıyorum işlemi oturarak. E sonra da odaya dönerken yürüyorum haliyle. Hemen düşmedi en az 20dk kaldı dediğin gibi, o sırada emilim olmuştur heralde. Ama sonra uyumuşum. Direkt çıktı belki de sonra.
Yattığım yerde mi yapsam ama odada da başkası var. Biraz daha derine itebilsem emildi dicem de içerde çözülen de dışarı çıktı çünkü yuzeydeydi diye düşünüyorum. Bugün akıntı oldu yine. Enfeksiyon belli ki devam ediyor. Öyle. Bir durumda oral Tablet verirler belki. O da daha yavaş etki eder muhtemelen

Back
X