• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
31+6 dan merhaba 37. haftaya kadar rapor aldım 5 hafta sonra izne ayrılıyorum tasınma telasları vs. düzensizlikten dolayı su iki hafta iyi beslenememisim kendim kilo almışım haftasına gôre kilosu biraz düsük dedi iki hafta sonra tekrar gidicem sütlac ceviz günde bir önerdi doktorum sizin de önerileriniz varmı proteinden zengin bebisi besleyecek alternatifler kilosu 1600 ama haftasına göre internette durymu normal
ben anlamadım sanırım
bebis bir kac gün önden gidiyor diye öyle yorumladı

Günaydın kızlarrrr 🥳

Ayy bayıldım koalalı şeyler zaten favorim kızda tavşana takmıştım şimdi her yer koala😂 sağol kuzucum bende alayım bundan 0-6 ay olmasıda avantaj gibi
Yaa benim de en sevdiğim hayvan koala o yüzden farketmeden her şeyi koalalı almışım 🤣🙈
Ay ben de 2 tog alicam galiba en kotu icine ince bi zibin giydirir oyle uyuturum baktik ki kalin geldi
Ben de o düşünceyle aldım kuzu.
2 tog olanı hiç elinle tuttunmu bana kalın geldi ya. Pişer gibi içinde
Canım bir bekleyin isterseniz ben sipariş verdim gelsin yorum yapayım
Kızlar bu arada gebe okulu eğitiminde emzik biberon önermiyor ebeler. Meme reddi olabileceğinden. Ama bazı anneler de olmadığını yazmıştı diye hatırlıyorum
Yine bebeğin keyfine bağlı herhalde😄
Bizimkiler de asla önermedi canım en azindan ilk 28 günlük sürede ben kullanmayı düşünmüyorum
Kızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Normal mi bu haftalarda siz de yaşıyor musunuz merak ettim
Canım bende de aşırı ama tedirgin olmuyorum 🙈 hatta artık canımı acıtıyor bazı hareketleri
Ay koptum, garip seslere 😆🤣🤣🤣
Ya kızlar akşamları sizdede nefes darlığı oluyor mu oturduğunuz yerde bile? Derin derin nefes almam lazım 🫠🫠
Canım bende de oluyor ki benim nedense birkaç aydır burnum tıkanık gibi rahat nefes alamıyorum, sürekli başucumda buhar makinesi var
31+6 dan merhaba 37. haftaya kadar rapor aldım 5 hafta sonra izne ayrılıyorum tasınma telasları vs. düzensizlikten dolayı su iki hafta iyi beslenememisim kendim kilo almışım haftasına gôre kilosu biraz düsük dedi iki hafta sonra tekrar gidicem sütlac ceviz günde bir önerdi doktorum sizin de önerileriniz varmı proteinden zengin bebisi besleyecek alternatifler kilosu 1600 ama haftasına göre internette durymu normal
ben anlamadım sanırım
Arkadaşım merhaba ben de cuma çalışabilir raporu alıp 37'ye kadar devam edeceğim. Normalde 32'den sonra normal rapor alayım diyordum ama fiilen çalışmadığım için doğum izninden düşüyormuş. Sen normal rapor mu aldın acaba

Bende genel olarak civilden yaptım tüm alışverişimi diyebilirim balıkesirde çok gezip bakabilecek yerler yok kalite olarak bence e bebekle aynı sayılabilir 👍
Tam balıkesirin göbeğinde mağaza olunca ben de giriveriyorum oraya☺️ Eskiden kötüydü kalitesi şimdi güzel bence. Tekstil de güzel bebek için ama çocuk kıyafetleri çok rüküş. Çocukta da gelişseler süper olacak 🙂

Son düzenleme:
ben anlamadım sanırım
Bence kilosu normal canım. Ben bugün muayene olcam 31 hafta 1500 olursa sevinirim açıkçası. Klasik muz,kefir,kaşar,yumurta,ceviz beşlisini biliyorum sadece hep bunlar öneriliyor 🥰

Günaydın teyzelerimiz bizim görüş günümüz bugün. Ama 15:30da🙈 Saatleri zor geçireceğim🤣 Bebitomun suyu artmıştır umarım havuç suyu içtim 2 haftadır 🙏🥰 bir de pazartesiden beri canavar gibiyim kendime nazar değdircem ilk hamileliğimdeki gibi enerjiğim. Penguen de olmuyorum arkadan hamile demezsiniz. Geçen hafta ters bir hareket yaptım sanırım ağrıdan gözümden yaş geliyordu resmen 🤷‍♀️

ben anlamadım sanırım
Bana da aynısını söyledi canım bana liste verdi kuru üzüm leblebi kaşar günde 2 yumurta 2veya 3 bardak süt ve muz bunları tüket bol proteinli beslen dedi

Günaydın teyzelerimiz bizim görüş günümüz bugün. Ama 15:30da🙈 Saatleri zor geçireceğim🤣 Bebitomun suyu artmıştır umarım havuç suyu içtim 2 haftadır 🙏🥰 bir de pazartesiden beri canavar gibiyim kendime nazar değdircem ilk hamileliğimdeki gibi enerjiğim. Penguen de olmuyorum arkadan hamile demezsiniz. Geçen hafta ters bir hareket yaptım sanırım ağrıdan gözümden yaş geliyordu resmen 🤷‍♀️
Sağlıklı güzel haberlerle gel kuzucum😍 bebiste kilosunu güzel almıştır inşallah hersey yolundadır 🙏

Öyle olur tabi canım ben 6 aya kadar giydireyim derdindeyim galiba rüyalarıma uyku tulumu giriyor artık 😅
Ay cok normal 😂 bende gece tulum mu kundak mı arastirmasi yapsrken uyuyakalmışım bi uyandım telefon yanağıma yapışmış 😂
Bitap düştük 💃

Ahah 😂 en büyük derdimiz bu olsun kuzucum ne güzel telaşlar 😍
Hemde harika telaşlar.. Allahım sag salim yavrularimizi kucagimiza aldirsin, aldigimiz herseyi giydirip kullanip eskitelim yenilerini alalim😍 ay bu tulum küçük geliyor ay bu emzik artik küçük geliyor diyelim🙏🙏

İnanır mısın bugun aklımdan gectin şekerle mucadelen nasıl geciyor diye😍
Sagol canım nasıl olayim yatmaya ve diyete devam. İnsülin gece dozumu yukseltti doktorum son kontrolde.
Bugun aksam açlık sekerim 110 cikti ne alaka ise 🤦🏻‍♀️
Senin nasil gidiyor nasil çıkıyor seker degerlerin ?
Mücadeleye devam bebeğim ne olsun 🤣 bende Salı günü kontroldeydim. 1 hafta sonra yükseltelim dozu dedi 😑 dün sabah açlığım açlığım 110 tokluğum 199 çıktı görünce bayılacaktım 🤪 bugünde açlığım 91 çıktı 🤷‍♀️ kafayı yemek üzereyim yani. Hem sonuçlar hemde yiyememek son dönemde beni çok yıprattı sanırım hamilelik boyunca yüklenmeyen hormonlar şimdi iş başında 😩 bütün hayatım yatak odasında yatakta geçiyor şuan, bişey görmeyeyim canım istemesin diye 🙈 ben hala 8 kullanıyorum. Eğer 10 yapalım derse haftaya gel şunu 12 yapalım ben bikaç bişey yiyeyim dicem 🤣🤣🤣 gerçi arada şekerim yokmuş gibi fütursuzca davrandığım da olmuyor değil ama 🙈 sana gün falan verdi mi bu arada

Back
X