• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Selamlar kızlar, sağlıklı musmutlu bir gün olsun 🌸
sirinm sirinm aldığın gecelikte, bebişe aldıkların da çok güzel 😍 Güle güle kullanın, liste bitmiyoo

sepide sepide dün tipini de gördüm, tam tahmin ettiğim gibi süslü seni. Senin de gecelik takımın çok şık 🤍 Anlamadığım bu minnoş kıza niye bej ayıcık alınıyo ancaaa 😅

babylovee babylovee içinden ayrı kokoş çıktı, hastane çıkışına kombin düşünüyo 🤩🤩 Ben eşofmanla girer, eşofmanla çıkarım. Allahım sağlıkla o günlere ışınlanalım🙏

İştahı açılanlar, çok yiyebilenler şanslısınız, hala sıfır iştah ve yarım porsiyon yemeklerle devam ediyorum 🥲 bu da ayrı can sıkıcı.

Tuvalet olayı çok fena sürekli gidiyorum, az az yapıyorum, bazen sanki yetişemiycem iki adımlık yere altıma yapcam gibi hissediyorum 😲

Dün mide bağırsak sindirim sorunları yaşadım rahatsızdım biraz, hep iyi olalım şu haftalar su gibi aksın geçsin 🙏🥰
😅😅😍😍 lütfen içimdeki o kadını daha fazla baskilayamazdim😅
Hürrem gibi davranacagim en güzeli 😅

Ya canım bide istahi açılıp yiyemeyenler var onlar icin 1 dakikalik saygı duruşu lütfen 🥲 bu sabah çok acikmam sonucu yaptigim beslenmeler kan şekerimin yükselmesi ile son buldu.
Daha da yiyemem iste.. ahh ahh..
Ya tuvalet konusu bambaska artik bende de.. yani wc ye 30 dk da 3 kez gittim az önce....
Saglikla gecsin günlerimiz amin🙏

Canım birde en son ne kadar ödedin bizim hastanede kan uyuşmazlığı ignesine ? Benim ödediğimin üstüne zam geldi mi acaba merak ettim. 3.dozu bu hafta olacağım da

Bizim doktor ultrasonda boyunu tam göremiyoruz. Tahminen uyluk kemiğini 7 ile çarpıyoruz dedi kuzu
Onu merak ettim aşkım birde oda ayrı mesela boyu kilosu tam haftası ile uyumlu ama uyluk kemiği ölçümü 1 hafta önde çıkmıştı bana, nasıl oluyor merak ettim 😬

Onu merak ettim aşkım birde oda ayrı mesela boyu kilosu tam haftası ile uyumlu ama uyluk kemiği ölçümü 1 hafta önde çıkmıştı bana, nasıl oluyor merak ettim 😬
Ya tabi bunlar genetik de oluyor kuzu. Belki de kızın normalden biraz daha uzundur ya da hani ölçerken nokta koyup ikisinin arasına göre ölçüyorlar ya belki bi tık geniş koymuştur o noktayı işte bilemiyoruz ki 🤷🏻‍♀️

Merhaba kızlar ben bugün 32 hafta kontrolüne gittim biraz moralim bozuldu sizle paylaşmak istedim bebek 1630 gram doktor ilk 1500 ölçtü sonra beni ayrıntılı ultrasona gönderdi biraz korktu ayrıntılıda 1630 çıktı karın çevresi 2 hafta geridenmiş öyle bana bol beslen protein ağırlıklı dedi biraz telaş yaptım ne yapabilirim sizin durumlar nasıl gelişimi geriden gelmesi strese soktu kızlar beni bir de bugün alışveriş yapacaktım çok mutsuz gittim sorun oldu diye
Canım benim oglumda alt sınıra yakın gidiyor. Beslenme konusunda da , protein agirlikli ilerliyorum ;
Et, tavuk, süt, yoğurt, kefir, yumurta, peynir cesitleri ozellikle tam yagli temiz icerikli kaşarlar..
Ek olarak ceviz ,muz üzerine tahin döküp yiyorum, yesil mercimek sık yemeye çalışıyorum.
Abur cubur paketli gıda yok. Bende seker de var çünkü yoksa bende daha fazlasini yemek isterdim.
Onun dışında da, beyaz ekmekten kacın besleyici tam bugday ceya tahilli ekmeklerden ye. Sağlıklı beslen yani.
2 hafta önce kilosu alt sınırdaydi, doktorum zayıf diyebiliriz ama biraz almasini isterim kilo dedi, gecen haftaki kontrolde kilosunu soylemedi yaniltmasin diye, bu haftaki kontrolde bakacagini söyledi. Haftasiyla uyumlu olsun gelişimi güzel olsun yeter diyoruz napalim🙏

