Normal doğuma kendi doktorun gelmiyor canım. Nöbetçi doktor kimse o oluyor. Ama benimki suni sancıyla olduğu için doktorum kendi nöbetinde çağırmıştı. Sezaryen olacaksa kendi doktorun randevu veriyor. Ben ilk açıklık kontrolümü yaptıktan sonra doktorumu görmedim. Ebeler doğum yaptırıyor aksi bir durum olursa doktora haber veriyorlar. Senden sorumlu bir ebe var. O ebe sürekli nst açıklık kontrolü için ilgileniyor. Açıklık tam olup doğum başlayınca da tepemde 10 tane falan ebe dolmuştu odaya

bebek doğunca çocuk hemşiresi devraldı bebeği. Bebeğini yanında hazırlıyorlar aşısı solunum testi nabzı vs muayenesi yapılıyor. Bebeğin hep yanında oluyor. Odaya kucağında götürüyorsun. Bir ara çocuk doktoru da geldi odaya o sırada benim dikişlerim falan oluyordu. Bebişi verdiler kucağıma hepsi dağıldı odadan. Çişini yapınca haber ver dediler odama çıkardılar sonra. Emzirme yardımı için de bir ebe geldi bi ara. Ama biz kızımla baya yapışmıştık bile çoktan

Sabah doktor gelip iyi misin dedi süperim dedim. Onun dışında hiç doktor yoktu doğum sürecimde

Çok güzel bir organizasyonları var. Personelin görev paylaşımı profesyonelliği bana çok güven verdi. Doğum odası da yattığım oda da çok güzel temizdi. Bir de hastanenin yoğun bakımı falan bunlar olumlu noktalar. Benim bakış açımdan hiç bir olumsuzluk yoktu. Ama hastaneden ne beklediğinle ilgili bişey bu biraz da