• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar kontolüm var demiştim çıktım kontrolden baya detaylı konuştuk doktorla geçen haftaki özel hastanede yaşadığım durumu anlattım ultrason fotolarını gösterdim sıkı diyet yaptığımı söyledim suyu çok demişti özeldeki doktorum baktı doktor yo gayet yerinde dedi kilosu 2 hafta once 1737 ydi şuan 2033 çıktı bu şehir hastnesine göre 300 gr almış 2 haftada,özeldekinde kilosu geçen hafta 2058 çıkmıştı makinadan fark ediyor galiba şuan tam haftası 33+1 gözüküyor özelde geçen hafta 33 gözüküyordu sonrasında ben plesentadaki v şeklni gösterdim bi sorun görmedi doktor dedim bana hep olumsuz konuştu tüm moralimi bozdu bir haftadır düşünmekten kafayı yedim dedim sen sakin ol dedi ve asıl olay bu seferde oğlumun bacak boyu kısaymış benim makinede kısa gösteriyor tedbir amaçlı perinatoloji doktoruna görünmemi istedi saat 3 te ona gidicem ya tam diyorum bak bişeyi yokmuş her seferinde başka bişey söyleniyor kafama takmamaya çalıştıkça habire yeni bişi çıkıyor ne düşüneceğimi şaşırdım

Canım kilosu ve haftası için çok sevindim 🙏 Bak kendisi bile demiş, makineden makineye fark var, değişkenlik gösteriyor ölçümler, üzülme, hep iyiyi düşün, iyi ben inanıyorum de, annesisin çünkü sen 🫶🏻💐

Tam tahmin ettiğimiz gibi oldu kilo konusu canım, o konuda çok sevindim için rahat olsun. Bacak boyu da bence bunun gibi sonu boş çıkacak inan, içini ferah tut 🙏 3ten sonra artık tam rahatlayacaksın inşallah
En çokta yaptığım diyet yaramış azda olsa gerçekten ona çok sevindim amin canım inşallah bacak boyuda normal çıkar artık rahatlamak istiyorum

Kız daydi konudan bagimsiz, memur anneler icin olan haklarin ozel sektore de gelmesi bekleniyormus bu yil icinde. 24 haftaya cikarilmasi, sut izni, babalik izni ve sonrasinda 2 yil ucretsiz izin hakki esitlenecekmis 🥹🙏🏻 dua edelim ne kadar cok hamis dua ederse o kadar hizli olur 😅

İnşallah canım öyle olur, gerçekten 16 çok az bir anne için, 24 de çok az ama en azından diğerine göre çok daha iyi bir seçenek olur 🥹

En çokta yaptığım diyet yaramış azda olsa gerçekten ona çok sevindim amin canım inşallah bacak boyuda normal çıkar artık rahatlamak istiyorum
Inşallah inşallah çıkacak ben inanıyorum 🙏 Boşa üzüldüm dersin rahatlamış bir şekilde eve gidersin 🥰 Hiçbir problem yokken yalnızca bacak boyu kısayken ne olabilir ki acaba herhangi bir ihtimalden bahsetti mi

Canım kilosu ve haftası için çok sevindim 🙏 Bak kendisi bile demiş, makineden makineye fark var, değişkenlik gösteriyor ölçümler, üzülme, hep iyiyi düşün, iyi ben inanıyorum de, annesisin çünkü sen 🫶🏻💐
Sağol canım bende çok sevindim 😇
Ya normalde bak gerçekten çok duygusal biri değilim asla sonucu görmeden kafama takan biride değilimdir ama bu hamilelik hormonları beni alt üst etti ya ister istemez insan takıyormuş resmen bambaşka insan oldum inşallah herşey yolundadır dua etmekten başka bişey elimden gelmiyor 🙏

Inşallah inşallah çıkacak ben inanıyorum 🙏 Boşa üzüldüm dersin rahatlamış bir şekilde eve gidersin 🥰 Hiçbir problem yokken yalnızca bacak boyu kısayken ne olabilir ki acaba herhangi bir ihtimalden bahsetti mi
Eşimin boyunu sordu dedim 1.86 uzun yani geçen özeldeki doktorada gittim hiç bacak boyu kısa demedi zaten hep olumsuz konuşmuştu onuda derdi öyle bişey olsa herhalde 😂 cihaz kısa ölçüyor dedi ben temkinli olmak adına seni yönlendiriyorum sadece sakın stres yapma dedi genetikte olabilir dedi

Eşimin boyunu sordu dedim 1.86 uzun yani geçen özeldeki doktorada gittim hiç bacak boyu kısa demedi zaten hep olumsuz konuşmuştu onuda derdi öyle bişey olsa herhalde 😂 cihaz kısa ölçüyor dedi ben temkinli olmak adına seni yönlendiriyorum sadece sakın stres yapma dedi genetikte olabilir dedi
Yani kesin eşine çekecek diye bir kural yok zaten. Bu arada hep hasta tarafından baktığımız için bazen doktorları anlayamıyoruz ama, tam tersini yaşadıkları vakalar çok. Atıyorum hamilelikte farketmedikleri/farkedemedikleri çoğu şeyden dolayı bisürü davalık olanlar var. Oyüzden en ufak bir ihtimali bile artık es geçmemeye çalışıyorlar. 1.5 saat sonra o en ufak ihtimali de çürütüp eve gidiceksin 🌸

