• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bu vajina kemik ağrısını napcaz yaaa.. saga sola dönerken ayri agriyor ayakta ayri agriyorrr. Şöyle bir dokunayim diyorum elimde az dokununca sanki vurmuslar darp edilmisim gibi agriyor
Kuzu ben dün anladım ki çok yürüdüğümde ayakta kaldığımda artıyor o ağrı 😞 ama seninki neden onu bilmiyorum ama gerçekten can sıkıcı bir ağrı yani 😞😞
Ayyy bayıldımmm 😍😍😍 minik tavşanın 🥹
Bu bende de var ya 🤦🏻‍♀️ Eğilip yerden bir şey almak çok kolaymış gibi özellikle her şey elimden kayıp düşüyor
Ben hala eğilip alıyorum yerden yapmamak mı lazım kuzu? Hamilelikte bile prenses olamadık ya 😬
Yaa kızlar ben demire yeni başladım, üç gün oluyor. Zaten son zamanlarda tuvalete çıkmakta zorlanıyordum ama şu an daha da zorlaştı. Bu sorunu nasıl çözdünüz acaba ?
Kuzum ben sabah uyanır uyanmaz kuru erik, gün kurusu ya da kuru kayısı yiyorum üzerine en az 2-3 bardak su içiyorum hurma da etkili ama hurmayla ilgili hurafe var biliyosun ondan korkarsan en etkilisi kuru erik oldu bende.

Günaydın kızlar 🥰

Pamlok Pamlok canım be et beni yok ama yüzüm çillendi 🥲 herkes çok tatlı oldu hamilelikten oldu diyorlar ama sanmıyorum ki geçsin hamilelik sonrası

E erkekbebek ben de bir kısmını geçen hafta sonu hallettim daha yıkanacak bir sürü şey var, ütü vs de hiç yapamadım, dediğin gibi hemen olacak iş değil

suuuduru68 suuuduru68 canım çok güzel çikolataları, güle güle kullansın

piraye0059 piraye0059 canım yavaşça tek başınada yapabilirsin ama yoruluyor insan ben de geçen hafta tek yaptım ama epeyce hırpalandım yapılmaz da değil bu arada 😌

Yaa kızlar ben demire yeni başladım, üç gün oluyor. Zaten son zamanlarda tuvalete çıkmakta zorlanıyordum ama şu an daha da zorlaştı. Bu sorunu nasıl çözdünüz acaba ?

Ben de demir kullanmıyorum henüz, ona rağmen geçen 3 gün sonra çıktım endişelendim, kefir bana iyi geliyor canım

Kızlar bu vajina kemik ağrısını napcaz yaaa.. saga sola dönerken ayri agriyor ayakta ayri agriyorrr. Şöyle bir dokunayim diyorum elimde az dokununca sanki vurmuslar darp edilmisim gibi agriyor

Benim çok ağrım var, aynı tarif ettiğin gibi sanki kötek ağrısı üzerine düşmüşüm de kırılmamış, kırılmaya ramak kalmışçasına köteklenmiş bir ağrı 😣 sürekli değil özellikle oturup kalkarken oluyor ve dediğin gibi sağa sola dönerken

Kızlar ben sanki 1-2 ay aldığım uzun kollu çıt çıtlı bodyleri içinde kısa kollu body olunca kullanamayacam 🥹🥹 sıkar bebeyi zaten kendileride küçük. O yüzden uzun kollu çıt çıtlıyı giydirdiğimde içine katman değilde dışına yelek giydirecem muhtemelen, çünkü onlar avuç kadar kapanması imkansız
Yelekçiyim ben de sonuna kadar çok mantıklı 🤣

Kuzu ben dün anladım ki çok yürüdüğümde ayakta kaldığımda artıyor o ağrı 😞 ama seninki neden onu bilmiyorum ama gerçekten can sıkıcı bir ağrı yani 😞😞

