• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Dimi yaa iki kisi ebeveyn oluyoruz ama hersey biz kadınların bedeninde oluyor😂
#imkanıolanbabaolsun 🤣
Kızlar ben sanki 1-2 ay aldığım uzun kollu çıt çıtlı bodyleri içinde kısa kollu body olunca kullanamayacam 🥹🥹 sıkar bebeyi zaten kendileride küçük. O yüzden uzun kollu çıt çıtlıyı giydirdiğimde içine katman değilde dışına yelek giydirecem muhtemelen, çünkü onlar avuç kadar kapanması imkansız
Kuzum niye bodyleri üst üste giydiresin ki zaten. Ben şöyle düşünüyorum alta uzun ya da kısa bir çıtçıtlı giydirip üstüne tulum direkt.
Kızlar benim bebem şuan böyle hareket ediyor ben şok😍🤣

Ay benim de böyle çalkalıyor resmen 😍🤣
İşte alırken hepsinden almışım kanka 😬😬😬 uzun kısa hepsi çıt çıtlı hm olanlardan
Ben de hep öyle aldım kuzu, şimdi üstlerine birkaç tulum daha alacağım
Kızlar hastane için hazırlattığım çikolatalar ve hastane kapı süsü geldi🥹🩷
Ayyy çikolatayı ne zaman sipariş versek diye düşünüyordum ben de ya
Yaa kızlar ben demire yeni başladım, üç gün oluyor. Zaten son zamanlarda tuvalete çıkmakta zorlanıyordum ama şu an daha da zorlaştı. Bu sorunu nasıl çözdünüz acaba ?
Canım ben ne yapsam çözmedi, kefir kayısı erik hiçbiri işe yaramadı. En son kanama vs oldu ağladım resmen. Doktorum şurup verdi bir ölçek ile iş çözüldü 🤣 duphalac adı
Kuzu ben dün anladım ki çok yürüdüğümde ayakta kaldığımda artıyor o ağrı 😞 ama seninki neden onu bilmiyorum ama gerçekten can sıkıcı bir ağrı yani 😞😞

Ayyy bayıldımmm 😍😍😍 minik tavşanın 🥹

Ben hala eğilip alıyorum yerden yapmamak mı lazım kuzu? Hamilelikte bile prenses olamadık ya 😬

Kuzum ben sabah uyanır uyanmaz kuru erik, gün kurusu ya da kuru kayısı yiyorum üzerine en az 2-3 bardak su içiyorum hurma da etkili ama hurmayla ilgili hurafe var biliyosun ondan korkarsan en etkilisi kuru erik oldu bende.
Ay ben de eğiliyorum gayet 🙈 böyle olunca da endişe ediyorum yapmamalı mıydım diye 🤣
Giyinip bime gidiyorum :cool: 🤣
Ayyy kız iyi ki hatırlattın ben unutmuşum hemen eşimi aradım koooş diye 🤣 ben sipariş verdim bimdekilere diyor ahhahauaa

Ben hala eğilip alıyorum yerden yapmamak mı lazım kuzu? Hamilelikte bile prenses olamadık ya 😬
Kuzu ben de alıyorum mecbur ama biraz zor oluyor artık 😅 Eşim evdeyken almıyorum ama ona söylüyorum laf ediyor yoksa. Normal doğum için squat falan öneriyorum bence o yüzden pek zararı olmaz bence

Kuzu ben de alıyorum mecbur ama biraz zor oluyor artık 😅 Eşim evdeyken almıyorum ama ona söylüyorum laf ediyor yoksa. Normal doğum için squat falan öneriyorum bence o yüzden pek zararı olmaz bence
Ben de hep o mantıkla baktım ya squat yapmış gibi olayım, hareket edebiliyorken edeyim diye

Ya kızlar bu arada az önce farkettim boynumda 5-6 tane et beni çıkmış küçük küçük 😳 zaten kırmızı minik benler çıkmıştı kolumda filan ama bu et benler neyin nesi ya
Benimde çıktı canım sivilce gibi minicik boynumda ve göğsümün altında yapcak bişi yok 😑😑😑

Günaydın hamişler 🤗 kızçemin cicilerine bakın 🥰 bim e çok güzel bebek ürünleri gelmiş siz de bi bakın

Eklentiler

• IMG_20251017_093809.webp
    IMG_20251017_093809.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 70
Günaydın kızlar♥️ Dün pek okuyamadım iş ev çocuk üçlüsünden.. Umarım herkes iyidir🙏🏻 Bugün dr kontrolüm var epeydir yüzünü göstermiyordu inşallah her şey yolundadır ve görebiliriz🥲
Günaydın canım 😍 ay benim de kontrolüm var çok heyecanlıyım 😇 saat kaçta senin

Aldıklarını atar mısın kuzum merak ettim bir sürü oyuncak vardı birden yüklenmeyeyim diye 2 tane hışırtılı kitap aldım sadece 🫣

Bende hastane dönüşü uğradım, çoğu şeyi almışlar ama sanırım 2 tane kumaştan güzel anne-bebek düzenleyici aldım sen keçe olanı almışsın bundan da vardı canım çok güzeldi 🥰 güle güle kullansın hepsini inşallah

Back
X