Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok pardon anne yanı olanı sordunuz sandım
O yatağı Albebekten satın aldım.Silivride mağazası.biz ordan aldık eşim kurulumunu yaptı. Ama instagramdan da iletişime geçebilirsiniz. Sağlamlığı çok çok iyi malzemesi mdf lake kaplama ,benzer modellere göre daha uygun fiyata aldım. Tavsiye ederim
Canımmm çok teşekkür ederim şifonyeri alamadık canım çok sıkıştık bu ay bakalım önümüzdeki ay bakıcaz inşallah yavaş yavaş oluyor sağlık olsun yeter ki sen ne durumdasın kuzum görüşmeyeli en son alışverişe başlıycaktın yaptın mı bişeyler aldın mı
Alırsınız canım daha vakit var kendinizi sıkıntıya sokmayın bir ayda hepsi alinamayabilir tabiki gayet dogal
Bebisler sağlıkla gelsinler dee...
Bende büyük dolap alırsam sifonyer almasam diye geciriyorum aklımdan ama bakalim tabi duruma göre degisir.
Kuzum bende iste aldım birseyler yenidogan dönemi icin ilk basta giyeceği elbiselerini falan hepsi kargoda.
Hastane çıkışı almadım bi onu da isimli yaptirabilirim belki ismine karar verdikten sonra alalim diyorum.
Bebek arabasina falan bi bakma sansim olursa ona karar vermemiz lazim.
Eksik baya var tabi hala ama çok heyecanlı birsey bu alışverişler ve aşırı keyifliiiiibin şükür...
Çok pardon anne yanı olanı sordunuz sandım
O yatağı Albebekten satın aldım.Silivride mağazası.biz ordan aldık eşim kurulumunu yaptı. Ama instagramdan da iletişime geçebilirsiniz. Sağlamlığı çok çok iyi malzemesi mdf lake kaplama ,benzer modellere göre daha uygun fiyata aldım. Tavsiye ederim