• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Merhaba bu yatağı nereden aldınız sağlamlığı nasıl
Çok pardon anne yanı olanı sordunuz sandım😊
O yatağı Albebekten satın aldım.Silivride mağazası.biz ordan aldık eşim kurulumunu yaptı. Ama instagramdan da iletişime geçebilirsiniz. Sağlamlığı çok çok iyi malzemesi mdf lake kaplama ,benzer modellere göre daha uygun fiyata aldım. Tavsiye ederim 💞

Canımmm çok teşekkür ederim şifonyeri alamadık canım çok sıkıştık bu ay bakalım önümüzdeki ay bakıcaz inşallah yavaş yavaş oluyor sağlık olsun yeter ki 💞sen ne durumdasın kuzum görüşmeyeli en son alışverişe başlıycaktın yaptın mı bişeyler aldın mı 🥹
Alırsınız canım daha vakit var kendinizi sıkıntıya sokmayın bir ayda hepsi alinamayabilir tabiki gayet dogal 😊
Bebisler sağlıkla gelsinler dee...
Bende büyük dolap alırsam sifonyer almasam diye geciriyorum aklımdan ama bakalim tabi duruma göre degisir.
Kuzum bende iste aldım birseyler yenidogan dönemi icin ilk basta giyeceği elbiselerini falan 😊 hepsi kargoda.
Hastane çıkışı almadım bi onu da isimli yaptirabilirim belki ismine karar verdikten sonra alalim diyorum.
Bebek arabasina falan bi bakma sansim olursa ona karar vermemiz lazim.
Eksik baya var tabi hala ama 🥲 çok heyecanlı birsey bu alışverişler ve aşırı keyifliiiii🙏bin şükür...

Çok pardon anne yanı olanı sordunuz sandım😊
O yatağı Albebekten satın aldım.Silivride mağazası.biz ordan aldık eşim kurulumunu yaptı. Ama instagramdan da iletişime geçebilirsiniz. Sağlamlığı çok çok iyi malzemesi mdf lake kaplama ,benzer modellere göre daha uygun fiyata aldım. Tavsiye ederim 💞
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 silivri yakın inceleme fırsatım olur 💕

Back
X