• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ya iste ben bunu burda da çok yazdım aslında, doktorlar yürü desede yürümek iyi gelmiyor bu durumlarda net..
Çünkü orda bir kısalma var zaten kalkip yürümek baskı yapiyor ister istemez. Sen yürüyüş yapmis mıydın salıdan sonra ?
Yanlış degil canım bence, dogrudur o ölçüm ama sen yatıp kalkmadikca o ölçü 2.5 olmustur. Aktif gezindiysen biraz kisalma olmustur. Keske 2.5 ken pessar takilsaymis niye bekletmisler ki....
Yaa cok mu acıdı öyle 😐😐
Olsun şifa olsun de iyi tarafindan bak. Demek ki kasılma sanci birseyler de gördüler o ilaci da verdiklerine göre.
Ya minik bir şeyler hissettim onlar sancıymis meğerse.ciddiye almamıştım
0.9 ölçüldü diye yatış verdiler 2 haftaonce. Pazartesi yine aynıydı.sali günü tatilden gelen bir hekim dosyama bakmadan ve önceki gün olculdugunu bilmeden rastgele ölçtü.1 günde değişmezdi o kadar.
Ben yine yattim genelde salıdan beri ama eve gittim çamaşır falan da topladım.full yatmadım yani ama dediğin gibi sadecee yaticam artik

Canım olabilir elbette yalnız başına da yapılır tabi korkutmak için söylemedim 🌸sadece yorulmamak için günlere bölüp yapman gerekir senin, birden yüklenmemek için çok sonlara bırakmamanı tavsiye ederim. Yavaş yavaş keyifle yaparsın parça parça. Ben kayınvalidem sırf bu iş için geldiği için 4-5 gün içinde bitirmeye odaklandım. O kadar keyifle yapıyorsun ki ben de bir tık daha iyi hissetseydim kendim ütülemek yalnız başıma keyifle yapmak isteyebilirdim 🥰
Çok çok haklısın canım iyiki yazdın 1 haftaya bölerim bende.ben dün çok yoruldum çünkü 1 güne sığdırdım ama aşırı yorulmuşum bugün hep yattım. Biliyo musun sanırım bende içten içe tek başıma yapmaktan yanayım. Bilmiyorum bi tek ben mi böyle düşünüyorum ama kendi annem de olsa malum soruları oluyor yada gereksiz buluyorlar yaptığımız alışverişi vs. Bişey söyler moralim bozulur diye çekiniyorum bi yandan da. Keyifle yapmak istiyorum Allah izin verirse ♥️ yanlış mı düşünüyorum acaba diğer bacılarımda bu konuda ne düşünüyor merak ediyorum

Bide bozma moralini 33.haftanin icindesin görünüyor, yani 35 e 2 hafta var. En fazla 15 20 gün daha yatarsin sonra bebisinle evine gidersin. Öyle düşün 🙏
32+ dayım.daha hazır değilim ki her şeyi 30dan sonraya bırakmıştım.doguma kadar kalmam umarım ama nasıl hayırlısıysa öyle olsun tabi.bebis 1900u geçmiş. Senin doğum ne zaman olacak belli mi

Ya minik bir şeyler hissettim onlar sancıymis meğerse.ciddiye almamıştım
0.9 ölçüldü diye yatış verdiler 2 haftaonce. Pazartesi yine aynıydı.sali günü tatilden gelen bir hekim dosyama bakmadan ve önceki gün olculdugunu bilmeden rastgele ölçtü.1 günde değişmezdi o kadar.
Ben yine yattim genelde salıdan beri ama eve gittim çamaşır falan da topladım.full yatmadım yani ama dediğin gibi sadecee yaticam artik
Iste canım onlari yapmaman gerekiyordu.
Yani bende dikis var ona ragmen elimi hicbirseye sürmüyorum . Yani birak pislik götürsün evi,yüzdün yüzdün kuyruguna geldin simdi boyle seylere gerek yok. Hamislik bitince herseyi yaparsin.
Canım bu ölçümler o kadsr hızlı degisiyor ki inan şaşırırsın.
Ama 2.5 ölçen yanlis olcmus bence.

32+ dayım.daha hazır değilim ki her şeyi 30dan sonraya bırakmıştım.doguma kadar kalmam umarım ama nasıl hayırlısıysa öyle olsun tabi.bebis 1900u geçmiş. Senin doğum ne zaman olacak belli mi
Canım sık dişini. Ben her gittigimde doktorum bana yeni hedef belirliyor mesela. Sende ben gibisin su an kendini öyle kabul et. Sadece artik kalkmak gezinmek is yapmak hele egilmek çömelmek falan hepsi yasak. Bunlari kabul et. Wcde uzun oturma 7 günde 10 günde bir dus al gerekirse. Birsey olmaz sonra kendimize bakariz çiçek gibi oluruz. Bebislerimiz saglikla gelsinler de kucağımıza 🙏
Kilosu da güzel korkma artik,bugun bile gelmek istese korkma 🥰
Yok kuzu belli degil benim doğum ne zaman olacak henüz. Hic konuşmadık

Iste canım onlari yapmaman gerekiyordu.
Yani bende dikis var ona ragmeneimi hicbirseye sürmüyorum . Yani birak pislik götürsün evi,yüzdün yüzdün kuyruguna geldin simdi boyle seylere gerek yok. Hamislik bitince herseyi yaparsin.
Canım bu ölçümler o kadsr hızlı degisiyor ki inan şaşırırsın.
Ama 2.5 ölçen yanlis olcmus bence.
Çok da titiz değilimdir de 14 gündür evde olmayınca ev almış başını gitmiş.normalde bugün çıkış vereceklerdi diye eşim de toplamamış.cikisim Salı günü aniden oldu.duzelme var diyip hadi eve byyy yaptılar resmen :)

