- 15 Ağustos 2024
- 2.261
- 4.462
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #44.841
Kuzum beyaz gürültü ise bakabilirdim de normal müzikse benim için gereksiz, beşiğin de var çünkü kendindenOna bakmak hiç aklıma gelmediişe yarar mı acaba bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum beyaz gürültü ise bakabilirdim de normal müzikse benim için gereksiz, beşiğin de var çünkü kendindenOna bakmak hiç aklıma gelmediişe yarar mı acaba bilemedim.
Dur bakayım eve gidince hangilerini aldıeğitici köpekcik almış ona sevindim
Benim geçen hafta 28 hafta olması gerekirken 29 çıktı canım satı yakalamışız yaniYa evet, aa canım seninle aynı günümüz senin geçen hafta nasıldı boyu ve kilosu
Normalde bana fertamir veriyordu hep herhalde yine onu yazmıştır bence bakmadım daha ama![]()
Beşiğe koymak tehlikeli olur bence canım uyku arkadaşını 6 aydan sonra öneriyorlarKuzum beyaz gürültü ise bakabilirdim de normal müzikse benim için gereksiz, beşiğin de var çünkü kendinden
Kadın olmak böyle valla ama yine de kadın olduğum için ve dünyaya iki tane dişi cinsi verdiğim için mutluyumAnnemin bir lafı var dünyaya çile çekmeye gelmişim diye shsjs gittikçe mantıklı gelmeye başladı![]()
Benim geçen hafta 28 hafta olması gerekirken 29 çıktı canım satı yakalamışız yani1200 gr dedi ama boyunu söylemiyor nedense
Ölçümlere ait değerleri ultrason kağıdına yazmıyorlar nedense ben de ayrıca sormuyorum yoksa kafama takılıp duruyorBoyu zaten tam kesin değil bence, FL yi 7 ile çarpınca 39,5 falan çıkıyor benim de, kesin değil yaniya sağlıkla gelsin hepsi, benim Sat ile uyumlu o zaman çok iyi canım ben de 29+2 çıktım ultrason da
Kizlar yarin seker yuklemesi yaptiracagim.yaptirmayaniniz oldu mu doktor zorluyor mu cok kararsizim
Ahh poposunu yesin teyzeleri maşallah onaaaOğluşum 1210 gr 36 cm olmuş çok şükür sağlıklıve tabi ki yine poposunu görüp geldik
![]()
Kizlar yarin seker yuklemesi yaptiracagim.yaptirmayaniniz oldu mu doktor zorluyor mu cok kararsizim
Bencede çok iyi en fazla bir iki kilo alırsın geri kalanda oda bebişin ki olur
Maşallah ya güne ne güzel başladık böyle çok sevindim ne güzel büyümüş tontik olmuşKızlar günaydın,
Doktordan geliyoruz, kızçem 1436 gr 39 cm olmuşesniyordu ve gözleri açıktı kızlar
çok tatlıydı, her şey yolunda şükür, bir de demir kullanmak lazım dedi
bir şey olmaz diyor ama içime sinmiyor işte, biz de durumlar böyle
Ben Almanya'dayım canım.burda da doktorum tavsiye etti ama zorlamadı.sart degil dedi.zayıfım da. Zayıf da olsan belli olmayabiliyor dedi.ben de yaptırdım.sonuctan sonra da sorun yok dedi sadece.çok detaylı açlık tokluk olarak bakmadıKizlar yarin seker yuklemesi yaptiracagim.yaptirmayaniniz oldu mu doktor zorluyor mu cok kararsizim
helal kız maşallah işte sen yavaş kilo alıyordun zaten ama toplam 7 kg almış olman süper son haftalarındada
Kuzum sen hamilesin seni alttan alması lazım. Şu an prenses olan sensin. Ama sonraki süreçte biraz da sen onu alttan alırsın. İlişkilerde geri adım atmak gerekiyor bazen. Annelerle anlaşmak zor olsa da hala bize en yakın onlar. Karnımızdaki bebitoları nasıl seviyorsak onlar da bizi öyle seviyor. Sen şu an içinden geldiği gibi davran ama ilerde gönlünü de okşarsın annenin deBende öyle düşünüyorum anneme de söylerim gönlü kalmasın diye derim “anne 1 güne sığmazdı yıka kurut ütüle ben evdeyim zaten sen çalışıyorsun yavaş yavaş kendimi yormadan yaptım “derim . (Yaptıktan sonra tabi)yoksa küser biliyorum. Ama ne yapayım bende keyifle yapmak istiyorum. Annem iyi birisi ama bazen beni kırıyo farkında olmadan. Belli bi yaştan sonra da çekilmiyor bazı şeyler. Hele şimdi alınganlığım var ve tahammülüm yok
haksızlık mı yapıyorum sizce ? Onun ilk torunu bide böyle düşünüyorum
![]()
Maşallah ya güne ne güzel başladık böyle çok sevindim ne güzel büyümüş tontik olmuş![]()
Ben de böyle düşünüyorum kuzum pilli sesli bişeyle uyutmak istemem sanırım. Zaten ne kadar hayattan bezdirse de ben memede uyutmaya falan da karşı değilim. Uyku arkadaşı denemedim o yüzdenYa onu bende çok düşündüm ama pilli falan bişeyle uyumasını istemedim sesini denemedim içinde pili varmıdır emin değilim,bi kadın bin küsüre aldım 600 tl burda dedi
helal kız maşallah işte sen yavaş kilo alıyordun zaten ama toplam 7 kg almış olman süper son haftalarındadaalırsın sağlıkla inşallah
![]()