Kızlar dün akşam nst sacım 60 larda rahim uzunluğu 35 çıktı saat 23.00 gibiydi sonra hemen ciğer geliştirici sancı kesici serum iğne vs başladılar sancım geçti gece boyu olmadı rahattım sabah saat 6 da ultrasonla baktı vajinal rahim ağzı uzunluğu kalmamış dedi açılma var dedi doğuma alabiliriz vs diyip beklemeye aldılar saat 8 de gündüz vardiya doktor geldi ultrasona aldı baya detaylı baktı açılma yok rahim uzunluğu 39,5 çıktı şuan serumlara vs devam ediyorlar sabah o açılma var diyen doktor yanlış tanı koymuş bana söylemiyorlar ama kendi aralarında konuştular duydum şuan ne olacak bilmiyorum bebeğim 950 gram çok korkuyorum allah kimseye yaşatmasın bilgisi olan var mı bu süreç hakkında
Yazdim yazdim sildim... keyfini kaçırma lütfen...
Tam açıklıktan bir anda 39.5 olmasi imkansız canım bunu bil sadece. Yanlış ölçüm olmus belli ki. Seni strese sokmuslar.

Benim doktorumun söylediği en aklıma işleyen sözü, Stres dogumu tetikler, seni stresten uzak tutucaz ki bebisi içerde tutucaz...
Sen sakin ol canım bebegine güven konus onunla 🙏

Eşimin boyunu sordu dedim 1.86 uzun yani geçen özeldeki doktorada gittim hiç bacak boyu kısa demedi zaten hep olumsuz konuşmuştu onuda derdi öyle bişey olsa herhalde 😂 cihaz kısa ölçüyor dedi ben temkinli olmak adına seni yönlendiriyorum sadece sakın stres yapma dedi genetikte olabilir dedi

Kızlar kontolüm var demiştim çıktım kontrolden baya detaylı konuştuk doktorla geçen haftaki özel hastanede yaşadığım durumu anlattım ultrason fotolarını gösterdim sıkı diyet yaptığımı söyledim suyu çok demişti özeldeki doktorum baktı doktor yo gayet yerinde dedi kilosu 2 hafta once 1737 ydi şuan 2033 çıktı bu şehir hastnesine göre 300 gr almış 2 haftada,özeldekinde kilosu geçen hafta 2058 çıkmıştı makinadan fark ediyor galiba şuan tam haftası 33+1 gözüküyor özelde geçen hafta 33 gözüküyordu sonrasında ben plesentadaki v şeklni gösterdim bi sorun görmedi doktor dedim bana hep olumsuz konuştu tüm moralimi bozdu bir haftadır düşünmekten kafayı yedim dedim sen sakin ol dedi ve asıl olay bu seferde oğlumun bacak boyu kısaymış benim makinede kısa gösteriyor tedbir amaçlı perinatoloji doktoruna görünmemi istedi saat 3 te ona gidicem ya tam diyorum bak bişeyi yokmuş her seferinde başka bişey söyleniyor kafama takmamaya çalıştıkça habire yeni bişi çıkıyor ne düşüneceğimi şaşırdım
Canım güzel sonuçları bekliyoruz. Bende de femur boyu çok kısa çıktı,ortalamanın altında.rapora bakınca gördüm yoksa doktor onla ilgili detay vermedi ama ufak tefek olacağını söyledi.kilosu da 30. Haftada 1450ydi. Sonraki hafta tekrar baktı perinatoloji bölümü.raporda femur boyu ortalamanın üstünde gözüküyordu.kesin yanlış ölçülmüş yani.yanılma payları yüksek
Bende sorun etmiyorum işin şakası tabi ki🥰 eski grubumda ki herkesle takipleşiyoruz wp den grubumuz devam ediyor falan güzel oluyor bu tip arkadaşlıklar♥️
Yani ekleşmemiş olmanıza şaşırdım, ben takipleşiliyordur, WhatsApp grubu falan da vardır diye bekliyordum☺️