Çok da titiz değilimdir de 14 gündür evde olmayınca ev almış başını gitmiş.normalde bugün çıkış vereceklerdi diye eşim de toplamamış.cikisim Salı günü aniden oldu.duzelme var diyip hadi eve byyy yaptılar resmen :)
Eşin yapsın herseyi. Sen bebeginizi taşıyorsun onu dünyaya getirmek icin çabalıyorsun. O da seni dinlendirmek rahat ettirmek icin cabalasin. Evide toplasin yemekte getirsin. Uzaktasın çünkü destek olacak kimsen yok.
Hata olmus iste ölçümde demek ki. Bide biraz da olsa iş yaptiginda orasi acilmaya basladi belki.
Sen artik hep YATTTTTT 😍

Çok çok haklısın canım iyiki yazdın 1 haftaya bölerim bende.ben dün çok yoruldum çünkü 1 güne sığdırdım ama aşırı yorulmuşum bugün hep yattım. Biliyo musun sanırım bende içten içe tek başıma yapmaktan yanayım. Bilmiyorum bi tek ben mi böyle düşünüyorum ama kendi annem de olsa malum soruları oluyor yada gereksiz buluyorlar yaptığımız alışverişi vs. Bişey söyler moralim bozulur diye çekiniyorum bi yandan da. Keyifle yapmak istiyorum Allah izin verirse ♥️ yanlış mı düşünüyorum acaba diğer bacılarımda bu konuda ne düşünüyor merak ediyorum
Alışveriş yapmadığım olan eşyaları da yıkamadım için yorum yapamıyorum ama günümüzde her ihtiyaca uygun bir şey çıkmış,her şeyin konfrlusu var. Eski nesil bilmeyenler,onlara fazla gelebilir. Senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap ya da kulak tıka gitsin :)

Eşin yapsın herseyi. Sen bebeginizi taşıyorsun onu dünyaya getirmek icin çabalıyorsun. O da seni dinlendirmek rahat ettirmek icin cabalasin. Evide toplasin yemekte getirsin. Uzaktasın çünkü destek olacak kimsen yok.
Hata olmus iste ölçümde demek ki. Bide biraz da olsa iş yaptiginda orasi acilmaya basladi belki.
Sen artik hep YATTTTTT 😍
Hahha haklısın canım. Kızma tamam yatıyorum:) sağlıkla gelsin bebisler.seninki iyi demekki bekliyor zamanını ins

Hahha haklısın canım. Kızma tamam yatıyorum:) sağlıkla gelsin bebisler.seninki iyi demekki bekliyor zamanını ins
Yat canım yatt valla beni dinle pisman olmazsin😍
Aminn saglikla gelsin bebislerimiz saglikla dogsun büyüsünler bugunler aklimiza bile gelmesin🙏
Kuzu iste ben daha 30 haftayim. Doktorum 32 yi bi görelim dedi. Yani sen su an iyi bir haftadasin bile oyle düşün 🙏

Yat canım yatt valla beni dinle pisman olmazsin😍
Aminn saglikla gelsin bebislerimiz saglikla dogsun büyüsünler bugunler aklimiza bile gelmesin🙏
Kuzu iste ben daha 30 haftayim. Doktorum 32 yi bi görelim dedi. Yani sen su an iyi bir haftadasin bile oyle düşün 🙏
Kısa Vadeli hedefler koyuyor desene. O da iyi.32de de 34 u gorelim der ins;)

Alışveriş yapmadığım olan eşyaları da yıkamadım için yorum yapamıyorum ama günümüzde her ihtiyaca uygun bir şey çıkmış,her şeyin konfrlusu var. Eski nesil bilmeyenler,onlara fazla gelebilir. Senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap ya da kulak tıka gitsin :)
Evet maalesef eski nesil için abartı ne gerek var oluyo. Normal zamanda umursamaz biriydim açıkçası ama hamilelikte alıngan birisi oldum resmen

Kısa Vadeli hedefler koyuyor desene. O da iyi.32de de 34 u gorelim der ins;)
Canım iste ilk ameliyat oldugumdan beri böyleyiz hedefler koyarak ilerliyoruz. Allahimin izniyle 39lari da görürüm oglusumla ahni bedende. Sonra da dogsun saglikla kucagimiza alalim 🙏🙏🙏

Canım gene de birisi yardımcı olmak isterse hiç yok deme derim 🙂 Böyle durumlarda yardım almaktan çekinmeyin diyor herkes. İş çok, daha yolumuz var. Kendimizi hırpalamadan keyifle atlatırsak enerjimiz ve sabrımız daha uzun gidebilir.
Ama yardımcı olacak kişiler üzülmene sebep olacak, seni strese sokacaksa kendini yormadan acele etmeden tek başına da halledebilirsin elbette.
İnşallah istediğin keyifle, en güzel şekilde yaparsın 🩷 Bu tatlı heyecanımızı kimse bozmasın 🙏

Kuzum endişelenme bir sorun yok dediyse doktorun, istersen parol iç, sırt ağrısı hamilelikte normal karşılanıyor kaslara bebek büyüdükçe baskı artıyor. Ama göğüs ağrısı için istersen bi git dediğin gibi. Bebeğin hareketleri nasıl? Sen benden 2 hafta ilerdesin Bu arada artık bebeklerimiz büyüdü çok şükür yaşam sınırını da geçtiler 🙏
İyiyiz çok şükür ama zor bir hamilelik geçiriyorum rabbimin izli ile hepimize burda yardımcı olsun bebek doğmadan depresyona girdim sanki eşim bugün doğum çantan tam hazır mı dedi bir etkilendim :bicak:

Back
X