• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar herkese merhaba 32+3 ten bildiriyorum benim için 31 ve 32.haftalar çok zorlu geçti ve geçiyo yine tansiyon etkilemeye başladı hele son 2 gündür şimdi sağlık ocağından geliyorum dayanamadım çok kötü oldum
13-8 çıktı tansiyonum mide bulantısı baş dönmesi yaptı bende midemimi üşüttüm acaba diye düşünüyordum meğersem tansiyon etkilemiş 🥺 şekerimde bi sorun yok Allahtan 🙏 geçen 16-9 dan daha çok fenalaştırdı 13-8 doktor eğer yüksek gelmeye devam ederse hastanede tansiyon için yatış verebilirler sana dedi bide evde bu yükseklikle bile nöbet geçirebilirsin dedi onu dedikten sonra baya bi korktum 😞 yarın sabah 9 a özeldeki doktoruma randevu aldım bakalım birde ona gideyim dedim yarın durumu sizede haber ederim bende durumlar böyle şu son bi kaç haftamı güzel geçirmek istiyorum ama olmuyor bi hafta iyiysem diğer hafta bişey oluyor moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah en kısa sürede düzelirim 🙏

Kanka sen git, size gelecektim randevu bulamadım, mecbur başka dr almak zorunda kaldım de, bir yalan uydur😂😂😂
Sen şeytaaannnnn :D hiç aklıma gelmedi kız ama kesin pot kırarım kızarırım ben belli ederim :110:
Bikere Nesrin hoca var ona muayene olmuştum o da tıbbi olarak benim beklentimin çok ötesindeydi mesela canımm, işin tamamen magazinsel kısmında, hasta danışmanı gibi, ebe gibi. Muayene de ful bebeğin tipine odaklandı ne oluyoruz dedim 😅 Bizim hastanede Kudret hoca da iyi gibi. Başka hastane tam dert. Bizim hastanede denemek istersen Kudret hoca olabilir bence
Nesrin hocayı sürekli görüyorum zaten dediğin gibi aşırı goygoy görünüyor :D kudret hocaya da bakmıştım yorumları güzeldi sakin bir kadına benziyor hastaların koluna girerek uğurluyor hastaneden filann. Yarınki randevuya göre bakıcam belki bir kaçamak yaparım yaa :eek:

Kızlar herkese merhaba 32+3 ten bildiriyorum benim için 31 ve 32.haftalar çok zorlu geçti ve geçiyo yine tansiyon etkilemeye başladı hele son 2 gündür şimdi sağlık ocağından geliyorum dayanamadım çok kötü oldum
13-8 çıktı tansiyonum mide bulantısı baş dönmesi yaptı bende midemimi üşüttüm acaba diye düşünüyordum meğersem tansiyon etkilemiş 🥺 şekerimde bi sorun yok Allahtan 🙏 geçen 16-9 dan daha çok fenalaştırdı 13-8 doktor eğer yüksek gelmeye devam ederse hastanede tansiyon için yatış verebilirler sana dedi bide evde bu yükseklikle bile nöbet geçirebilirsin dedi onu dedikten sonra baya bi korktum 😞 yarın sabah 9 a özeldeki doktoruma randevu aldım bakalım birde ona gideyim dedim yarın durumu sizede haber ederim bende durumlar böyle şu son bi kaç haftamı güzel geçirmek istiyorum ama olmuyor bi hafta iyiysem diğer hafta bişey oluyor moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah en kısa sürede düzelirim 🙏
Canım çok geçmiş olsun takip ettiğim bir doktor tansiyon şekerden kat kat önemli bizim için şekerden korkmuyoruz diyor, seni endişelendirmek için söylemiyorum ama çok dikkat et tansiyona yarın muhtemelen ilaca başlar doktorun :( çok geçmiş olsun kendini yormamaya çalış :KK43:

