• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Merhaba kızlar ben bugün 32 hafta kontrolüne gittim biraz moralim bozuldu sizle paylaşmak istedim bebek 1630 gram doktor ilk 1500 ölçtü sonra beni ayrıntılı ultrasona gönderdi biraz korktu ayrıntılıda 1630 çıktı karın çevresi 2 hafta geridenmiş öyle bana bol beslen protein ağırlıklı dedi biraz telaş yaptım ne yapabilirim sizin durumlar nasıl gelişimi geriden gelmesi strese soktu kızlar beni bir de bugün alışveriş yapacaktım çok mutsuz gittim sorun oldu diye
Canım geçmiş olsun burda 2 hafta geride gelen arkadaşımız vardı şu an çok şükür haftasını yakaladı güzel beslenmeyle, sende dikkat edersin bebeğe kilo aldıracak şeylerden temiz beslenirsin 2 hafta sonra güzel sonuçlar alırsın inşallah 🙏

Kızlar kontolüm var demiştim çıktım kontrolden baya detaylı konuştuk doktorla geçen haftaki özel hastanede yaşadığım durumu anlattım ultrason fotolarını gösterdim sıkı diyet yaptığımı söyledim suyu çok demişti özeldeki doktorum baktı doktor yo gayet yerinde dedi kilosu 2 hafta once 1737 ydi şuan 2033 çıktı bu şehir hastnesine göre 300 gr almış 2 haftada,özeldekinde kilosu geçen hafta 2058 çıkmıştı makinadan fark ediyor galiba şuan tam haftası 33+1 gözüküyor özelde geçen hafta 33 gözüküyordu sonrasında ben plesentadaki v şeklni gösterdim bi sorun görmedi doktor dedim bana hep olumsuz konuştu tüm moralimi bozdu bir haftadır düşünmekten kafayı yedim dedim sen sakin ol dedi ve asıl olay bu seferde oğlumun bacak boyu kısaymış benim makinede kısa gösteriyor tedbir amaçlı perinatoloji doktoruna görünmemi istedi saat 3 te ona gidicem ya tam diyorum bak bişeyi yokmuş her seferinde başka bişey söyleniyor kafama takmamaya çalıştıkça habire yeni bişi çıkıyor ne düşüneceğimi şaşırdım
Canım bu bacak boyu kısa olayına yakın arkadaşımın oğlu için demişlerdi hatta öyle şeyler dediler ki amniyosentez önermişlerdi bu sebepten. Ama hiç bir şey çıkmadı normalmiş bacağı falan doğdu şu an 6 yaşında. Bebeğin pozisyonu cihazlar hepsi bu görüntüye sebep olmuş olabilir. Tabi ki sen perinatoloğa git farklı bir göz daha görsün inşallah bir şey çıkmayacak stres yapmamaya çalış🙏🏻

Kızlar dün akşam nst sacım 60 larda rahim uzunluğu 35 çıktı saat 23.00 gibiydi sonra hemen ciğer geliştirici sancı kesici serum iğne vs başladılar sancım geçti gece boyu olmadı rahattım sabah saat 6 da ultrasonla baktı vajinal rahim ağzı uzunluğu kalmamış dedi açılma var dedi doğuma alabiliriz vs diyip beklemeye aldılar saat 8 de gündüz vardiya doktor geldi ultrasona aldı baya detaylı baktı açılma yok rahim uzunluğu 39,5 çıktı şuan serumlara vs devam ediyorlar sabah o açılma var diyen doktor yanlış tanı koymuş bana söylemiyorlar ama kendi aralarında konuştular duydum şuan ne olacak bilmiyorum bebeğim 950 gram çok korkuyorum allah kimseye yaşatmasın bilgisi olan var mı bu süreç hakkında
Canım sen hangi şehir hangi hastanedesin?

Her şey yolundadır canımm, perinatolog makinasi bile farklı, hiç canını sıkma, duygusal olmaktada çok haklısın , ben dr ölçüm yaparken konuşmazsa bile geriliyorum, 1 saat sonra güzel haberlerini bekliyoruz
Amin canım inşallah birazdan yola çıkacağım bakalım bi kaç saate haber ederim sizlerede 🙏

Aman sorun da olmazdı zaten, gruptan gören görsün. Tüm insanlığa açık olması sorun olur sadece😜

Bende de emzirme yastığı var, eşimle dönüşümlü kullanıyoruz şimdiden.ben hastanedeyken o kullanmış ☺️ epey rahat etmiş
Bende sorun etmiyorum işin şakası tabi ki🥰 eski grubumda ki herkesle takipleşiyoruz wp den grubumuz devam ediyor falan güzel oluyor bu tip arkadaşlıklar♥️

