• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
🤣🤣 tam doğru demiş eşin. Ben de bizimkini gönderdim sabah konuşuyoruz ben soruyorum o adama soruyo 🤣 Bide şimdi böyleyiz kuzum çocuk gelince nolucaz daha da çok korkuyorum 🙄 iyice hastalıklı ruh haline bürünmeyiz inşallah 🤣 yoğunluktan yorgunluktan bi salsak keşke ozaman 😅
Mükemmelliyetçi yanımı törpüleyeceğim derken benim geldiğim son = vernik güvenlik sertifikası ezberlemek 🤣

Mükemmelliyetçi yanımı törpüleyeceğim derken benim geldiğim son = vernik güvenlik sertifikası ezberlemek 🤣
🤣🤣 ayni sondayız kuzum vernik yüzünden kayından vazgeçtim ha vernik ha boyası dedim 😅 1 akşamım waterwipes mı pureseed mi ile geçti. Içeriğin aynı olduğuna karar verdiğim halde gittim güzelce kazıklandım 🤣 Halbuki ne yani okadar düşünecek ne var. babylovee babylovee desen gecenin 3ünde incia mi siveno mu 🤣🤣🤣

🤣🤣 ayni sondayız kuzum vernik yüzünden kayından vazgeçtim ha vernik ha boyası dedim 😅 1 akşamım waterwipes mı pureseed mi ile geçti. Içeriğin aynı olduğuna karar verdiğim halde gittim güzelce kazıklandım 🤣 Halbuki ne yani okadar düşünecek ne var. babylovee babylovee desen gecenin 3ünde incia mi siveno mu 🤣🤣🤣
Ay kahkaha attım içerik aynı ama güzelce kazıklandım 🤣 bunu normalde sepide sepide yapardı ya hahahaa

Kızlar kızımın emzik askısı geldi 😍

Eklentiler

• IMG_9058.webp
    IMG_9058.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 121
Bunun ham olanı da kayın ağacıymış kuzum ama üstünde vernik varmış, yani malesef ki hiçbirisi tam yüzde yüz sağlıklı değil, içimize de sinmeyecek 😕 egebaby ye de sorun bence onun kayın ağacı modelinde de vernik olup olmadığını. Eşim sormuş evet var demişler vernik. Aciliyeti yok zaten odanın beşiği alın da inşallah odaya sonra karar verirsiniz 🥰🥰
Aşkım ben egebabyde sirinm sirinm yazdığı sertifikası var diye biliyorum vernikli boyasında 🫠🫠

Herkese merhaba. Yeni konu da açtım ama burada belki daha dikkat çeker. Özelde doğum ücretleri hakkında İzmirde olanlar aldıkları fiyatları söyleyebiilir mi acaba içimizde izmirden varsa :)

Aşkım ben egebabyde sirinm sirinm yazdığı sertifikası var diye biliyorum vernikli boyasında 🫠🫠
Var ikisinde de, Meltemkidste de var kuzum o ☺️ işte demek istiyorum ki zaten sertifikalı ürünler biz niye bukadar çok araştırıyoruz 😅 pamlok sanki doğal kayın gibi yazmıştı boyasız olduğu için, onun için dedim boya yok vernik var onda da.

Var ikisinde de, Meltemkidste de var kuzum o ☺️ işte demek istiyorum ki zaten sertifikalı ürünler biz niye bukadar çok araştırıyoruz 😅 pamlok sanki doğal kayın gibi yazmıştı boyasız olduğu için, onun için dedim boya yok vernik var onda da.
Yanlış anlama bu arada ne olduğunu bilmiyorum saydığınız şeylerin 😆😆🤣🤣🤣, eşim baktıda söyledi ondan kulağımda kalmış

Kızlar bugun doktor kontrolum vardi, alt 12 gelei normale dönmüş şükür o anlik bişeydi herhalde 🥹
Hemoglobinim de 12ye yükselmiş, demir bakmadı ama o da yükseldi muhtemelen. zaten fark ediyordum hem halsizliğim hem saç dökülmem azalmıştı.
Bebitom 1,5 kg 39 cm olmuş biraz tosuncuk olacak gibi duruyor ama bakalım 😅
Canımmm ne güzel haberler almışsın maşallah😌
Kız evin ne güzel🥰🌺

