• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Hhahaha ya ama üşümezler mi 🙈 ben şunlardan almıştım ama şimdi sanki mont gerekir gibi geldi 🤣 şu yeşil olanı alsam mı diyorum
Gerek olmadığını düşünüyorum diyecekken çekmeceden çıkan 🤣3.6 ay

Eklentiler

• IMG_9273.webp
    IMG_9273.webp
    87,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bir de sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben büyük parçaları bebek arabası park beşik gibi kasım ayına bırakmıştım.
Trendyolda 7-12 Kasım tarihlerinde Süper Alışveriş Günleri indirimleri olacakmış. 21-26 Kasım günlerinde de Efsane Günler & Black Friday indirimleri olacakmış.

Sizde hangi günlerde daha fazla indirim olur. Kasıma bırakan var mı benim gibi. Sizden bir ay geriyim ya ben o yüzden Kasım benim için sorun olmaz diye düşünüyorum.

Kızlar size inanamıyorum, yazıklar olmasın size 😈🥲 bu kadar konuşulur mı anca bitirdim. Çoğunu hızlıca geçmek zorunda kaldım 🥹

@Freyja93 canım çok geçmiş olsun 💐 İyi ki gitmişsin

E erkekbebek canım hafta sonu ben de yazmıştım bu konuda risk almayayım dedim kurutmaya atmadan serdim, ütüyle açılır inşallah, üzülme 🫶🏻🌷
Gece bizim çenemiz düştü 😅 evet tatlım konuşuldu burada ama dediğim gibi ben havı tüyü gitsin istedim. Makina benim için daha sağlıklı oluyor dışarda kurutmaktan. Bakalım ütüyle de açılmazsa giydiği kadar giyer artık geceden bu yana sindirdim 😂😂

Kızlar bir de sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben büyük parçaları bebek arabası park beşik gibi kasım ayına bırakmıştım.
Trendyolda 7-12 Kasım tarihlerinde Süper Alışveriş Günleri indirimleri olacakmış. 21-26 Kasım günlerinde de Efsane Günler & Black Friday indirimleri olacakmış.

Sizde hangi günlerde daha fazla indirim olur. Kasıma bırakan var mı benim gibi. Sizden bir ay geriyim ya ben o yüzden Kasım benim için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Valla cnm indirimle alakalı bir bilgim yok ben 4 haftalıktı aldım biraz erken almışım😊

Gece bizim çenemiz düştü 😅 evet tatlım konuşuldu burada ama dediğim gibi ben havı tüyü gitsin istedim. Makina benim için daha sağlıklı oluyor dışarda kurutmaktan. Bakalım ütüyle de açılmazsa giydiği kadar giyer artık geceden bu yana sindirdim 😂😂

Ya bana kalsa ben de makineye atacaktım ama baktım çok ufak dedim riske girmeyeyim 😬🫠

Canım bunu ben de düşündüm ama sonra dedim son 30 günün en düşük fiyatı yazan şeyleri direkt alıyorum valla, uğraşacak zamanım da yok, daha yıkayacak malzemelerim var, bir kısmını yerleştirdim, erkenden alayım dedim

Ben ıslak mendil alt açma örtüsü gibi şeyleri kasıma bıraktım riske atmamak için kasım başındaki indirimlerden alacağım. Zaten öyle aman aman bir fark olmuyor ay sonundaki indirimle. Tek sıkıntı kasım indirimlerinde kargolar baya yavaş geliyor ona da dikkat etmek gerekiyor 🤗

Kızlar doğum paketi olanlar kaç muayene hakkınız kaldı🤣benim son 3 kalmış benimki mi beni çok kontrole istedi acaba pazartesi 2 kalıcak 🧐
Benimde 4 kaldı 2 hafta sonra sonraki muayenem. Hesaplamalarıma göre yetecek gibi gözüküyor yani ekstra bir durum olmazsa.sende 2 hafta da bir mi gideceksin artık?

suuuduru68 suuuduru68 🌸bacım sevincime ortak olmuşsun teşekkür ederim ama iptal oldu 🙁 marangozun bi yakını vefat etmiş perşembe gelecekmiş. Heyecan yapmıştım bende olsun nasip 💞

Senle bebeğinin canı sağolsun kuzum farzet ki senin bebikon tombik doğdu şaşırttı sizleri ve kıyafetleri küçük kaldı 🤭öyle düşün

Canım bence sen takipte olduğun bir ürün varsa ve iyi bir indirim gördüysen al. Çünkü ben ikidir indirim olacakmış bekleyeyim dediğim şeyleri daha pahalıya aldım 🤦🏻‍♀️

Ben ıslak mendil alt açma örtüsü gibi şeyleri kasıma bıraktım riske atmamak için kasım başındaki indirimlerden alacağım. Zaten öyle aman aman bir fark olmuyor ay sonundaki indirimle. Tek sıkıntı kasım indirimlerinde kargolar baya yavaş geliyor ona da dikkat etmek gerekiyor 🤗
Ben daha 25 haftalık olduğum için illa bana yetişir diye düşünüyorum kuzum ya kasımda sipariş verdim kasım sonu da gelseler olur yanii

suuuduru68 suuuduru68 🌸bacım sevincime ortak olmuşsun teşekkür ederim ama iptal oldu 🙁 marangozun bi yakını vefat etmiş perşembe gelecekmiş. Heyecan yapmıştım bende olsun nasip 💞
kuzum baya heycan yaptın bugün gelicek diye ama iki güne gelicekmiş bizimle o gün odayı paylaşırsın bende çok merak ediyom senin bebişin odasını😍☺️🩷

Valla çok da akıllanmadım şimdi, yarım saatlik bir programda deneme yapıyorum 😅

Ufala ufala yok olmasa iyiydi kız 🤣 Ben de atacağım ama sürekli tele seremem ve senin dediğin gibi benim de bünyem alerjik bir yapıya sahip olduğu için çok elzem benim için kurutma makinesi

Back
X