- 15 Mayıs 2022
- 2.701
- 3.991
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #43.321
Bence de geçiyordur ya geçmese bile daha yeni covid oldum bari grip olmayayımAma kanka sizin dr bilgiliymiş olun diyorsa geçiyordur kesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de geçiyordur ya geçmese bile daha yeni covid oldum bari grip olmayayımAma kanka sizin dr bilgiliymiş olun diyorsa geçiyordur kesin
Vücut hazırlanıyor aşkoKızlar bu arada konudan bağımsız benim geceleri uykum gelmiyor ya bugün sabah erken de kalktım bu saatte uyumam lazım ama tık yokhani hamileler çok uyurdu
kandırıldım
![]()
ayy ben uyuyamam yollayın kimde varsa
Aşkım sen hangi şehirdeydin eskişehir mi?Hahaha veranda için onu bile düşünmedik değileve de biraz katkısı olurdu ama site olduğu için çekindik
Eki Görüntüle 3658129
siz böyle ayy kışın tulum üstüne başka bir şey giydircez mi falan diye konuşurken benim bebemin giydikleri![]()
işte kızkardeşlikKızlar aşağıda paylaştığım markayı çoğunuz görmüşsünüzdür anne ve bebek için valiz içi organizer bakanlar. Güzeller gerçekten, almayanlara tavsiye ederim.
Ocean Home Textile 6'lı Çocuk Odası Dinozor Valiz Düzenleyici Bavul İçi Organizer Set - Fiyatı, Yorumları
Oğlum için bunu aldım, çok güzel gerçekten bayıldım.
Ocean Home Textile 6'lı Bej Balıksırtı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set, Seyahat Hurcu - Fiyatı, Yorumları
Kendime bunu aldım, bu da gayet güzel geldi.
Bugün yıkadım hatta şu an kuruyorlarüşenmedim kalktım foto çekmeye
Eki Görüntüle 3658116
Dolap içi organizer konusunda ise, hem esti hem de ikeadan aldım ben. Onların da fotosunu aşağıda paylaşıyorum. Gri olan esti, beyaz olan ikea. Ciddi şekilde kalite farkı var, yani daha doğrusu sertlik, tokluk farkı var. Esti de güzel bu arada fiyat performans olarak baktığınızda. Ama fiyatına bakmazsanız ben ikeanınkini tercih ederim. Daha tok duruşu sevdiğim için.
Eki Görüntüle 3658117 Eki Görüntüle 3658118
Yataktan kalktım kızlar siz konusunca dayanamadım hepsinden örneğim var elimde, size fikir olsun istedim![]()
Bunu kabul edememm Daha 2 ay var ya ne hazırlanması azcık daha uyuyum allaasenVücut hazırlanıyor aşko
Son 10 günde hazırlanacağınımı düşündünBunu kabul edememm Daha 2 ay var ya ne hazırlanması azcık daha uyuyum allaasen![]()
Gereği yapıldı
En azından son 1 ayda olamaz mıydıSon 10 günde hazırlanacağınımı düşündün![]()
Ben aşı karşıtı değilim bu arada, gereken herkes yaptırmalı bence de. Ben çok insan içine çıkmadığım için yaptırmıyorum şu an, doktorum gerek yok dedi. Ama gene de yaptırabilirim de. Şu an çalışmadığım için kafam rahat biraz.Canım bu doktoru ben de takip ediyorum. Çocuk doktoru. Gebelerle ilgilenmiyor. Bence burada bahsettiği doğmuş bebek ve anne sütü ile koruyuculul. Benim doktorum gebeyken plasenta ile bebekte de antikor oluşturacağını ve ilk 3-6 ay koruyuculuk sağlayacağını söyledi![]()
Evet canım, hafızanı da tebrik ediyorum bu arada kızların dedikleri kadar varmışAşkım sen hangi şehirdeydin eskişehir mi?
gördüm
Canım ben uzun zamandır böyleyim uyku uyumuyorum geceleri resmen zor dalıyorumKızlar bu arada konudan bağımsız benim geceleri uykum gelmiyor ya bugün sabah erken de kalktım bu saatte uyumam lazım ama tık yokhani hamileler çok uyurdu
kandırıldım
![]()
Yaa çok tatlıişte kızkardeşlik![]()
Ya bende gündüz geç kalkıyorum diye uykum gelmiyor sanıyordumCanım ben uzun zamandır böyleyim uyku uyumuyorum geceleri resmen zor dalıyorum
Ay aynı eşim, günü kaçırmayalım kafasındaYa bende gündüz geç kalkıyorum diye uykum gelmiyor sanıyordumnormalde hiç sevmem geç yatıp geç kalkmayı
![]()