Ayyy bayıldımmm 😍😍😍 minik tavşanın 🥹

Ben hala eğilip alıyorum yerden yapmamak mı lazım kuzu? Hamilelikte bile prenses olamadık ya 😬

Kuzum ben sabah uyanır uyanmaz kuru erik, gün kurusu ya da kuru kayısı yiyorum üzerine en az 2-3 bardak su içiyorum hurma da etkili ama hurmayla ilgili hurafe var biliyosun ondan korkarsan en etkilisi kuru erik oldu bende.
Kuzum galiba bebisler büyüdükçe hem agirlik hemde boy olarak, içerdeki kemiklere baskı oluyor.
Bide benim kemik yapım biraz ince. Sanırım o yüzden ekstra ağrı yaşıyorum. Bide başı aşağıdayken daha çok agriyor bence. Son kontrolde asagidaydi başı, doktor da demisti bu hafta daha cok agrin olur diye 😌

Bu arada,eğilip birsey alma yerden yaa. Artik büyüdü bebiskolar. Illa egilecem diyorsan da çömel😁 bana hepsi yasak ama sende dikkat et yine. Ben hafif öne egilimce bile vicdan yapiyorum artık, cocugum icerde sıkıştı ay ay diye😒😬

Benim çok ağrım var, aynı tarif ettiğin gibi sanki kötek ağrısı üzerine düşmüşüm de kırılmamış, kırılmaya ramak kalmışçasına köteklenmiş bir ağrı 😣 sürekli değil özellikle oturup kalkarken oluyor ve dediğin gibi sağa sola dönerken
Aynı şeyi yaşıyoruz desene 🥲
En azindan ayni seyler birimizde bile olunca rahatliyoruz ne garip durum😊
Bende nerdeyse 4 haftadır var bu durum ama bu son bir hafta 10 gündür biraz daha artti gibi geliyor

Tamam ben yüzde 90 bulduğumu düşünüyorum ama onda da kötü niyet yoktu kendi ile ilgili panikle acaba bende yaşarmıyım diye korkmuş. hamilelik psikolojisi olur böyle şeyler bu sebepten dolayı o yanlış düşünceli denemez bence 🥰 biz burada artık kimin kötü fikirli kimin saf duygularla panikle yazdığını anlıyoruz bence eskisi gibi yanlış anlaşılmalar olacağını düşünmüyorum diyip nazar boncuğu bırakalım 🤣:nazar:

Geçen hafta ben de öyleydim kuzum korkunç bişey gerçekten. Her adımımda gözümden yaş geliyordu artık. Ama birden iyileştim. Bebeğim hep baş geliş duruyor pozisyonu da aynı aslında ama anlamadım. İnşallah seninki de geçer hemen. Yaşayan bilir fena bi acı 😕🙏

Çok çok haklısın canım iyiki yazdın 1 haftaya bölerim bende.ben dün çok yoruldum çünkü 1 güne sığdırdım ama aşırı yorulmuşum bugün hep yattım. Biliyo musun sanırım bende içten içe tek başıma yapmaktan yanayım. Bilmiyorum bi tek ben mi böyle düşünüyorum ama kendi annem de olsa malum soruları oluyor yada gereksiz buluyorlar yaptığımız alışverişi vs. Bişey söyler moralim bozulur diye çekiniyorum bi yandan da. Keyifle yapmak istiyorum Allah izin verirse ♥️ yanlış mı düşünüyorum acaba diğer bacılarımda bu konuda ne düşünüyor merak ediyorum
Kuzum ben ilk bebeğimde kendim yaptım. Gücünüz yettikçe kendiniz yapın. Çok keyifli hazırlıklar bunlar. Ama bu kez ağrım çok diye hem de 21 aylık bebiş var diye kendi annemin yardımını istedim. Çok hızlı oldu ama ilk bebeğimde kendim yapınca daha çok keyif almıştım kesinlikle

Back
X