• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
kızlarr, gelemedim buralara, kızımın eşyalarını döktüm yıkıyorum, etiketlerini kestim, kendime aldığım iç çamaşırları vs onları da kestim, attım yıkadım hepsini ütüleyip kaldıracağım, ya ben kurutma makinesine atmayı düşünüyorum, siz atacak mısınız? Sonuçta hep tele seremem ya kıyafetleri 😒
Ben ilk kıyafetlerini yıkadığımda hepsini tellere asmıştım sonra zamanla zaten çok vakitte kalmayacağı için kurutmaya attım gitti ama bazıları çekme de yapıyor

Kızlar ben göbekte ufak bi çatlak görür gibi oldum günde 2ye çıkardım yağlı pehlivanlığı 🥹😬
Sabahları lierac akşamları bio oil kullanıyorum şimdi, sizde bu durumlar nasıl 🥲
Benim oğlumda catlatmişti bunda da çatladı bence yapısal bir şey biraz da yaaa benim vücudum çok meyilli ama zamanla o çatlaklar beyazliyor merak etmeyin

Eklentiler

• IMG_2775.webp
    IMG_2775.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 64
Canım bizim hastanede doğumdan sonraki gün bir çekim oluyor ben onun için bir tulum, şapka takım yaptırdım ama 3 parça öyle çoklu değil anı kalsın sonra da saklarım diye. Eldiven, şapka, tulum 1000 ve takı yastığı 900 liraydı isim işlemeli hepsi 🌸
Canım işte bende çekim yaptıracaktım ama çok yüksek fiyatlar mecburen vazgeçtim. Etrafta olanlardan rica edicem cep telefonuyla çeksinler diye artık olduğu kadar🙁 İşte böyle olunca hevesim kırıldı kıyafet konusunda. Beyaz lohusa takımı alcaktım kızıma da isimli tulum şimdi gereksiz mi kaldı artık diye düşünüyorum

Kızlar ben göbekte ufak bi çatlak görür gibi oldum günde 2ye çıkardım yağlı pehlivanlığı 🥹😬
Sabahları lierac akşamları bio oil kullanıyorum şimdi, sizde bu durumlar nasıl 🥲

Canım ben çatlamadım henüz, her akşam çeşitli yağlarla ama ben genetik olduğunu düşünüyorum, bazıları yağlansa da çatlıyormuş, bakalım henüz yok ben de 😍

Canım ben de bu gibi şeylere çok fiyat vermek istemedim açıkçası ama hatıra kalması açısından isimli sade bir set yaptırmaya karar verdim. Yaptırdığım yer 5 günde hazırlayıp kargoya veriyor o yüzden burayı seçtim. Hem de fiyatı da gayet uygun. 3gün önce sipariş verdim. Tulum,şapka,eldiven 450TL. Hem kızıma Hem oğluma yaptırıyorum. Beğendiğim seti yapaz zeka ile kızımın ismine uygun hazırlattım mesela bak istersen bi. Yastık istemedim ama ben. İnstagram adresini de paylaşıyorum.

Çok teşekkür ederim canım ♥️
Sen peki gecelik olarak takım aldın mı aldıysan atar mısın

Canım işte bende çekim yaptıracaktım ama çok yüksek fiyatlar mecburen vazgeçtim. Etrafta olanlardan rica edicem cep telefonuyla çeksinler diye artık olduğu kadar🙁 İşte böyle olunca hevesim kırıldı kıyafet konusunda. Beyaz lohusa takımı alcaktım kızıma da isimli tulum şimdi gereksiz mi kaldı artık diye düşünüyorum
Niye öyle düşünüyosun kuzum, ablamda fotocu olduğu halde inan bizim çektiğimiz fotolar çokk daha güzeldi 😍 isimli tulumda yaptır kendine de al kıyafet hevesini kursağında bırakma sakın. Ben paket almadım hastaneden, ekte fotocu tutmayı düşünmüyorum pek. İçeride hemşire, doktor vb çeker doğumda, dışarıda ablam, kız kardeşim çeker herşeye de özeniyorum. Ben rahat edemem fotocuyla yapay poz veririm zaten🙈🙈 yeni telefonların kameraları da çok iyi.

Niye öyle düşünüyosun kuzum, ablamda fotocu olduğu halde inan bizim çektiğimiz fotolar çokk daha güzeldi 😍 isimli tulumda yaptır kendine de al kıyafet hevesini kursağında bırakma sakın. Ben paket almadım hastaneden, ekte fotocu tutmayı düşünmüyorum pek. İçeride hemşire, doktor vb çeker doğumda, dışarıda ablam, kız kardeşim çeker herşeye de özeniyorum. Ben rahat edemem fotocuyla yapay poz veririm zaten🙈🙈 yeni telefonların kameraları da çok iyi.
Canımmm ♥️ çok teşekkür ederim.
Gerçekten msjın bana çok iyi geldi. 🌹

Canımmm ♥️ çok teşekkür ederim.
Gerçekten msjın bana çok iyi geldi. 🌹
Ne mutlu bana ozaman canım 🌸 Grubun en az yarısında da yoktur özel fotocu çekimi. Çektiririz telefonlarla mis gibi önemli olan o anılar 🥰 ki isimli tulum hastanede değil illa eve getirir beşiğine koyar en güzel fotoları kendimiz de çekeriz 😍

Yine harika bir anniş ve harika bir göbüş 🤩 maşallahhh. Yalnız cidden benim göbek yayvan kız olduğu için demek 🥰
Ay sağol bebişim ❤️Hurafe mi bilmiyorum ama kız bebekte basen büyür göbek yayvan olur derler erkekte de sivri, cidden öyle galiba 😍🤷‍♀️
Ayyy annem hamileligimde catlamadim diyo ama ben de Pamlok Pamlok gibi sadece gobege aliyorum direkt o yuzden catlicam gibi geliyo bi noktadan sonra 🥹
Benim annemde tam tersi aşırı çatlamış ben o yüzden tırsıyorum 😬
difembahyaa difembahyaa yazdıktan sonra aklıma geldi. Biz bu bebişlerin kıyafetlerini hep telde mi kurutucaz ya kurutma makinesinde çekme ihtimali çok mu yüksek? 🤔
Benim attığım hiç bir kıyafet çekmedi kuzu ama bebek kıyafetleri zaten minicik olduğu için sanırım bende yenidoğanken kurutma kullanmayacağım

Ay sağol bebişim ❤️Hurafe mi bilmiyorum ama kız bebekte basen büyür göbek yayvan olur derler erkekte de sivri, cidden öyle galiba 😍🤷‍♀️

Benim annemde tam tersi aşırı çatlamış ben o yüzden tırsıyorum 😬

Benim attığım hiç bir kıyafet çekmedi kuzu ama bebek kıyafetleri zaten minicik olduğu için sanırım bende yenidoğanken kurutma kullanmayacağım
Hangi programda kuruttun canım ve kurutma makinenin markası ne bizlere de örnek olsun bi arkadaş pamuklu programda kuruttuğunu hiç çekmediğini yazmış

Back
X