😅😅😍😍 lütfen içimdeki o kadını daha fazla baskilayamazdim😅
Hürrem gibi davranacagim en güzeli 😅

Ya canım bide istahi açılıp yiyemeyenler var onlar icin 1 dakikalik saygı duruşu lütfen 🥲 bu sabah çok acikmam sonucu yaptigim beslenmeler kan şekerimin yükselmesi ile son buldu.
Daha da yiyemem iste.. ahh ahh..
Ya tuvalet konusu bambaska artik bende de.. yani wc ye 30 dk da 3 kez gittim az önce....
Saglikla gecsin günlerimiz amin🙏

Canım birde en son ne kadar ödedin bizim hastanede kan uyuşmazlığı ignesine ? Benim ödediğimin üstüne zam geldi mi acaba merak ettim. 3.dozu bu hafta olacağım da
Çıkar çıkar hakkındır, aylardır o hastaneye dik, hızlı, rahat bir yürümeyle girip çıkmayan bizler için şanımıza yakışır bir çıkış yakışır 🤣 milim milim adımlarla yürüyorum hep 🥹🥹
Oyy haklısın, canının isteyipte yiyememek daha kötü tabi. Az kaldı şükür Rabbime en büyük dertlerimiz yinede yemelerimiz, canımızın çekmeleri, iştahsızlik olsun 🥰
Kan uyuşmazlığı 2860 tl idi canım

Ya tabi bunlar genetik de oluyor kuzu. Belki de kızın normalden biraz daha uzundur ya da hani ölçerken nokta koyup ikisinin arasına göre ölçüyorlar ya belki bi tık geniş koymuştur o noktayı işte bilemiyoruz ki 🤷🏻‍♀️
O noktalar ölçümler çok sağlıklı değil bence zaten. Kiloda da görücez hepimiz inşallah doğunca. Bazen çapın dışından koyuyo hoca bazen içinden, bazen iç dış vs vs oyüzden de çok tutarlı olmuyo. Ki bizimki perinatolog en özenli ve dikkatlilerden. Ben her hafta gittiğim için bazen eşit haftalar çıkıyo ama takılmıyorum çünkü ölçerken özellikle izliyorum 3 ölçümü de, değişiyo noktaları işaretleme şekli

Canım güzel sonuçları bekliyoruz. Bende de femur boyu çok kısa çıktı,ortalamanın altında.rapora bakınca gördüm yoksa doktor onla ilgili detay vermedi ama ufak tefek olacağını söyledi.kilosu da 30. Haftada 1450ydi. Sonraki hafta tekrar baktı perinatoloji bölümü.raporda femur boyu ortalamanın üstünde gözüküyordu.kesin yanlış ölçülmüş yani.yanılma payları yüksek

Yani ekleşmemiş olmanıza şaşırdım, ben takipleşiliyordur, WhatsApp grubu falan da vardır diye bekliyordum☺️
Öyle bir şey yapılmıyor mu ya

Burdakilerle öyle bir şey yok kuzum bildiğim kadarıyla♥️

Bugun kontrole gittim 29+5 1540 gram ciktik bende 14 kilo almışim şeker takibi yapicaz çok kilo Aldigim icin suyum normaldi . Gece inanilmaz bir kulak agrisi ile uyandim kulagim sismis ve kapandi bogazimda agriyor kbb yonlendirdi doktor . Kulak iltihabi yasayan var mi ?

Pamlok Pamlok kuzumm çok teşekkür ederim işbire uğradık yatağı çok beğendim, sadece mağaza ile internet sitesi arasında 1300 gibi bir fark vardı o yüzden netten sipariş edeceğim dediğini 😍

O noktalar ölçümler çok sağlıklı değil bence zaten. Kiloda da görücez hepimiz inşallah doğunca. Bazen çapın dışından koyuyo hoca bazen içinden, bazen iç dış vs vs oyüzden de çok tutarlı olmuyo. Ki bizimki perinatolog en özenli ve dikkatlilerden. Ben her hafta gittiğim için bazen eşit haftalar çıkıyo ama takılmıyorum çünkü ölçerken özellikle izliyorum 3 ölçümü de, değişiyo noktaları işaretleme şekli
Aynen canım ben de böyle düşünüyorum kesinlikle 💯