Ay kızlar bir de doğum izinlerinden bahsedilmiş ama sanıyorum ki devlet memuru ve ev hanımı çoğunlukta özel sektör çok azz :)
Ne kadar doğum izinleri değişecek diye söylentiler olsa da özel sektör çalışanlarının gözü yaşlı :silah:

Neden bu eşitsizlik kızlaar ya çok moralım bozuluyor 3-3,5 aylıkken çocuk ücretli izin bitmiş oluyor sonrası ücretsiz. Bari 6 ay olsaydı yanii
Ben de ozel sektordeyim ve birikmis iznim bile yok 🥹 gelecek izinlerle biraz da eksiye dusup sut iznini falan da toplu kullanmayi dusunuyorum. Boyle boyle olunca 5,5 ay civarina kadar getirebiliyoruz hesaplarima gore 😅

Canım çok geçmiş olsun takip ettiğim bir doktor tansiyon şekerden kat kat önemli bizim için şekerden korkmuyoruz diyor, seni endişelendirmek için söylemiyorum ama çok dikkat et tansiyona yarın muhtemelen ilaca başlar doktorun :( çok geçmiş olsun kendini yormamaya çalış :KK43:
Sağol canım evet bende ilaca başlatır diye düşünüyorum bu baya etkiledi beni 13 yani bayılacak gibi oldum düşük bile yapabilirsin daha yüksek gelirse dedi çok üzüldüm ağlayacaktım nerdeyse doktorun karşısında 16 17 olsa ne halde olcam kimbilir 😞 sizde dikkat edin aman diyim çok zormuş tansiyonla uğraşmak hiçbirinizde olmasın 🙏

Sen şeytaaannnnn :D hiç aklıma gelmedi kız ama kesin pot kırarım kızarırım ben belli ederim :110:

Nesrin hocayı sürekli görüyorum zaten dediğin gibi aşırı goygoy görünüyor :D kudret hocaya da bakmıştım yorumları güzeldi sakin bir kadına benziyor hastaların koluna girerek uğurluyor hastaneden filann. Yarınki randevuya göre bakıcam belki bir kaçamak yaparım yaa :eek:
Insallah gonlune gore guzel gecer yarin ki randevun canim 🥰🥰

Ben de ozel sektordeyim ve birikmis iznim bile yok 🥹 gelecek izinlerle biraz da eksiye dusup sut iznini falan da toplu kullanmayi dusunuyorum. Boyle boyle olunca 5,5 ay civarina kadar getirebiliyoruz hesaplarima gore 😅
Nasıl oluyor kız o ahahah. Ay benim de 2,5 gün iznim var martta yenilenecek. Ben süt iznimi 1 güne toplarım cuma yada pazartesi kullanırım diyordum ama topluu alıp ücretsiz izine mi birleştirmek mantıklı acaba yaa. Onu mu demek istedinn

Çok geçmiş olsun canım, inşallah artmaz düzene girer, ilaç yada başka bişeyle önlem alınır 🙏 Stres yapma o da artırır tansiyonu zaten biliyosundur da 😕

Nasıl oluyor kız o ahahah. Ay benim de 2,5 gün iznim var martta yenilenecek. Ben süt iznimi 1 güne toplarım cuma yada pazartesi kullanırım diyordum ama topluu alıp ücretsiz izine mi birleştirmek mantıklı acaba yaa. Onu mu demek istedinn
Evet evet ücretli bitince yillik izinlerini de kullandiktan sonra sut iznini toplayip kullanabiliyosun. Gunde 1,5 saatten bebek 1 yasina gelene kadarki calisma suresiyle hesaplayip iste toplam kac gun ediyosa topluca kullanabiliyosun 😬

Çok geçmiş olsun canım, inşallah artmaz düzene girer, ilaç yada başka bişeyle önlem alınır 🙏 Stres yapma o da artırır tansiyonu zaten biliyosundur da 😕
Çok sağol canım 🙏 Bebeğim iyi olsunda ben herşeye katlanırım gitmişken kalp atışınıda dinlediler iyiydi zaten çok hareketli olduğu için kafam rahat birazda takmamaya çalışıyorum düzelir diyorum ama tam düzelmişken yine başa dönmek çok yoruyor inşallah bu günleride atlatırım en kısa sürede

Aşkım dr ne dedi kiloları hakkında sen bu kadar üzüldün, olması gereken kg bu değilmi zaten, birde onlar iki canım benim, sen tek bebek kilosu bekleme
Ya aslında doktor iyi dedi ama işte erken doğum ihtimali olduğu için ben hızlı kilo alsınlar istiyorum galiba.

