• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Siveno deterjan aldım, kasım başında yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum eşyaları. Bir de şampuan, bebek yağı, nemlendirici ve pişik kremini mustela aldım. Yalnız pudra almalı mıyım, hangi marka almalıyım tecrübeli anneler yönlendirsin 🥲🥲
Bende şampuan ecowell aldım ama bakım setini nemlendirici kremini pişik kremini hepsini weleda alacam

Siveno deterjan aldım, kasım başında yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum eşyaları. Bir de şampuan, bebek yağı, nemlendirici ve pişik kremini mustela aldım. Yalnız pudra almalı mıyım, hangi marka almalıyım tecrübeli anneler yönlendirsin 🥲🥲
Bende mustela aldım pudrayı önermiyorlar hiç pişik olursa diye sudocrem aldım

Önemli olsa zaten nst ye falan yönlendirirdi canım öyle göndermezdi bence 😍 aman o kadari olur artik. Benimde oluyor mesela oyle ağrılarım. Uzun surmedikce ve dinlendikce gectiginde sorun olmamasi bizim icin Önemli malum.
Bende siveno ve incia arasinda kaldim da bakalim birini alcaz artik bugun siparisle. Sampuan da ecowell alcam galiba 🥲 sampuanini yedigim... 🥲
Ayrica teşekkür ederim kuzu aminn bebisim kilosunu almıştır da güzelce büyümüştür diye dua ediyorum günlerdir 🙏🙏 daha muayene saatimize cok var evde de zaman gecmek bilmiyor kontrol günü 🙃
Sorma bizim de dün geçti saatler geçmedi, ama bak iyi sen çıkarmışsın 10güne ben onu beceremedim🙈🙈 alsam mı almasam mı dedim yinr haftasında gittim 😅 Hocaya dedim hocam zararı var mı ultrasonun hemdee çok dedi güldü hani 2 haftaya çıkar artık der gibi 🤣 tabiki zararı yokmuş çok şükür zaten 5 dk bile sürmüyo napim.

Aynen canım, sancıydi bence ama bu haftalarda normal olan bişeydi sanırım. 2-3 kez sordum hocam gördüğünüz ağrı önemli değildi demi diye 🙈🤣 değil dedi. Ama vardı cidden ağrı gece geçti şükür. Senin de kontrolün çok güzel geçer bebiş güzel kilo almıştır inşallah kuzum 🥰 çıkınca yaz. Bu arada ben de Freyja93 Freyja93 gibi deterjan sinevo, bakım seti mustela, ilk aylar için de dışarısı için ıslak mendili waterwipes aldım biraz fiyatı yüksek. Bu dediklerimden stok yapmadım, neyin iyi gelip gelmeyeceği belli değil sonuçta değişiriz belki diye.
İslak mendil almamistim ben de ona bakayim simdi 🥹 ben de stoklu almadim birer tane aldim hepsinden, mustelaya da yillarin markasi ve sertifikali diye guvendim ya insallah bebeklerimize iyi gelir 😍

Oy maşallah maşallah tosuncuk tam😍 ama artik kilo almalari yavaslayacakmis galiba.
Degerlerinin de normale dönmesi sevindirici olmus canım. Hep pozitif güzel haberler alalim hepimiz 🙏

Bizde esyalarini tamamlayalim da bende belki kasıma kalmadan yikama ütüleme islerini hallederiz diyorum.
Pudra pek lazım olmaz canım bence. Ben almayı düşünmüyorum.
Yavas yavas baslamak lazim kuzum, biz hazir olalim da onlar yine zamaninda gelsin 🥲🙏🏻

Maşallah çok sevindim canım 😍😍 benimde en son 28 haftada gittiğimde 1317 gram, 37 cm’di şu an kaç oldu acaba 🥹🥹
Kanka sen nasıl yükselttin peki ekstra bir şey yaptınmı, bu pervoş acıbademin gelirlerini benden sağlıyor herhalde 🤣🤣
Birde kızlar bebem ilk demiri aldığımdan beri maşallah aşırı hareketli ve enerjik, siz bana soruyorsunuz değişim var mı diye, demir bence direk bebeye gitti 😂😂 ben aynıyım çünkü
Asko baska bi doktora daha danistim, solgar gentle iron kullanmami onerdi gunde 2 tane ondan aliyorum baya toparladi beni 🥲

