• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ayy evet cidden bazen üzülüyorum ama yapı gereği işte insan vazgeçemiyor huylarından, bıraksam yardım edecek, illa benim düzenim ve mükemmelliyetçi yapım ki bence bu bir hastalık( inşallah düzelir) beni yoruyor, şimdi anne olacağım nasıl olacak diyorum kendime, her şeye yetemeyeceğim mesela muhakkak bir şeyler eksik olacak kabul etmek lazım eksikleri 🥹
Aşkım bence anne olduktan sonra biraz gevşersin, bir yere kadar belki yine sürdürürsün ama sonra vazgeçersin belki 🥹🥹

Çok şükür canım ama çok ağırlaştım sanki çok da iştahım var, ilk 3 ay yemediğim her şeyi yemeye yemin etmişçesine acıkıyorum 🥲🤣
Son aylar bebişlerde büyüdü çok normal canım 😬🥴 doğumdan sonra artık birbirimizi gazlayıp vericez aldığımız kiloları 😂 inşallah

Kızlar bakın seyfettin hocanın eşi suda doğum yapmış dikişsiz herşey çok güzel😍🤌🏼
Hayalimdeki doğum.. 🥹

Ayy evet cidden bazen üzülüyorum ama yapı gereği işte insan vazgeçemiyor huylarından, bıraksam yardım edecek, illa benim düzenim ve mükemmelliyetçi yapım ki bence bu bir hastalık( inşallah düzelir) beni yoruyor, şimdi anne olacağım nasıl olacak diyorum kendime, her şeye yetemeyeceğim mesela muhakkak bir şeyler eksik olacak kabul etmek lazım eksikleri 🥹
Sen = ben ... Ama ne diyorduk "mükemmel annelik değil yeterince iyi annelik" 🤍

Eline sağlıkk canım, sağlıkla güzel günlerde yiyin inşallahhh🥰 Benim annem de tüm o işler malum 🥲
Benim annemden hayır yok 🤣 kayınvalidemle yapıyoruz bir şekilde. Yapanın olsun dakuzum kim olduğu önemli değil 🤗
Bende mutfağı çok severim canım, tam bir buzlukçuyumdur, gündüz işe gelir akşamına da davet verenlerdenim, eşim sağlıklı beslenmeye çok önem veriyor dışarıda yemek yemez, evde istiyor yemeği, Allah için kendide iyidir mutfakta bana yardımcı olur 🥰
Bizde öyle kuzum ya evde yemeyi tercih ediyoruz, eşimde ben hastalandığımda ya da yorgun olduğumda mutfağa girer yemek yapar sağolsun ama genel olarak yemek bende toplama işi onda bende toplamayı sevmiyorum 😅
Pamlok Pamlok kızlar gebe okulunda da liste vermediler ama ben rica ettim ekimin 3. haftasında esli eğitimde hazırlayıp verecekler atarım
Süpersin kuzu teşekkür ederim kendi adıma 🤗ama bazı hastaneler farklı şeyler isteyebiliyor bazıları bez getirmeyin diyor mesela o yüzden kendi hastanemizin istediklerini merak ediyorum

Kızlar bebem hareket ediyor çok şükür ama eskiden daha vahşice vururdu, dünden beri daha sakin pıt pıt, normal mi acaba, yoksa görüşeyim mi dr’la, dün oda pazar tatilimi yaptı acaba diyorum 🤔

Benim annemden hayır yok 🤣 kayınvalidemle yapıyoruz bir şekilde. Yapanın olsun dakuzum kim olduğu önemli değil 🤗

Bizde öyle kuzum ya evde yemeyi tercih ediyoruz, eşimde ben hastalandığımda ya da yorgun olduğumda mutfağa girer yemek yapar sağolsun ama genel olarak yemek bende toplama işi onda bende toplamayı sevmiyorum 😅

Süpersin kuzu teşekkür ederim kendi adıma 🤗ama bazı hastaneler farklı şeyler isteyebiliyor bazıları bez getirmeyin diyor mesela o yüzden kendi hastanemizin istediklerini merak ediyorum
Aaa evet mesela depend veriyormuş bizim hastane, biraz farklıymış oradaki. Sizinkileri eve giderken kullanın dedi.

Kızlar bebem hareket ediyor çok şükür ama eskiden daha vahşice vururdu, dünden beri daha sakin pıt pıt, normal mi acaba, yoksa görüşeyim mi dr’la, dün oda pazar tatilimi yaptı acaba diyorum 🤔
Kuzuu dün benim de öyleydi hatta habire ben dürttüm normalde çok hareket eder diye bir endişelendim, sonra sakinlestirdim kendimi 🤣

Back
X