Oy kuzum ya, cok normal. Bence şuan çoğumuzda var bu tedirginlik, duygusallık. Kendimize görr bahaneler buluyoruz ama bence hormonlardan, zamanın yaklaşmasından 🥹 Bebişlerin ikiz kiloları normal, ki daha alacaklar kuzum. Hoca eksiklik görseydi söylerdi, doğumda bence kv nin ben daha iyi bilirimlerini görecek, takacak durumda çok olmayacağız. Ilk çocuğum ama 3 yeğenim yanımda doğdu büyüdü, ablamı gelinimizi düşünüyorum ilk günler anca kendi derdinde oluyo insan. Ve gelen her yardım iyi geliyo insana. Sonrasındaysa gereken sınırı çizersin merak etme. Eşin yanında çok şükür 🥰 Bazen öyle hissediyo insan, bende senin sebeplerin yok bebiş kilosu iyi, annem yanımda vs ama Pazar ben de oturdum başka sebeplerle ağladım mesela 🥹
İşte ilk defa hamile triplerine girdim galiba bugün ben gerçekten takacak bir şey arıyorum. Günüm günümü tutmaz oldu. Yarın daha iyi olurum inşallah 🌸

Öyle yaptım ben de kuzu biraz kafam dağıldı. İnşallah senin yarınki randevun çok güzel geçer 🌸
İnşallah kuzucumm. Bebişlerin gayet büyüyorlar annesi onlara çok iyi bakıyorsuunnn için ferah olsun, erken doğum olma ihtimali seni geriyordur ama çok şükür sıkıntısız geçiyor hamileliğin en az 37-38leri göreceğiz hep birlikte :KK200::21:

Evet evet ücretli bitince yillik izinlerini de kullandiktan sonra sut iznini toplayip kullanabiliyosun. Gunde 1,5 saatten bebek 1 yasina gelene kadarki calisma suresiyle hesaplayip iste toplam kac gun ediyosa topluca kullanabiliyosun 😬
Aaa anladım canım bede 4 gün çalışıp 3 gün izin kullanırım diye düşünüyordum ama senin dediğin de mantıklıymış 😍

Bütün muayeneleri özelde olduktan sonra devlette doğum yapsam nolur acaba 😅 bı sorun olurmu özel hastane haberleri yüzünden güvenim yok devlettede yabancı gibi olurum diye korkuyorum yoksa doğum ücreti burada bahsedilen fiyatlardan uygun ilçe olduğu için
Arkadaşım öyle yapmış canım 😂 hatta şöyle ki tüm muayeneleri özelde yaptırmış en son muayeneye gidiyor açılma başlamış çantanı al gel diyorlar, bunların da devlette tanıdık ebesi varmış gel demiş zaten doğum başladı ee normal doğum yapacaksın doktorun müdahale edeceği bir şey de yok o da gitmiş 😂

İnşallah kuzucumm. Bebişlerin gayet büyüyorlar annesi onlara çok iyi bakıyorsuunnn için ferah olsun, erken doğum olma ihtimali seni geriyordur ama çok şükür sıkıntısız geçiyor hamileliğin en az 37-38leri göreceğiz hep birlikte :KK200::21:
Umarım erken saate almışsındır randevuyu 🫠
sanada inşallah doktorun yarın hayırlı haberler verir canım, çok geçmiş olsun, ilaçla düzelebilen bir şey olsun

Bebeklerde geçerlimi bilmiyorum kıslar

Eklentiler

• IMG_5903.webp
    IMG_5903.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 36
Back
X