• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar doğum sonrası için buzluk hazırlığı yapacakmısınız ?

Ben de çok az yapabildim bu sene, annem halletti çoğunu sağ olsun, aslında lazım, doğum sonrası evde yemek pişirirken pratik şeyler olursa eşimde kolaylıkla yapar yemeği, misafir için soruyorsan yapmıyorum, misafir beni doyursun canım 🤣 lohusa halimle kimseyle uğraşamam

Aynen aynen polar bi beyaz almıştım, annemi tatmin etmedi demiştim belki hatırlarsın onu bile iade ettim kuzum 🤣 Bu tam iyi, tek sorun sitede göremedim bu modeli eski sezon mu emin olamadım🙈 Bende alayım ondan. Göğüste de göbekte de şuan yok ama yanlarda gördüm kalçaya doğru 🤣
Ben hiç oralara sürmüyorum desem, varsada haberim yok şu an 😂😂
Şimdi tek tek english home gezecem mi ben 🥲😂😂

Ben de çok az yapabildim bu sene, annem halletti çoğunu sağ olsun, aslında lazım, doğum sonrası evde yemek pişirirken pratik şeyler olursa eşimde kolaylıkla yapar yemeği, misafir için soruyorsan yapmıyorum, misafir beni doyursun canım 🤣 lohusa halimle kimseyle uğraşamam
Misafir gelirse pastane kurabiyesi ne güne duruyor 🤣

Kızlar bakın seyfettin hocanın eşi suda doğum yapmış dikişsiz herşey çok güzel😍🤌🏼

Kızlar bakın seyfettin hocanın eşi suda doğum yapmış dikişsiz herşey çok güzel😍🤌🏼
Dünden beri dizi gibi izliyorum storyleri ama sürekli kendimi deşifre ettiğim için atamadım buraya 🤣🤣🤣

Yok canım bakmıyolar, ben düzen labda veriyorum genel de özel kanlarımı. Aç karnına onu da verdim. <5 çıktı şükür o da. Fiyatı da hastaneye göre uygun 600 tl. Tunus caddesinde de var. Aklında olsun.
Doktor da orayı önerdi canım. Cuma günü sağlık ocağında kan verdim bugğn çıktı sonuçlar. Doktor her şeyi istedim dedim ama o yok demek ki bakmıyorlar. Neyse yarın kontrolüm var. Alt, ast yetmez onu da ver derse veririm artık. Sağol canım 🌸

Kızlar doğum sonrası için buzluk hazırlığı yapacakmısınız ?
Ya benim ayrıca derin dondurucu falan yok. Buzdolabınınki de zaten dolu o yüzden yapamayacağım. Annem buralarda olur o yüzden ona güveniyorum 🤭 Domates soslarını da abimle eşime yaptırdım 😅 Turşuları da eşimin arkadaşı var manav o yaptı artık gerisi de Allah Kerim 🌸

Ben yapıyorum canım. Kayınvalidem de yardımcı oluyor. Şimdiye kadar gül böreği, sigara böreği, kızartma sebze, taze fasulye, haşlanmış bakliyat, karnıyarık, domates sosu, sarma, dolmalık biber, kurabiye attım buzluğa. İçli köfte de yapıcam bu hafta. Misafir için filan değil kendime yapıyorum bu arada. Eşim ya da ben yemek hazırlayacağımız zaman kolaylık olsun diye.

Gel kız gel 🤣 bende evime döndüm çohşükür 😅
Maşallah size 😍baya şey hazırlamışsın canım bende Taze fasulye tek attım karnıyarığı normal de patlıcanı kızartıp koyuyorum kesfette iç harciyla beraber dondurucuya koyduklarını gördüm sendemi öyle yapıyorsun

Misafir gelirse pastane kurabiyesi ne güne duruyor 🤣
Misafir mümkünse gelmesin hatta🤣🤣
Bu kız yaşlıda var demiyor günde 😆😆 gidiyor hasta hasta 😆😆
Kanka onlar daha sağlam oluyor ya eski toprak
HASTA DEĞİLİM DİYORUM KIZIM 🤣🤣🤣 zorla beni hasta edeceksin heee 😬
yorumlarda hangisisin acabaa ipucu ver kız😂
Ahahah kanka ipucuna gerek mi var attığım tüm insta videolarından bulabilirsin beni 🤣 ben yorum yapmam bu arada instagramda hiç alışkanlığım değil 😅

Back
X