• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Kızlar aşağıda paylaştığım markayı çoğunuz görmüşsünüzdür anne ve bebek için valiz içi organizer bakanlar. Güzeller gerçekten, almayanlara tavsiye ederim.

Ocean Home Textile 6'lı Çocuk Odası Dinozor Valiz Düzenleyici Bavul İçi Organizer Set - Fiyatı, Yorumları
Oğlum için bunu aldım, çok güzel gerçekten bayıldım.

Ocean Home Textile 6'lı Bej Balıksırtı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set, Seyahat Hurcu - Fiyatı, Yorumları
Kendime bunu aldım, bu da gayet güzel geldi.

Bugün yıkadım hatta şu an kuruyorlar 😍 üşenmedim kalktım foto çekmeye 😅
Eki Görüntüle 3658116

Dolap içi organizer konusunda ise, hem esti hem de ikeadan aldım ben. Onların da fotosunu aşağıda paylaşıyorum. Gri olan esti, beyaz olan ikea. Ciddi şekilde kalite farkı var, yani daha doğrusu sertlik, tokluk farkı var. Esti de güzel bu arada fiyat performans olarak baktığınızda. Ama fiyatına bakmazsanız ben ikeanınkini tercih ederim. Daha tok duruşu sevdiğim için.
Eki Görüntüle 3658117 Eki Görüntüle 3658118

Yataktan kalktım kızlar siz konusunca dayanamadım hepsinden örneğim var elimde, size fikir olsun istedim 😂
işte kızkardeşlik ♥️

Canım bu doktoru ben de takip ediyorum. Çocuk doktoru. Gebelerle ilgilenmiyor. Bence burada bahsettiği doğmuş bebek ve anne sütü ile koruyuculul. Benim doktorum gebeyken plasenta ile bebekte de antikor oluşturacağını ve ilk 3-6 ay koruyuculuk sağlayacağını söyledi 👍🏻
Ben aşı karşıtı değilim bu arada, gereken herkes yaptırmalı bence de. Ben çok insan içine çıkmadığım için yaptırmıyorum şu an, doktorum gerek yok dedi. Ama gene de yaptırabilirim de. Şu an çalışmadığım için kafam rahat biraz.
Sadece kızdığım bu doktorların ortak bir ağız birliği yapamıyor olmaları. Bu kadar çelişen nasıl bilgilere sahipler onu aklım almıyor 🤷🏻‍♀️

Kızlar size bişe soracam benim adetim 3 gün gecikti bugun kan tahlili yaptim HCGbeta 83 çıktı doktor 10 gün tekrar gel bakak dedi daha çok küçük dedi sizce yükselirmi bu bugün yaptığım test

Eklentiler

• 1000002925.webp
    1000002925.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 16
gördüm😳 Pamlok Pamlok bacım attı
vee yeni korku yüklendi
hayır gercekten hic güzel şeyler yazmayıp sadece bunu yazmak için girmek gercekten üzücü çünki bizler burda bebeğimiz büyüdükce rahatlıyoruz ama doğurmak üzere olsak bile diken üstünde olcaz

Back
X