• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar eşimin kuzeni doğum yaptı hastaneye gidicez ne götürmeliyim ??
Normalde hastaneye bisküvi meyve suyu yada çiçek götürürüz bunu biliyorum ama benimde aralıkta doğum olacak evine gidemem yüksek ihtimalle ondan acaba kıyafet hediyemi alıp mı gitsem hastaneye ???

Normalde hastaneye bisküvi meyve suyu yada çiçek götürürüz bunu biliyorum ama benimde aralıkta doğum olacak evine gidemem yüksek ihtimalle ondan acaba kıyafet hediyemi alıp mı gitsem hastaneye ???
Kanka kuzenle yakınlığınıza bağlı bence ne götüreceğiniz veya takacağınız

Evine gidemiceksen hediyesini alıp git bence bide dediğin gibi meyve suyu alırsın

Burcun ne difemcimm😊 Ben boğa burcuyum, eşim koç. Ona bile liderlik yapıyorum 🙈🙈 Ablamlar dalgasıni geçiyolar inşallah minnak babasına çeker sana çekmez, yoksa o da bizim çocukları yönetir diyolar 🤣🤣

Ben Başak burcuyum 🤣 Eşim Terazi 🥰 yükselenim Terazi, eşiminde yükseleni Başak 😂 Kısır döngü ailesi 🥲

ne güzel onlarda düşünmüşler yapmışlar çok şanslısın canım doğumdan sonrada annen gelecekse kendini hiç yormana gerek yok ☺️
Valla canım benim ikiz olduğu için illaki yardımcıya ihtiyacım olacak. Annem ve kayınvalidem ilk bir iki ay dönüşümlü gelirler diye düşünüyorum ama uzun süre ev ev üstüne de olmaz yani. Kendi Annem olda bile rahat edemem yani. O yüzden eşimle konuştuk olmadı yarım gün yardımcı bulmaya çalışırız dedik. Çocuklarla ben ilgilenirim evin işleri ile de onlar artık 🌸

Eklentiler

• 1000154770.webp
    1000154770.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar ben 1 numaralı bezde 70 adetlik aldım sadece ama instada 300 adet falan gidiyor demişler, siz kaç tane aldınız? Ona göre acaba birkaç paket dahamı alsam
Günde 10 bezden hesapla canım bide çok büyük bezler takmayın kız anneleri bacak şekli bozuluyor ben antin kuntin bir kız annesiydim öyle de bir dr seçmiştim uyarırdı hep 🤣 şimdi baya rahat bir oğlan annesi oluyorum ya bismillah😂😂

Oyy sağlıklı, güzel bıcı bıcılar yapsın minik adam 💚 ve şimdii soruu nerden aldın canım 🤣
Amiiin 🤍 hemen atıyorum kuzum, bu arada saçma bir şekilde bayadır 700lerdeydi fiyatı altı üstü bir kova maşrapa ama ben yeşil diye vurulup bekledim 😂 ben alırken 299 oldu hala öyle bakmak istersen

Back
X