Aşko hiç anlatmıyorsun ha kontrolünü 😍😍 maşallah her şeyin yolunda olmasına çok sevindim 🧿🧿
Usg ile sancın olduğunu nasıl anladı acaba 🤔
Valla rahmin kasılmasını anladı sanırım usg ile. Canımmm bizim kontroller haftalık ve 5 dk lıkla oyüzden yoksa paylaşmaz mıyım 🥰🥰 kızımın eli kafasında derin düşüncelerdeydi yüzünü yakalayamadı hoca. Bu aradaaa sepideee meltemkidsle egebaby arasındaydık biz bi baktık meltemkids sitelerde mağazası var, eşim gitti bugün showroomda da varmış, aldı 🥹🥰 inşallah sonraki oda eşyasını annesi gezer alır 😍
1000146054.webp

Valla rahmin kasılmasını anladı sanırım usg ile. Canımmm bizim kontroller haftalık ve 5 dk lıkla oyüzden yoksa paylaşmaz mıyım 🥰🥰 kızımın eli kafasında derin düşüncelerdeydi yüzünü yakalayamadı hoca. Bu aradaaa sepideee meltemkidsle egebaby arasındaydık biz bi baktık meltemkids sitelerde mağazası var, eşim gitti bugün showroomda da varmış, aldı 🥹🥰 inşallah sonraki oda eşyasını annesi gezer alır 😍Eki Görüntüle 3656928
Ay tam bir piremses beşiği 😍😍😍 aşkım bende başta bakmıştım buna ama burdaki kızlar egebaby diyince onu alayım dedim 😍😍güle güle kullansın, içinde uyusunda büyüsün 😍😍 gelince kurulumdan sonra yorumlarını bekliyorum

İslak mendil almamistim ben de ona bakayim simdi 🥹 ben de stoklu almadim birer tane aldim hepsinden, mustelaya da yillarin markasi ve sertifikali diye guvendim ya insallah bebeklerimize iyi gelir 😍
Inşallah canım, ben de o mantıkla aldım bide yeğenlerimin üçüne de kullandık konak vs olmadı memnundular yani. Islak mendil içeriği en temizlerden fiyatı yüksek diğerlerinden an azından ilk 2 ay falan tam içime sinsin istedim, sonra pureseed e diğer yine içeriği temizlere geçeriz dedim 🥰

Valla rahmin kasılmasını anladı sanırım usg ile. Canımmm bizim kontroller haftalık ve 5 dk lıkla oyüzden yoksa paylaşmaz mıyım 🥰🥰 kızımın eli kafasında derin düşüncelerdeydi yüzünü yakalayamadı hoca. Bu aradaaa sepideee meltemkidsle egebaby arasındaydık biz bi baktık meltemkids sitelerde mağazası var, eşim gitti bugün showroomda da varmış, aldı 🥹🥰 inşallah sonraki oda eşyasını annesi gezer alır 😍Eki Görüntüle 3656928
Cok guzelmis buuu 😍 piremses yatagi

Inşallah canım demi ya birbirimizin güzel haberleri çok mutlu ediyo. Oyy sen hasret kaldın minnak kızına 🥹 sizin kavuşmalar ayrı güzel oluyo büyümüş oluyo 😍 Biz de rahim ağzı odaklı 🙈 Haftaiçi git bence, hafta ortasında dönmüş olur heralde doktorun 10gündü izni. Motivasyon olur sana da görmek minik kuşu 🤍

Ayy evet şimdi büyümüştür, eşim de çok heyecanlanıyor, onu göreceğiz kimbilir ne kadar büyüdü kızımız diyoruz🥰 Aşk bunlar aşk ya ☺️

Ay tam bir piremses beşiği 😍😍😍 aşkım bende başta bakmıştım buna ama burdaki kızlar egebaby diyince onu alayım dedim 😍😍güle güle kullansın, içinde uyusunda büyüsün 😍😍 gelince kurulumdan sonra yorumlarını bekliyorum
Egebaby i alacaktım ben de ikisini de görme şansımız yok sanıyodum kuzum, bunda görme şansı olunca eşim gitti bayağı tok dedi mobilyası, videolar attı bana 😅 kurulumu da onlar yapacak. Inşallah ben de beğenirim canlı da, yorum yaparım tabi gelince 🥰🥰

Back
X