• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar bugün bebeğim hep sağ tarafımda hissediyorum. Tekme değil de tarif edemiyorum bişeyler oluyo orda bi dalgalanma sonra geçiyor. Bu arada bebeğim bi tık yukarı çıktı sanki .sizde de oluyor mu bu haftalarda 😊
evet aynı şekil benimkide hep sağ tarafta oyüzden sağ tarafa yatamıyorum pek hep sol genelde😅

Kızlar bugün bebeğim hep sağ tarafımda hissediyorum. Tekme değil de tarif edemiyorum bişeyler oluyo orda bi dalgalanma sonra geçiyor. Bu arada bebeğim bi tık yukarı çıktı sanki .sizde de oluyor mu bu haftalarda 😊
Benim hep solda hareket ederdi ama bu ara sağada kayıyor belirgin şekilde 🤓 bu gün yukarda hissettim hep

evet aynı şekil benimkide hep sağ tarafta oyüzden sağ tarafa yatamıyorum pek hep sol genelde😅
Kuzu sen anne yanı yatağı aldın mı ?
Ben aldım içindeki sünger çok ince ayrıca yatak almalıyım sence nasıl bişey alabilirim buna ben ??

Eki Görüntüle 3657340
Kızlar merhaba okul açıldı açılalı buraya gelemedim asla zaman bulamıyorum hem oğlumu bırakıp gitmek onu alıştırmak çok zorladı hem de bebeğimin pozisyonu ters olduğu için ben aşırı zorlanıyorum 31.haftaya yeni girdim devamı nasıl gelecek bilmiyorum 😏 Ayrıca oğlum hala bu şekilde ayağımda uyuyor ikinci çocuğu bekleyip aralarında yaş farkı az olanlar nasıl yapıyorsunuz 🤷‍♀️ Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Ben de oğlumu bu şekilde uyutuyorum ama babasıyla uyuyor ben ayrı odada uyuyorum eşim beni gece kaldırmıyor Allah'tan biraz dinlenmiş oluyorum. Çünkü gün boyu kudurukluk tavan olduğu için benimde enerjim kalmıyor artık.

Kızlar konudan bağımsız bir şey soracağım yaşayan var mı acaba diye. 1-2 haftadır el parmaklarımda aşırı ağrı var özellikle geceleri böyle kapatıp açtığımda kramp girer gibi oluyor ama çok fena ağrıyor. Yaşayan var mı acaba
valla kuzum ben 3 aydır öyleyim biliyor musun hemde.benim.surekli uyuşuk ama senin uyuşuk yok o yüzden magnezyum eksikliğindendir. El bilekleri var eczaneden alabilirsin gece takıyorum ben canım ama maalesef çaresi yok, ben parmaklarımı hissetmiyorum artık inşallah senin de öyle olmaz. Ama ağrısını alır mutlaka

Kuzu sen anne yanı yatağı aldın mı ?
Ben aldım içindeki sünger çok ince ayrıca yatak almalıyım sence nasıl bişey alabilirim buna ben ??
kuzum ben daha almadım anne yanı yatağı ama normal odasında yatağı var onu paylaşabilirim, birde eğer inceyse için rahat etmiyorsa anne yanı yatağın içine böyle bişey alabilirsin onuda ekliyorum aklıma bu geldi bilemedim☺️
Babynest Yatak - Ortopedik Yastık Pike Ve Pamuk Kumaş Gökkuşağı - Fiyatı, Yorumları

Eklentiler

• IMG_2427.webp
    IMG_2427.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 49
kuzum ben daha almadım anne yanı yatağı ama normal odasında yatağı var onu paylaşabilirim, birde eğer inceyse için rahat etmiyorsa anne yanı yatağın içine böyle bişey alabilirsin onuda ekliyorum aklıma bu geldi bilemedim☺️
Babynest Yatak - Ortopedik Yastık Pike Ve Pamuk Kumaş Gökkuşağı - Fiyatı, Yorumları
Olacağını bilsem hiç düşünmeden alırım bizim beşiğin iç kısım şekli biraz kıvrımlı gibi bilemedim favorilere ekledim kuzu yarın satıcıya sorayım bakayım fiyatı da uygunmuş sağol canım benim 💞

Ağrı mı yoksa kramp mı? Bende kramp yok ama özellikle yatınca ya da yürüyünce parmaklarım şişiyor ve hareket ettirmekte katlamakta zorlanıyorum. Onun ağrısı oluyor yani bir süredir. Ama kramp gibi değil benim dediğim
Kuzum benim ağrıyan el parmaklarım ve gerçekten artık kramp mı ağrı mı ayırt edemiyorum hiçbir şey yapmasam bile ağrıyor ☹️