Kızlar hediye yaptırmayı düşünenler ne için düşünüyorsunuz onu, mesela kolonya veya tatlış başka bişiler konuşulmuştu, bağış yapacak olanlar falan vardı. Ben onu niçin yaptıracağınızı anlamamıştım
Benim bir hafta önce alt ast normaldi ama kaşınmam var, pek de yapacak bi şey yok herhalde kaşımamaya çalışıyorum. Komşu teyze çatlarsın dedi sakın kaşıma dedi😢
Bazen bebek çok şiddetli vuruyor, ağrı oluyor yani o derece.. dinlenmeye çalışıyorum öyle olduğunda🤷‍♀️ Böyle bir şey yaşıyor musunuz siz
bebek bakım malzemelerinden nemlendirici, şampuan, pişik kremi gelmişti hediye mustelanındı onlar. Baktım içinde parfum var orda kabak gibi ortada😂 şu an nemlendiriciyi kendim kullanıyorum diğerleri için karar vermedim bakalım. Ama çook güzel kokuyor gerçekten

Yanlış anlama bu arada ne olduğunu bilmiyorum saydığınız şeylerin 😆😆🤣🤣🤣, eşim baktıda söyledi ondan kulağımda kalmış
Yok yok ne yanlışı biz nasıl kafayı böyle yedik ben orasındayım 🤣🤣 ikisinde de beyazlarda o sertifikalara sahip boya kullanılmış kuzum, ahşap renkli olan kayın diyolar doğal. E dedim vernik yok mu onda var vernikte hangi sertifika var aynı sertifika dedi 🤣 onu demek istiyorum. Bu detaylarda işimiz nee bizim. Vernik yok doğal kayın dese onu alacaktım beyaz istediğim halde 😅 ve bu kadsr detay normal değil artık bencee şekerim konu bu. Ürünlerden bağımsız bizim beyinler 😅

Canımmm ne güzel haberler almışsın maşallah😌

Kız evin ne güzel🥰🌺

Kızlar hediye yaptırmayı düşünenler ne için düşünüyorsunuz onu, mesela kolonya veya tatlış başka bişiler konuşulmuştu, bağış yapacak olanlar falan vardı. Ben onu niçin yaptıracağınızı anlamamıştım
Benim bir hafta önce alt ast normaldi ama kaşınmam var, pek de yapacak bi şey yok herhalde kaşımamaya çalışıyorum. Komşu teyze çatlarsın dedi sakın kaşıma dedi😢
Bazen bebek çok şiddetli vuruyor, ağrı oluyor yani o derece.. dinlenmeye çalışıyorum öyle olduğunda🤷‍♀️ Böyle bir şey yaşıyor musunuz siz
bebek bakım malzemelerinden nemlendirici, şampuan, pişik kremi gelmişti hediye mustelanındı onlar. Baktım içinde parfum var orda kabak gibi ortada😂 şu an nemlendiriciyi kendim kullanıyorum diğerleri için karar vermedim bakalım. Ama çook güzel kokuyor gerçekten
Çok teşekkür ederim arkadaşım 🤍🍀
Ben çikolata ve zeytin fidanı düşünüyorum. Bir de TEGV ya da TEMA'ya bağış. O da hem oğlumun dünyaya gelişini kutlamak için hem de gelen misafirlerimiz adına doğaya ya da eğitime bir katkı anlamında 🌸

Eşime banyo için fan ısıtıcı bakıyorum dedim geçenlerde araştırma yaparken, oda salonda aldırırız ortada banyoda aldırmayız ne var ki dedi, adamın travmaları tetikleniyor 🫠😆😆
Bu arada ekleme yapıyorum ayşe ebe bunu paylaşmış
Kumtel LX-6331Fanlı Isıtıcı - Bej
Walla bende eşin gibi düşünüyorum kuzum ☺️ Bizi salonda yıkadılar çok şükür sağlıklıyız bi sorun yaşamadık 😂
Fuzuli masraf geliyor bunlar bana. Eşin haklı bence 😃