Merhaba kızlar ben bugün 32 hafta kontrolüne gittim biraz moralim bozuldu sizle paylaşmak istedim bebek 1630 gram doktor ilk 1500 ölçtü sonra beni ayrıntılı ultrasona gönderdi biraz korktu ayrıntılıda 1630 çıktı karın çevresi 2 hafta geridenmiş öyle bana bol beslen protein ağırlıklı dedi biraz telaş yaptım ne yapabilirim sizin durumlar nasıl gelişimi geriden gelmesi strese soktu kızlar beni bir de bugün alışveriş yapacaktım çok mutsuz gittim sorun oldu diye
Canim şeker sikintin yoksa organik kuşburnu marmelati ye yatmadan 2 tatlı kasigi ben memlekette yaptirdim getirttim kizim 3300 dogmustu 52 cm oglumda da kullanmaya basladim 1 ay oldu gelisimi normaldi simdi one gecti canim tatli cektiginde 1 kasik 1 kasik yiyorum ama seker takip baslayacagim abartmisim galiba

Kızlar lohusa takımları için Miss Dünya Lissa diye bir marka var. Trendyolda hep o karşıma çıkıyor çünkü çok çeşit var. Ben de o markadan şu takımı aldım ama LCW uygulamasından aldım çünkü orada daha ucuz haberiniz olsun 😘

Kızlar lohusa takımları için Miss Dünya Lissa diye bir marka var. Trendyolda hep o karşıma çıkıyor çünkü çok çeşit var. Ben de o markadan şu takımı aldım ama LCW uygulamasından aldım çünkü orada daha ucuz haberiniz olsun 😘

Harika bi bilgi olsu bu canım çok teşekkürler. Daha sabah almıştım bu markadan trendyoldan 928 ve lcw da 735😲 Hemen iptal ettim

Kızlar sizce alınmalı mı? Normalde budizz var 3 bin o, onu almak istemedim sonra bunu gördüm. İşe yarar mı emin olamadım sizce

Ya bana da budizz ve şu Bagi Breez Beyaz Gürültü Makinesi | Uyku Arkadaşı - Fiyatı, Yorumları biraz pahalı gelmişti bence bu alınıp denenebilir fiyat olarak baya iyiymiş 🤌
Ay kuzu benim de birkaç güne kulp ihtiyacım olacak, mobilyacı çağıracak ben de Mickey düşündüm de emin değilim 🤣 yatağa baktım netten evet orta sert istiyordum bu öyleymiş, birazdan gidip canlı bakacağız 😍
Mickey çok tatlı oluyor yaaa bende zara home da stok bekliyorum gelsin alıcam 😻
Canım bu yatak konusunda bende bişey sormak istiyorum bilgin var belli ki
Ben odasındaki takımına aldım bi yatak bambu yazıyor bana sert geldi çok anlamadım bizimkiler gibi değil
Canım bebek ilk doğduğu zaman omurga sağlığı için kesinlikle yaysız ve sert bir yatak olması gerekiyor bizim yattıklarımız gibi olanlar sağlıklı değil bebek açısından, o yüzden sertse yatak süper 🙌
Pamlok Pamlok kuzumm çok teşekkür ederim işbire uğradık yatağı çok beğendim, sadece mağaza ile internet sitesi arasında 1300 gibi bir fark vardı o yüzden netten sipariş edeceğim dediğini 😍
Ayyy süper çok sevindim beğenmenize 😻 netten daha iyi taşımamış olursunuz 😍 çok güzel uykuları olsun keremtoşun 🤩

Canım hiç canını sıkma
Geçen kontrolde doktorum kilosunu söyledikten sonra eşim boyunu sordu. Perinatolog doktorum ultrasonda boy tam belli olmuyor tahmini bir şey söylüyoruz aslında dedi. Bir de gerçekten ultrasondan ultrasona değişiyor. Güzel haberle alacaksın inşallah 🌸
Canım benim doktorum da hiç söylemiyor bebeğimin boyunu . Sadece kilo söylüyor demek ki bu sebepten dolayı söylemiyor

Back
X