Ay çok güzel, sağlıkla giysin inşallah 😍 ayyy sana da daha cicili bicili bir şey lazım unut pijamayi 🤣
Kanka boyumuz 10 cm fark var kiloda ben doğuma kadar 76 olurum şu an 70 çünkü, sen depend alıp denedin mi
Kuzu L aldım ama denemedim hiç ya dur kız bugün eve gelince bir tane deniyim öyle söylerim sana ama boysal bir sorun olacağını düşünmüyorum ya ben yorumlara bakıp bedeni almıştım çünkü
Benim ki hiçbişey söylemedi🤦‍♀️ 4 hafta dolunca kendim gideyim bari. Evet iyiymiş seninki canım. Kan idrar da şuana kadar hiç almadılar orada, istemediler de. Ben kendim veriyorum 😅
Kuzumm tam 1 ay koyuyorlar üstüne 4 hafta yani sen kendin hesapla git 🌸
Benim de oluyor ama sabahları oluyor veya gece sabaha doğru tuvalete falan kalktığımda fark ediyorum özellikle yüzük parmaklarım daha bi farklı ağrıyor ödem topluyor muhtemelen o yüzden oluyor bu ağrılar benimki gün içerisinde hareket ettirdikçe yok oluyor
Ah evet evet tam böyle bazen gece kalkıyorum uyuşukluktan hissizleşmiş sanki 🥹 artık yüzük takmiyim ya
valla kuzum ben 3 aydır öyleyim biliyor musun hemde.benim.surekli uyuşuk ama senin uyuşuk yok o yüzden magnezyum eksikliğindendir. El bilekleri var eczaneden alabilirsin gece takıyorum ben canım ama maalesef çaresi yok, ben parmaklarımı hissetmiyorum artık inşallah senin de öyle olmaz. Ama ağrısını alır mutlaka
AA canım çok teşekkür ederim bilekliğe mutlaka bakacağım. Aslında benim hatam magnezyumu aksattım bu ara, pek fayda görmeyince içmedim ben de ondan olduğunu düşündüm ve dün yeniden düzenli içmeye başladım. Hatta önce telefondan sebep mi diye düşündüm ama telefonu hep sağ elle kullanırım sol elim de aynı şekilde ağrıyor.

Kuzum benim ağrıyan el parmaklarım ve gerçekten artık kramp mı ağrı mı ayırt edemiyorum hiçbir şey yapmasam bile ağrıyor ☹️
Ben de elden bahsetmek istedim canın ama yürüyünce dediğim için ayak gibi oldu 😅 ellerim şişiyor ve katır kutur oluyor sanki, katlayamıyorum parmaklarımı, sinir bozucu bir his oluyor. Ama ödemden, şişlikten olduğunu biliyorum. Sürekli aç kapa yapıp, bilekten döndürerek kan dolaşımını artırmaya çalışıyorum. İşe de yaramıyor gerçi ama olsun 😂

Ben de elden bahsetmek istedim canın ama yürüyünce dediğim için ayak gibi oldu 😅 ellerim şişiyor ve katır kutur oluyor sanki, katlayamıyorum parmaklarımı, sinir bozucu bir his oluyor. Ama ödemden, şişlikten olduğunu biliyorum. Sürekli aç kapa yapıp, bilekten döndürerek kan dolaşımını artırmaya çalışıyorum. İşe de yaramıyor gerçi ama olsun 😂
Hahaha hepimizin aynı yeri ağrıyor ama hiçbirimiz tam olarak tarif edemiyoruz 🤣

Günaydın kızlar, iyi haftalar 🌸 (sabah uyku sersemi dan diye cevaplar yazmışım günaydın demeden 🙈)
Grip aşısı olan arkadaşlarım hangi aşıyı vuruldu acaba? Ben influvac tetra isimli aşıyı ayarladım bugün aile hekimine yazdırıp hemen alacağım sizinkileri merak ettim ve bir yan etkisi oldu mu ağrı sızı

Günaydın kızlar, iyi haftalar 🌸 (sabah uyku sersemi dan diye cevaplar yazmışım günaydın demeden 🙈)
Grip aşısı olan arkadaşlarım hangi aşıyı vuruldu acaba? Ben influvac tetra isimli aşıyı ayarladım bugün aile hekimine yazdırıp hemen alacağım sizinkileri merak ettim ve bir yan etkisi oldu mu ağrı sızı
Günaydın canım🌸
Ben Waxigrip olan aşıdan oldum canım 😊 doktorum onu önermişti o nedenle onu oldum.
Senin aşın da şifa olsun 🙏
Ek olarak ağrı sızı cok birsey olmadi sadece biraz kol ağrısı oldu birkac gün.

Günaydın canım 🥰
Aşı hakkında bilgim yok sen antikorlara kadar bi araştır kızlar yazana kadr durmazsın zatn 😁😁

Back
X