Canım geçmiş olsun burda 2 hafta geride gelen arkadaşımız vardı şu an çok şükür haftasını yakaladı güzel beslenmeyle, sende dikkat edersin bebeğe kilo aldıracak şeylerden temiz beslenirsin 2 hafta sonra güzel sonuçlar alırsın inşallah 🙏
Doktor haftaya cuma gel dedi haftaya cumaya kadar çok dikkat etmem lazım üzüldüm ister istemez beslenmede ne yapmış arkadaş acaba ben eski mesajlardaysa bakayım

Kızlar kontolüm var demiştim çıktım kontrolden baya detaylı konuştuk doktorla geçen haftaki özel hastanede yaşadığım durumu anlattım ultrason fotolarını gösterdim sıkı diyet yaptığımı söyledim suyu çok demişti özeldeki doktorum baktı doktor yo gayet yerinde dedi kilosu 2 hafta once 1737 ydi şuan 2033 çıktı bu şehir hastnesine göre 300 gr almış 2 haftada,özeldekinde kilosu geçen hafta 2058 çıkmıştı makinadan fark ediyor galiba şuan tam haftası 33+1 gözüküyor özelde geçen hafta 33 gözüküyordu sonrasında ben plesentadaki v şeklni gösterdim bi sorun görmedi doktor dedim bana hep olumsuz konuştu tüm moralimi bozdu bir haftadır düşünmekten kafayı yedim dedim sen sakin ol dedi ve asıl olay bu seferde oğlumun bacak boyu kısaymış benim makinede kısa gösteriyor tedbir amaçlı perinatoloji doktoruna görünmemi istedi saat 3 te ona gidicem ya tam diyorum bak bişeyi yokmuş her seferinde başka bişey söyleniyor kafama takmamaya çalıştıkça habire yeni bişi çıkıyor ne düşüneceğimi şaşırdım
Çok şükür kilo konusunda güzel şeyler söylemiş 🙏 bacak boyu da pozisyon kaynaklı olabilir çünkü ben 26 haftalıkken kontrole gittiğimde bacağı 22 haftalık çıktı doktor başka şeylere baktı kafama takıldı söyledim çok fazla değil mi falan diye pozisyon kaynaklı öyle oldu dedi sonra pozisyon değişmişti ölçtü haftasıyla uyumlu çıktı seninde öyle olucak inşallah bu kadar zamandır sıkıntı olsa belli ederdi bence iyi düşünelim iyi olsun 🐣🙏

Selamlar kızlar, sağlıklı musmutlu bir gün olsun 🌸
sirinm sirinm aldığın gecelikte, bebişe aldıkların da çok güzel 😍 Güle güle kullanın, liste bitmiyoo

sepide sepide dün tipini de gördüm, tam tahmin ettiğim gibi süslü seni. Senin de gecelik takımın çok şık 🤍 Anlamadığım bu minnoş kıza niye bej ayıcık alınıyo ancaaa 😅

@babylovee içinden ayrı kokoş çıktı, hastane çıkışına kombin düşünüyo 🤩🤩 Ben eşofmanla girer, eşofmanla çıkarım. Allahım sağlıkla o günlere ışınlanalım🙏

İştahı açılanlar, çok yiyebilenler şanslısınız, hala sıfır iştah ve yarım porsiyon yemeklerle devam ediyorum 🥲 bu da ayrı can sıkıcı.

Tuvalet olayı çok fena sürekli gidiyorum, az az yapıyorum, bazen sanki yetişemiycem iki adımlık yere altıma yapcam gibi hissediyorum 😲

Dün mide bağırsak sindirim sorunları yaşadım rahatsızdım biraz, hep iyi olalım şu haftalar su gibi aksın geçsin 🙏🥰
Kuzummm çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun 🌸🤍
Benim de iştahım açıldı ya sabah kahvaltı yapıyorum normalde atıştırırdım akşama kadar ama şimdi okuldan öğlen çıkarken açlık başlıyor
Canım eğer Iphone kullanıyorsan beyaz gürültü var Iphone'ların kendinde. İlk başlarda denersin bence, sonrasında bebeğin rahatlıyorsa cihazını alırsın.

eradkids Premıum Ayıcık Desenli Nakışlı Bebek Battaniyesi 90 X 110 Krem Wellsoft ANTİ-BAKTERİYEL - Fiyatı, Yorumları (Bayıldım)

İnternetten aldığım örtüler ektedir :D Bir de takımlardan çıkan beyaz krem mavi var penye çift kat onlar canım :)

Kız gördüm gördüm ve çok heyecanlandımm. Yıllardır bu söylentilerin olduğunu söyleyen bir kesim var ancak bu yıl gerçekten bana da olacak gibime geliyor. 8 Ocakta 37 haftalık olmuş oluyorum ben. İnşallah hepimize yetişir. Zira 1,5 gün yıllık iznim kaldı 2026 Mart'a kadar :D
Arkadaşımmm YouTube'da falan da var da ben radyasyon için endişe edip alsam dediydim 🤣🙈 sonra dedim illa ki sen yanında telefon kullanacaksın.
Örtüler için de çok teşekkür ederim hepsini favladım akşam bakacağım 🤍
Ben de bundan aldım kuzum ince müslim beğendim

