• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Benim sorunum 30Eylül de ilk dozu oldum 4 hafta geçmesi gerekiyormuş ya 32 olucam nerdeyse olabildiğim zaman. 30la 32 de olmanın farkı olacağını sanmıyorum da sorarız yine 🥰 Benim 24 25 arası biraz sancı ağrı olmuştu, o ara aşıma da odaklanmadı pek hoca oyüzden 28 de yaptırdım
Anladım kuzum ama bu aşıların haftası zaten 28-32 ydi galiba. Ama senin riskli durumun var tabi sormakta fayda var haklısın ✨🤍

Kızlar geçen kontrole gittiğimde bana sordu doktor 2. Dozunu oldun mu diye bende haftaya olacağım dedim tamam ol onu dedi bence ol der size de babylovee babylovee K _Kestane_
Bende ol der diye tahmin ediyorum canım aynen. Bakalim sonraki kontrolde soracagim. Bakalim sende etkileri olacak mı 2.dozun paylas bizimle💗

Benim sorunum 30Eylül de ilk dozu oldum 4 hafta geçmesi gerekiyormuş ya 32 olucam nerdeyse olabildiğim zaman. 30la 32 de olmanın farkı olacağını sanmıyorum da sorarız yine 🥰 Benim 24 25 arası biraz sancı ağrı olmuştu, o ara aşıma da odaklanmadı pek hoca oyüzden 28 de yaptırdım
Benimde 2.doz aşıyı olmam 31.hafta olacak. Bakalim ne diyecek doktorumuz.
Bakalım kahramanımızı önümüzdeki bölümlerde neler bekliyor😅

🌹 Sağol canım toparlicam bende biliyorum dediğin gibi enerjim az biraz düzelcez inşallah 😊 dediğin gibi canım tulumda mantıklı 😍
Toparliycaz tabii biz süper anneleriz😍😍
Ay bir saglikla dogsunlar da vaktinde, deneye deneye bebisler neyi seviyor neyde sıcaklamiyor neyde daha rahatlar keşfedicez artik. Bizde onlarla ogrencez 😍

Ay sistemin resmen açıkları var yaa😅
Benim asm doktoru mesela yazdi not düştü 3.trimester diye ama ben gayet para ödeyip aldım 😅
Neyse şifa olsun hepimize 🙏😍
Ay cidden her şeyde olduğu gibi bunda da ikilik olmasa şaşıracaktım 😬😬 birebir aynı işlem nasıl iki farklı sonuç olabiliyor neyse sorgulamıcam 🫤
Bende ol der diye tahmin ediyorum canım aynen. Bakalim sonraki kontrolde soracagim. Bakalim sende etkileri olacak mı 2.dozun paylas bizimle💗
İlkinde hafif kol hassasiyeti dışında bişey olmamıştı, bunun olursa yazayım kuzum 🫶🏻

Ay cidden her şeyde olduğu gibi bunda da ikilik olmasa şaşıracaktım 😬😬 birebir aynı işlem nasıl iki farklı sonuç olabiliyor neyse sorgulamıcam 🫤

İlkinde hafif kol hassasiyeti dışında bişey olmamıştı, bunun olursa yazayım kuzum 🫶🏻
Bende sorgulamadim valla😅 burdan baska arkadasimiz da ayni senin gibi ucretsiz aldi mesela gebelik kodu notu düşüldükten sonra. Ben doktoruma her ikisini de söyledim ama olmadi eczaci hamile olduguma ve 3.trimesterde olduguma dair kadın doğum doktorumdan rapor istedi, he canım oldu dedim bende😅 ugrasmaya degmez deyip ücret karşılığı aldık bizde. Çok sorgulamamak lazim artik😅

Tamam canım inşallah yine rahat gecirirsin 😍🙏

Ikimize farklı cevaplar verirmiş bide ne gülerim 🤣🤣 hocamız şurda şöyle konuştuğumuzu bilsee🙈
Ahshahsh😅😅 ay cidden komik olur😅
Ama hic sanmıyorum bizim doktorun dogrusu tek 😍
Ayy bilmesin bilmesin🙈
Canım hocamm. Ben çok seviyorum yaa 😅 sacma sapan sorularimla bunaltsam bile gayet sakince beni cevapliyor ya orda bi kalbim eriyor🙈😅😅

