- 23 Ekim 2024
- 6.477
- 10.920
- 163
- Konu Sahibi annabelica
- #42.521
Bende ediyorum kankaDogurduktan sonraki fikirlerini de cok merak ediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ediyorum kankaDogurduktan sonraki fikirlerini de cok merak ediyorum![]()
Modern tıpın güzellikleriBundan sonra Tüm çocuklarımda beni aralık ayı annelerinde göreceksiniz![]()
Hangi burç olmasını istediğini söyleModern tıpın güzellikleritransfer zamanı insanın elinde olunca
![]()
Valla rahmin kasılmasını anladı sanırım usg ile. Canımmm bizim kontroller haftalık ve 5 dk lıkla oyüzden yoksa paylaşmaz mıyımkızımın eli kafasında derin düşüncelerdeydi yüzünü yakalayamadı hoca. Bu aradaaa sepideee meltemkidsle egebaby arasındaydık biz bi baktık meltemkids sitelerde mağazası var, eşim gitti bugün showroomda da varmış, aldı
inşallah sonraki oda eşyasını annesi gezer alır
Eki Görüntüle 3656928
Kuzumm ben birebir gördüm bu beşiği çok beğenmiştim bence çok iyi bir tercih olmuşEgebaby i alacaktım ben de ikisini de görme şansımız yok sanıyodum kuzum, bunda görme şansı olunca eşim gitti bayağı tok dedi mobilyası, videolar attı banakurulumu da onlar yapacak. Inşallah ben de beğenirim canlı da, yorum yaparım tabi gelince
![]()
İnsanlar büyütmek için sipora gidiyor her günKızlar 32+3 Göbek dumpı
Kalca popo kısmı çok büyümemiş mi ya böyle değildi kız bebek böyle mı yapıyor?![]()
kuzu öncesini bilmiyoruz kiKızlar 32+3 Göbek dumpı
Kalca popo kısmı çok büyümemiş mi ya böyle değildi kız bebek böyle mı yapıyor?![]()
Aaa süper kuzum görmenee ve beğenmene çok sevindimKuzumm ben birebir gördüm bu beşiği çok beğenmiştim bence çok iyi bir tercih olmuşbizim yatak biraz yüksek standart değil o yüzden egebaby düşünüyoruz bizde, onun yüksekliğini istediğin gibi ayarlıyorsun çünkü
Vallahi zaman gecmiyor bide heyecan geliyor hepsi geliyor üst üste. HahahSorma bizim de dün geçti saatler geçmedi, ama bak iyi sen çıkarmışsın 10güne ben onu beceremedimalsam mı almasam mı dedim yinr haftasında gittim
Hocaya dedim hocam zararı var mı ultrasonun hemdee çok dedi güldü hani 2 haftaya çıkar artık der gibi
tabiki zararı yokmuş çok şükür zaten 5 dk bile sürmüyo napim.
Harvardlı bilim insanları yay ve oğlak burçları başarılı olura getirmiş kızlar hadi yine iyi bebelerimiz
Çok güzelsin maşallah senin şu karşıdan muck pozuna bayılıyorumKızlar 32+3 Göbek dumpı
Aynen kalp atımını bi detaylıda dinlemiştik bir de geçen hafta yeni aletiyle kısa okadar. 2 hafta der bence yine canım, sağlıklı geçsin de muayene inşallahVallahi zaman gecmiyor bide heyecan geliyor hepsi geliyor üst üste. Hahahdeidgin gibi canım 5 dakika bakiyor max zaten. Birde kalp atışı cok dinletmiyor ya o yüzden bende endise etmiyroum. Kalp atışı dinlendiginde bebise biraz ısı gidiyor.
Bakalim bizim sonraki randevuyu ne zamana diyecek![]()
Kuzu 2 gündür ona karar vermeye çalışıyoruzAaa süper kuzum görmenee ve beğenmene çok sevindim56 cm ayarı oluyo bizim yatağa
egebaby de çok güzel zaten bu sabah kahvaltıya kadar onu alıyoduk
odayı naptın sen bu arada, beğenebildin mi
Harvardlı bilim insanları yay ve oğlak burçları başarılı olura getirmiş kızlar hadi yine iyi bebelerimiz
Bunun ham olanı da kayın ağacıymış kuzum ama üstünde vernik varmış, yani malesef ki hiçbirisi tam yüzde yüz sağlıklı değil, içimize de sinmeyecekKuzu 2 gündür ona karar vermeye çalışıyoruzyaniii siteleri filan gezdik beğendiklerimizde oldu ama mobilyalarda bebek için uygun boya kullanılmıştır demesine rağmen biraz araştırınca öyle olmadığını, ayrıca formaldehit salınımının yüksek olduğunu gördük :/ sağlık açısından emin olamıyoruz. Egebaby nin ham olanını alacağız o zaten kayın ağacındanmış o yüzden sağlık açısından bir problem yok. Odası içinde yine masif bir şifonyer alabiliriz büyük yatağa sonra geçeriz dedik. Ama tam karar verebilmiş değiliz. Ya da tamamen masif oda takımı alacağız. Önümüzdeki bir kaç gün daha düşünüp karar vereceğiz.
Ufff yemin ederim didiklemekten öleceğizBunun ham olanı da kayın ağacıymış kuzum ama üstünde vernik varmış, yani malesef ki hiçbirisi tam yüzde yüz sağlıklı değil, içimize de sinmeyecekegebaby ye de sorun bence onun kayın ağacı modelinde de vernik olup olmadığını. Eşim sormuş evet var demişler vernik. Aciliyeti yok zaten odanın beşiği alın da inşallah odaya sonra karar verirsiniz
![]()
Hiç sormaaa ya herkes mi böyle biz bu gruba mı böyle denk geldik acabaaUfff yemin ederim didiklemekten öleceğizbıhtım bıhtımmm
bizim mobilyacı da ptesi gelip bakın demiş boya ve kulp seçimi için. Bu arada boya konusunu araştırmıştım ben kızlar voc içermeyen, kurşun ve formaldehit olmayan, EN 71-3, ASTM D-4236 sertifikalarına sahip olan boyalar bebek için uygunmuş. Bir de masif ahşap ya da mdf üzerine yapılırsa bu gayet uygunmuş.
Yani benim gibi boyalı olsun istiyorsanız buna dikkat ederek alabilirsiniz![]()
Maşallah canımKızlar 32+3 Göbek dumpı
Bence yoktur yaHiç sormaaa ya herkes mi böyle biz bu gruba mı böyle denk geldik acabaakim aldığı kaliteli güzel beşiğin boyasını verniğini bukadar sorgular
beşik mdf ve dediğin sertifikaları da var kuzum
aaa süper boya ve kulp seçimine geldiyseniz
![]()
Bence yoktur yabazen gerçekten hastalıklı gibi görüyorum kendimi
geçen gün hazır mobilyacılara bakarken ben bu sertifikaları falan sorguluyorum adamlar bakıyor saf saf. Mağazadan çıktık eşim dedi ki adamlar montessori yatak satıyor ama montessoriden haberleri yok hepsi yüksek baza gibi sen gelmiş verniğin bilmem ne sertifikası var mı diyorsun
![]()