Merhaba kızlar ben bugün 32 hafta kontrolüne gittim biraz moralim bozuldu sizle paylaşmak istedim bebek 1630 gram doktor ilk 1500 ölçtü sonra beni ayrıntılı ultrasona gönderdi biraz korktu ayrıntılıda 1630 çıktı karın çevresi 2 hafta geridenmiş öyle bana bol beslen protein ağırlıklı dedi biraz telaş yaptım ne yapabilirim sizin durumlar nasıl gelişimi geriden gelmesi strese soktu kızlar beni bir de bugün alışveriş yapacaktım çok mutsuz gittim sorun oldu diye

Kızlar dün akşam nst sacım 60 larda rahim uzunluğu 35 çıktı saat 23.00 gibiydi sonra hemen ciğer geliştirici sancı kesici serum iğne vs başladılar sancım geçti gece boyu olmadı rahattım sabah saat 6 da ultrasonla baktı vajinal rahim ağzı uzunluğu kalmamış dedi açılma var dedi doğuma alabiliriz vs diyip beklemeye aldılar saat 8 de gündüz vardiya doktor geldi ultrasona aldı baya detaylı baktı açılma yok rahim uzunluğu 39,5 çıktı şuan serumlara vs devam ediyorlar sabah o açılma var diyen doktor yanlış tanı koymuş bana söylemiyorlar ama kendi aralarında konuştular duydum şuan ne olacak bilmiyorum bebeğim 950 gram çok korkuyorum allah kimseye yaşatmasın bilgisi olan var mı bu süreç hakkında

Kızlar dün akşam nst sacım 60 larda rahim uzunluğu 35 çıktı saat 23.00 gibiydi sonra hemen ciğer geliştirici sancı kesici serum iğne vs başladılar sancım geçti gece boyu olmadı rahattım sabah saat 6 da ultrasonla baktı vajinal rahim ağzı uzunluğu kalmamış dedi açılma var dedi doğuma alabiliriz vs diyip beklemeye aldılar saat 8 de gündüz vardiya doktor geldi ultrasona aldı baya detaylı baktı açılma yok rahim uzunluğu 39,5 çıktı şuan serumlara vs devam ediyorlar sabah o açılma var diyen doktor yanlış tanı koymuş bana söylemiyorlar ama kendi aralarında konuştular duydum şuan ne olacak bilmiyorum bebeğim 950 gram çok korkuyorum allah kimseye yaşatmasın bilgisi olan var mı bu süreç hakkında

Canım devlette misin, özelde misin ? Devlette bu tür hatalar çok oluyor, sakin olmay çalış, serumlar sancıyı durdurur, kaç cm açıklıkla hamileliği tamamlayan var

Merhaba kızlar ben bugün 32 hafta kontrolüne gittim biraz moralim bozuldu sizle paylaşmak istedim bebek 1630 gram doktor ilk 1500 ölçtü sonra beni ayrıntılı ultrasona gönderdi biraz korktu ayrıntılıda 1630 çıktı karın çevresi 2 hafta geridenmiş öyle bana bol beslen protein ağırlıklı dedi biraz telaş yaptım ne yapabilirim sizin durumlar nasıl gelişimi geriden gelmesi strese soktu kızlar beni bir de bugün alışveriş yapacaktım çok mutsuz gittim sorun oldu diye

Canım burada arkadaşında öyle oldu, moralini bozma, bak beslenmeyle açıklar kapanabiliyor, cihazdan cihaza da değişiklik olabiliyor, üzülme ve beslenmene ağırlık vermeye çalış lütfen 🙏

Tıp fakültesindeyim inşallah canım

Ya asistan olabilir o sana bakan, sıkma canını, kulaklarını tıka, İnan ki çoğu bir şey bilmiyor, gelişigüzel bir şeyler diyorlar 🙏
Sabah nasıl açıklık varken 3,9 çıkmış olabilir ki, cidden insanı çileden çıkaracaklar🙏
Hiç korkma, stres doğumu başlatmak için başlıca bir sebep, olabildiğince sakin kal🌷 Bebeğin seninle, çok şükür, ciğer geliştirici de yapılmış, korkma lütfen, sorun olmayacak inşallah 💐

Canım inşallah öyle dediği gibi olmaz, burda sanırım bir arkadaşımızı daha korkutmuşlardı öyle ama bence kalkma ihitmalin durumunun varsa mutlaka 2.göz başka hastane yani özelde iyi bir dr perinatolog daha gidebilirsin

Sağol canım bende çok sevindim 😇
Ya normalde bak gerçekten çok duygusal biri değilim asla sonucu görmeden kafama takan biride değilimdir ama bu hamilelik hormonları beni alt üst etti ya ister istemez insan takıyormuş resmen bambaşka insan oldum inşallah herşey yolundadır dua etmekten başka bişey elimden gelmiyor 🙏
Her şey yolundadır canımm, perinatolog makinasi bile farklı, hiç canını sıkma, duygusal olmaktada çok haklısın , ben dr ölçüm yaparken konuşmazsa bile geriliyorum, 1 saat sonra güzel haberlerini bekliyoruz

Back
X