Çok teşekkür ederim kuzucum akşam hepsine bakacağım 🤍

Tamam ben de onu alıyorum o zaman direkt 😍 kuzu sertliği nasıl
Kuzum orta sert diye geçiyor, bebekler yenidoğanken sert yatak sonrasında ise orta sert bir yatakta yatmalıymış, bende zaten yenidoğan dönemi geçtikten sonra odasında yatırmayı planlıyorum ilk etapta da reflü yatağı koyarım içine tam olur diye düşündüm😍 bu arada aldıklarına bayıldım bende tuğbakuğudan bişeyler favoriledim hep, puset örtüsü de çok tatlış bende mickey mouse olanı alabilirim 🤩 odasındaki dolap kulplarını da öyle yapmayı planlıyorum 😻

Kuzum orta sert diye geçiyor, bebekler yenidoğanken sert yatak sonrasında ise orta sert bir yatakta yatmalıymış, bende zaten yenidoğan dönemi geçtikten sonra odasında yatırmayı planlıyorum ilk etapta da reflü yatağı koyarım içine tam olur diye düşündüm😍 bu arada aldıklarına bayıldım bende tuğbakuğudan bişeyler favoriledim hep, puset örtüsü de çok tatlış bende mickey mouse olanı alabilirim 🤩 odasındaki dolap kulplarını da öyle yapmayı planlıyorum 😻
Ay kuzu benim de birkaç güne kulp ihtiyacım olacak, mobilyacı çağıracak ben de Mickey düşündüm de emin değilim 🤣 yatağa baktım netten evet orta sert istiyordum bu öyleymiş, birazdan gidip canlı bakacağız 😍

Canım bu yatak konusunda bende bişey sormak istiyorum bilgin var belli ki
Ben odasındaki takımına aldım bi yatak bambu yazıyor bana sert geldi çok anlamadım bizimkiler gibi değil

Canım bu bacak boyu kısa olayına yakın arkadaşımın oğlu için demişlerdi hatta öyle şeyler dediler ki amniyosentez önermişlerdi bu sebepten. Ama hiç bir şey çıkmadı normalmiş bacağı falan doğdu şu an 6 yaşında. Bebeğin pozisyonu cihazlar hepsi bu görüntüye sebep olmuş olabilir. Tabi ki sen perinatoloğa git farklı bir göz daha görsün inşallah bir şey çıkmayacak stres yapmamaya çalış🙏🏻
İnşallah canım bakalım doktorumda öyle dedi zaten stres yapma benim makineden kaynaklı olabilir böyle durumlarda hastalarımı yolluyorum perinatolojı doktoru normal olduğunu söylüyor o şekilde devam ediyoruz dedi içimi ferah tutuyorum inşallah iyi haberlerle gelirim🙏

Çok şükür kilo konusunda güzel şeyler söylemiş 🙏 bacak boyu da pozisyon kaynaklı olabilir çünkü ben 26 haftalıkken kontrole gittiğimde bacağı 22 haftalık çıktı doktor başka şeylere baktı kafama takıldı söyledim çok fazla değil mi falan diye pozisyon kaynaklı öyle oldu dedi sonra pozisyon değişmişti ölçtü haftasıyla uyumlu çıktı seninde öyle olucak inşallah bu kadar zamandır sıkıntı olsa belli ederdi bence iyi düşünelim iyi olsun 🐣🙏
Ben her hafta gidiyordum bacak boyunu değilde boyunu soruyordum hep 35 cm dedi iki hafta üst üste sorduğumda aynı cevabı alınca içime benim bi kurt düşmüştü o zamanlarda şimdide böyle yönlendirince bi tırsmadım değil ama bellide olmaz dedi doktor özeldeki doktorumda bacağı kısada demedi öyl bişey görseydi kesin söylerdi bakalım iyi düşünüyorum dediğin gibi iyi olsun sonucu inşallah 🙏

Ben her hafta gidiyordum bacak boyunu değilde boyunu soruyordum hep 35 cm dedi iki hafta üst üste sorduğumda aynı cevabı alınca içime benim bi kurt düşmüştü o zamanlarda şimdide böyle yönlendirince bi tırsmadım değil ama bellide olmaz dedi doktor özeldeki doktorumda bacağı kısada demedi öyl bişey görseydi kesin söylerdi bakalım iyi düşünüyorum dediğin gibi iyi olsun sonucu inşallah 🙏
Bacak ayrıyetten ölçümü uyluk kemiği olarak geçen mi aşkım?

Canım hiç canını sıkma
Geçen kontrolde doktorum kilosunu söyledikten sonra eşim boyunu sordu. Perinatolog doktorum ultrasonda boy tam belli olmuyor tahmini bir şey söylüyoruz aslında dedi. Bir de gerçekten ultrasondan ultrasona değişiyor. Güzel haberle alacaksın inşallah 🌸

Back
X