Ahshahsh😅😅 ay cidden komik olur😅
Ama hic sanmıyorum bizim doktorun dogrusu tek 😍
Ayy bilmesin bilmesin🙈
Canım hocamm. Ben çok seviyorum yaa 😅 sacma sapan sorularimla bunaltsam bile gayet sakince beni cevapliyor ya orda bi kalbim eriyor🙈😅😅
Hiç sorma acaba hangimizin soruları daha saçma merak ettim 🤣 Hoca dediki bana bi konuda şimdi chatgptye yazıp soruyosun demi, eşim dediki yok hocam makale okuyo sürekli, hoca dediki her dergiyi makaleyi okumuyoruz biz, hocam takip ettiğiniz dergileri öğrenebilir miyim bende onları okurum dedim 🤣🤣🤣🤣 kahkahayı patlattı adam

Hiç sorma acaba hangimizin soruları daha saçma merak ettim 🤣 Hoca dediki bana bi konuda şimdi chatgptye yazıp soruyosun demi, eşim dediki yok hocam makale okuyo sürekli, hoca dediki her dergiyi makaleyi okumuyoruz biz, hocam takip ettiğiniz dergileri öğrenebilir miyim bende onları okurum dedim 🤣🤣🤣🤣 kahkahayı patlattı adam
Adam diyecek bunların benim koltuğumda gözü var diye 😂
Valla bence ikimizde yarışırız saçma sorularda bence 😂 doktor olmakta zor. Düşünsene ikimiz gibi günde 5 hamile gelse 💃🏻💃🏻😂

Sen hepimizden önce doğuracan sanırım 💐😂 en önde sensin gördüklerimden bide ilkin normalmiydi canım senin kilonda çok iyi boyun uzun senin sanırım resimlerden gördüğüm kadarıyla belli bile etmiyor boyun
evet ilk doğuranlardan olcam bende galiba takvime göre öyle duruyor birde ilkini normal doğurdum 38.haftalıkken sancım geldi bakalım😂 sen kac haftalıksın canım?🥰
boyum uzun değil normalim bence 162cm boyum🤣 sen kac lg aldın kuzum toplam?

Kızlar aşımı olup mesajlara döneceğim 😍 benim zar zor 1 tane bulduğum grip aşısına gösterdiğim ihtimam 🤣 buz aküleriyle taşıyorum 🙈

Eklentiler

• 1000159582.webp
    1000159582.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 36
Ben geçem gittiğimde doktora sordum bunu 😂 65 kilo çıktım tartıda, hocam hamileliği kaçla kapatırım dedim o da senin kilo alımın biraz nazlı ama bi 5 kilo daha alırsın dedi bence sende 75le kapatırsın kuzum 🤗

Benim şuanlık önü de kapanıyor ama hissediyorum çok kısa zamanda çok çok kısa zamanda 😅 önü kapanmaz 🤣

Yaa ben bunun mont şeklindekini görmüştüm ama şuan bulamıyorum bulursam bende onu alıcam çok tatlış 😻
Kuzu ben atayım sana 😍

Ben daha almadım aşko ama sirinm sirinm bir tane atmıştı onu kaydettim, geldiyse sertlikle ilgili bize bilgi ver😁
Kuzum gayet sert ben çok beğendim alın 😍

Yok bebişim aşk olsun😁😁
Bende bir soratim bakalim.
Daha önce doktoruma serklajda tetanoz aşısı istenmiyormus hocam böyle bir bilgi ogrendim ama gercekligi nedir size sormak istedim dedim, adam bana bir bakış attı... 😅
O nasıl bir bilgi öyle dedi. Serklajlı olanlarin bebegi de dogacak o anneyle bebege tetanoz aşısı gerekmiyor muymus yani dedi.
Hatta senin daha da erken olman gerekiyor deyip ameliyattan 3 4 gün sonra direkt aşiya göndermişti.
Ah bu doktorların da bizden çektiği nedir yaaa o kadar bilgi kirliliği var kii onlar da haklı kendilerince 😅

Back
X