Bunun ham olanı da kayın ağacıymış kuzum ama üstünde vernik varmış, yani malesef ki hiçbirisi tam yüzde yüz sağlıklı değil, içimize de sinmeyecek 😕 egebaby ye de sorun bence onun kayın ağacı modelinde de vernik olup olmadığını. Eşim sormuş evet var demişler vernik. Aciliyeti yok zaten odanın beşiği alın da inşallah odaya sonra karar verirsiniz 🥰🥰
Kuzu verniklisi de var ama ham olarakta satılıyor ben ham olanı düşündüm 🥰 ya tabi ki zararlı şeylerden %100 koruyamayız ama bile bile ladeste olmak istemedik ne bileyim 🤷‍♀️ en azından yenidoğan zamanı ne kadar koruyabilirsek işte 😢 bende waterwipes alıcam bu arada 😅 kazıklananlara +1 🫠
Ufff yemin ederim didiklemekten öleceğiz 🤣 bıhtım bıhtımmm 🙈 bizim mobilyacı da ptesi gelip bakın demiş boya ve kulp seçimi için. Bu arada boya konusunu araştırmıştım ben kızlar voc içermeyen, kurşun ve formaldehit olmayan, EN 71-3, ASTM D-4236 sertifikalarına sahip olan boyalar bebek için uygunmuş. Bir de masif ahşap ya da mdf üzerine yapılırsa bu gayet uygunmuş. 🥳
Yani benim gibi boyalı olsun istiyorsanız buna dikkat ederek alabilirsiniz 🍀
Aynen kuzum ama sıkıntı şu ki mobilyanın kendisi de ahşap değilse formaldehit salıyormuş 🤷‍♀️ ama yaklaşık 1-2 yıl içerisinde saldığı formaldehit sıfırlanıyor, yani o yüzden evimizdeki mobilyalardan dolayı bir problem yok yeni alınan özellikle mdf mobilyalarda oluyormuş. Suntalam ya da yongalam o konuda daha sağlıklıymış ama mdf çok daha pahalıya satılıyor daha dayanıklı olduğu için. 2 gündür kafam bir milyon oldu bunları araştırmaktan 🤣 o yüzden ne alsak maruz kalacak ama en aza indirgemeye çalışıyoruz bir şekilde

Kuzu verniklisi de var ama ham olarakta satılıyor ben ham olanı düşündüm 🥰 ya tabi ki zararlı şeylerden %100 koruyamayız ama bile bile ladeste olmak istemedik ne bileyim 🤷‍♀️ en azından yenidoğan zamanı ne kadar koruyabilirsek işte 😢 bende waterwipes alıcam bu arada 😅 kazıklananlara +1 🫠

Aynen kuzum ama sıkıntı şu ki mobilyanın kendisi de ahşap değilse formaldehit salıyormuş 🤷‍♀️ ama yaklaşık 1-2 yıl içerisinde saldığı formaldehit sıfırlanıyor, yani o yüzden evimizdeki mobilyalardan dolayı bir problem yok yeni alınan özellikle mdf mobilyalarda oluyormuş. Suntalam ya da yongalam o konuda daha sağlıklıymış ama mdf çok daha pahalıya satılıyor daha dayanıklı olduğu için. 2 gündür kafam bir milyon oldu bunları araştırmaktan 🤣 o yüzden ne alsak maruz kalacak ama en aza indirgemeye çalışıyoruz bir şekilde
Çok haklısın kuzun nekadar koruyabilsek okadar iyi tabi 🫠 insan hiç kıyamıyo minikolara

Baktıklarımı size de atayım bu arada bazıları yerel mağazalar ama fikir olsun. Fiyatları 40 bin ile 75 bin tl arasındaydı.

Eklentiler

• b9bdc873-1f37-4f9d-9a76-4e861366f4ef.webp
    b9bdc873-1f37-4f9d-9a76-4e861366f4ef.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 92
  • b0cb7d42-29d0-4c82-8d14-07638c397df6.webp
    b0cb7d42-29d0-4c82-8d14-07638c397df6.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 2e59c433-0de5-4bfb-88e8-b1f5b5ed0f07.webp
    2e59c433-0de5-4bfb-88e8-b1f5b5ed0f07.webp
    31 KB · Görüntüleme: 65
  • a706b415-c874-43df-8f34-ca9a43a5365c.webp
    a706b415-c874-43df-8f34-ca9a43a5365c.webp